16.7.2013

Ukkosmyrsky 3.6.2013 + Siirin kuulumisia

   

(Huom! Video sisältää kissalle lässyn läätä ja itse myös kissan kuvausta - mikäli et tykkää kummastakaan niin suosittelen sivuuttamaan tämän postauksen/videon)

Siiri "nauraa"
(Panasonic Lumix)

Siiri on jo iso tyttö - täyttää tasan viikon kuluttua 6kk! Painoa ruhtinaalliset 3,4kg eli mukavasti paino nousee vaikka välillä vähän nirsoillaankin ruuan suhteen.

Siiri syö raakana pakasteseitiä, katkarapuja, jauhelihaa ja broilerin sydäntä. Kuivaruokana Power of Naturen Cookies Choice ja Royal Canin Maine Coon kitten 36 (molemmat saatu kasvattajalta, jahka paketit loppuvat, jatkamme PoN:n kuivaraksuilla - luultavasti
Natural Cat Meadowlandilla) Märkäruokana annetaan Miamor kitten, Animonda Carny kitten, Animonda vom Feinsten kitten, Animonda Rafine Soupe kitten ja Schmusy Nature kitten.

Siiri sai myöskin oman Furminaattorinsa ja se jopa tykkää siitä (ettei vaan ois terästettynä kissanmintulla) ja mitä tuossa hetken kokeilin niin vautsi miten mahtava määrä karvaa sillä saikaan aikaan!


Siiri lempilelunsa kanssa
(Olympus E-PM1)

Siiri on tullut reviiritietoiseksi eli ajaa Iso L:n pois aurinkotuolista jos satutaan ulos samaan aikaan.

Siiri haluaa olla kaikessa mukana, jos menen suihkuun - on Siiri oven takana vaatimassa pääsyä mukaan (vielä ei kuitenkaan suihkuun tule mutta jää laitamille leikkimään vesipisaroiden kanssa)

Jos mä menen sängylle lueskelemaan niin Siiri pomppasee kiipeilypuunsa nukkumapedistä pois ja sipsuttaa perässäni sänkyyn sekä tulee aivan kylkeen kiinni nukkumaan. Siirillä on sängyn vieressä oma peti jonne hän öisin tulee nukkumaan (tuo peti oli aikoinaan yöpöytä, jossa oli lamppu ja herätyskello vaan eipä ole enää kun eräs musta nimeltämainisematon marakatti otti paikanseen)


Siiri ja jo kasvamaan alkanut kauluri
(Panasonic Lumix)

25 kommenttia:

 1. Ihanuus!

  Furminaattorin kanssa kannattaa olla harkitseva - sillä kun saa sitä karvaa pois liikaakin.. Nimimerkillä "hännänohennus"..

  -AI

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti varotuksesta!Eipä mulle silti oo ollu tarkoitus aina furmiksen kanssa mennä, mutta pahimmat karvanlähtöajat tulee varmaa sillä sitten mentyä. :)

   Poista
 2. Ihana video :D

  VastaaPoista
 3. Miksi tällainen vanha video nyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska huomasin sen vasta nyt tuolla. Piti siis tehdä aikoja sitten mutta eipä tuo nyt ole aiheeltansa sellainen että pitäisi hetinmiten laittaa. Onneksi :)

   Poista
 4. En utele Pipsa miehesi ammattia, mutta kysyn, oletteko täysin eri alueilta ammatillisesti :) ? Mikäli olette, onko se sinusta hyvä vai huono asia. Asialla on perusteluja molempaan suuntaan. Minä ja mieheni olemme niin eri ääripäissä ammatillisesti kuin olla saattaa. Välillä harmittaa, kun ei puhuta "samaa ammatillista" kieltä emmekä välttämättä ymmärrä toistemme työmurheita tai iloja :) Toisaalta ei tule kyseenalaistettua toisen osaamista kun ei toisen ammattiroolista juuri mitään tiedä ;D

  - Tiitu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tota. Kuinka moni pariskunta on samalta alueilta ammatillisesti täysin? En usko, että moni. Mä en jaksa näitä piilo**ttuiluja. Tai siis ihan vaan hyvässä tahdossahan nämä on kommentoitu..

   Poista
  2. Musta on sit taas ihanaa, kun oon miesystävän kanssa eri alalla. Ei tarvi paljon työjutuista kiistellä tai yleensäkään niistä keskustella kotona. Toki jutellaan jos joku juttu on ollut erityisen kivaa/paskaa päivän aikana, mutta ymmärtänette mitä tarkoitan :)

   Poista
  3. No kyllähän me ollaan täysin eri alueilta ammattillisesti, ei tee mies lähimainkaan mitään siivoukseen liittyvää. :) Mutta koulutuksiltamme olemme samalla suunnalla (tietotekniikka) vaikkakaan emme lähimain kuitenkaan.

   Meillä kyllä tulee ymmärrystä toisen työmurheisiin ja iloihin. :) Ei se mun mielestä mitään ihmeellisyyksiä tarvitse, että voi toista ymmärtää. :)

   Poista
 5. Moi!

  Kirjoitin sinusta blogiini. Voit käydä katsomassa kyseisen kirjoituksen osoitteessa http://paivanblogi.blogspot.fi/2013/07/enta-mita-blogilistan-kestosuosikkeja_16.html .

  Toivottavasti pidät kirjoituksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Kiva kun kirjottelit ja mukavaa kuulla että tykkäät lukea blogia sen takia että se saa sut hyvälle mielelle. :)

   Poista
  2. Kirjoitin muuten vielä tänään erikseen blogikiusaamisesta ja vihapuheista. Jos kiinnostaa, voit katsoa kyseisen postauksen osoitteessa http://paivanblogi.blogspot.fi/2013/07/aihe-aiheesta-blogikiusaaminen.html . :)

   Poista
 6. Hurrrja toi Siirin haukotuskuva! Siitä tuli mieleen Saatana saapuu Moskovaan -kirjan Begemot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, taitaa vähän olla samankaltaisuutta. :) Neiti on vaa niin nopea, ettei tuo kamera meinaa kyllä pysyä mukana. :)

   Poista
 7. Hei! Mitä rotua Siiri on? Itselläni on Sofia-kotikissa, joka on vähän saman näköinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Siiri on maine coon. :)

   Poista
 8. Hui mikä myrsky! Itse oisin varmaan laittanut musiikit korville ja mennyt sängyn alle piiloon :D se jyrinä on vaan niin kääk. Hienosti Siiri pärjäsi, rohkea kisu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo tais olla aika puhuri vaikka on tässä yks aika samankaltainen ollu myöhemminkin. Sillo pamahteli lähellä ja LUJAA! Mut itse nautin näistä ukonilmoista vaikka eivät ne kyllä mitään kivaa saa aikaan. :( Mut jotain kiehtovaa niissä vaan on. :)

   Poista
 9. Oletko matkustanut ulkomailla? Haluaisitko matkustaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos Ruotsi ja Norja lasketaan ulkomaiksi, niin olen joo matkustanut. Jos taas ei lasketa, niin en ole matkustanut. Tällä hetkellä mulla ei ole intoa ulkomaan matkusteluun.

   Poista
  2. Onko sulla mitään haave-maata, jos raha ja aika ei olisi ongelma?

   Poista
  3. Vastaisitko tähän?

   Poista
 10. Mistä lähtien vain toisten kommentoijien kysymykset ovat olleet vastauksesi arvoisia? Vai väitätkö kysymystä haave-maastasi asiattomaksi?

  VastaaPoista