3.7.2013

"Uuden" kameran kuvasaldoa
Kuten voitte ehkä huomata, olen saanut jälleen kerran mieheni Lumixin käyttööni ja saan kuulemma käyttää sitä siihen saakka kunnes saan hommattua itselleni oman mikrojärkkärini. Ja saapahan tässä nyt sitten opetteltua tuota kuvaamista. Vähän meinaa niska vaan kipeytyä kun pitää tuota motikkaa kannatella.

Nuo kaikki muut ylläolevat kuvat on itseni ottamia, paitsi tietenkin tuo missä itse tönötän.

Oon pitänyt tässä samalla pienimuotoista taukoa, nauttinut kesästä ja viimeisestä lomaviikostani. Ehkä vielä huomisenkin olen lomalla, mutta perjantaina varmaankin tulee jo uutta matskua, ehkä.  (joo, en selvästikään laske tätä kunnon postaukseksi koska on vain kuvia täynnä ja tällaiset on niin helppoja sekä nopeita tekaista)

Ai niin, käytössä oleva kamera on Panasonic Lumix DMC-FZ30.

17 kommenttia:

 1. JESTAS miten lyhyt oletkaan! Katsoin jo jostain vanhoista kuvista kun vaatekaappien nupit jäivät olkapääsi korkeudelle että ovatko nupit vain oudossa kohtaa vai oletko vain niin todella lyhyt, mutta tuosta huomaa oikein saranoiden kohdasta... Onko sun vanhemmat todella lyhyitä myös?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun vanhemmat on n. 175cm pitkiä, sisko on 165cm ja veli 185cm. Mä oon sitten tämmönen tumpiksi jäänyt - 160cm. :) Joo, oon siis lyhyt - jotkut on kuvitelleetkin mua jostain syystä pidemmäksi mitä todellisuudessa olen. :) Ilmeisesti kuvat sitten vähän valehtelee. :)

   Poista
  2. Lyhyet tytöt on söpöjä!

   t. 158cm :)

   Poista
 2. Haha, hauska kuvakulma viimeisessä kun näytät ihan joltain 140cm pitkältä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mies ottanu sieltä yläilmoista kuvan joten siis kuvakulma vähän juksaa. 160cm oikeasti olen. :)

   Poista
  2. Joo, kuvakulma vähän juksaa. ;)

   Poista
 3. No varmasti niska kipeytyy, kun tuo kamera on jotakin 700 grammainen! Opettele vaan sitkeästi ottamaan kuvia - kymmeniä, satoja ja tuhansia otoksia niin silloin opit kameran "salat".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko se tuon painonen? En ole katsonut, mutta painava se on kun kauan kannattelee niskanauhan kanssa. Mut opettelemassa tässä ollaan, sanoisin että melko hyvin menee kun jotain noita juttuja osaan muokkailla. :)

   Poista
 4. Hauska tuo kuva, jossa on kaksi kissaa! :)

  VastaaPoista
 5. Miten pitkä oot Pipsa?
  Ite oon 155cm :D

  VastaaPoista
 6. Oletko käynyt uimassa, mietin vaan kuinka lämmintä/kylmää merivesi on?

  Jos on ilmoja, voisi nimittäin suunnitella viikonlopuksi Yyterin retkeä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enköhän mä oo uimassa käynyt, kun muutamia postauksia takaperin oli talviturkin heittämisestä kuvapostauskin. :) Merivesi on ihan lämmintä, joten suunnittele ihmeessä Yyterin retkeä. :)

   Poista
 7. Mikä ihme on mikrojärkkäri?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on siis pokkarinkokoinen järjestelmäkamera.

   Poista
 8. On kyllä valotus pielessä kuvissa.:)

  VastaaPoista