9.7.2013

Uus lelu (on oikeasti miehen mutta eiköhän emäntäkin tuolla vielä leiki)

Samsung Galaxy Tab 2 10.1" (WiFi)
(sis. mainoslinkin - tästä ei kuitenkaan kerry minkäänlaisia tuloja bloggaajalle!)

30 kommenttia:

 1. Itsellä ollut samanlainen nyt n kk ajan enkä pois antais :) joka euron arvoinen. Kulkee kätevästi mukana reissuilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti on kiva, mies on sen kanssa leikkinyt nyt koko illan. Saas nähä millon itse saan leikkiä. ;) No näin kotosalla mulle kyllä kelpaa omakin kone. :)

   Poista
 2. mullaki on ipad 2 ja kyllä on näppärä vempele :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Mä sain kokeilla tuota iPadia kun veljentytön kanssa leikittiin sen kanssa. :) On näppärä. :)

   Poista
 3. Minulla on ollut haaveena saada iPad ja lomarahoilla taidankin sen nyt sitten parin viikon kuluttua ostaa...

  VastaaPoista
 4. Anonyymi 20.15 jatkaa...Toisaalta tuo olisi aika paljon edullisempi, joten täytyy nyt sitten vielä miettiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kaipa se on sama kumman ottaa. Tosin en tiedä mimmosta eroa iPadilla ja Samsungin Tabilla on?

   Poista
 5. Moikka Pipsa! Tuo tabletti on tosi kätevä! Meillä on ykkösversio ollut nyt vuoden ja kohta saadaankin jo kakkosversiokin :) Ja toiseen asiaan; kun et saa tuloja laittamastasi linkistä, sinun ei tarvitse erikseen mainita että et saa tuloja linkin klikkaamisesta :) Toki asiasta voi mainita koska kuitenkin joku kohta sanoo asiasta, mutta koska et millään tavalla hyödy niin ei välttämätöntä :) Vain jos hyötyy rahallisesti esineellisesti jne niiin se täytyy merkata selkeästi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka moi! Millos sulta tulee taas postausta? ;) Tosin itse olen sitä mieltä, että ehkäpä olisi kannattanut ostaa se 3G versio. :)

   Joo, tiedän että vain ne mistä hyötyy niin pitää ilmoittaa mutta ilmoitan nyt nämäkin ettei tule mitään valituksia. Vaikka onhan se huvittavaa pistää jokaiseen postaukseen tuo teksti kun minä voin ihan hyvää hyvyyttänikin tehdä linkkauksen johonkin. :)

   Poista
 6. Mulla on myös Ipad2 ja kyllä sille vaan käyttöä löytyy! Mies osti ensin itselleen sellaisen ja kun muutaman viikon olin kateellisena seuraillut sen touhuja, kävin ostamassa itselleni samanlaisen (että varo vaan :)). Tykkään lukea e-kirjoja sillä ja reissussa se on ehdottoman kätevä. Hankkiessani sitä mietin myös pitäiskö olla 3g vai ei, ei sitä ole kuitenkaan tarvinnut, aika monessa paikassa on wifi ja tarvittaessa kännykällä saa jaettua laajakaistan.
  -hss

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eeen mä usko että itselleni hommaisin. Kyllä mä kerkeen sitä käyttämään sitten kans. :) Nii juu, kännykän netin saa sitten laitettua tuohon. Enpä tiennytkään tätä (no mies varmaan tiesi ku se paremmin noi asiat tietää) :)

   Poista
  2. Hei! Osaisiko joku neuvoa miten tuo tabletin käyttö onnistuu kännykän netin kautta? Olen ihan urvelo näissä asioissa, tabletti missä wifi löytyy kotoa ja kivahan sitä olisi käyttää myös paikoissa missä wifi ei ole niin kännykän kautta.

   Poista
  3. Voin kertoa kunhan mies sen jossain vaiheessa vain näyttää. :)

   Poista
  4. Sun pitää ano jakaa oma internet-yhteytesi... Pitäisi löytyä puhelimesta sellainen kohta.

   Poista
 7. Olen blogin kautta saanut sellaisen kuvan että teillä on miehenne kanssa omat rahat. (Mies osti tämän laitteen sinä ostit kameran, yms.)Miten tämä teillä käytännössä toimii?Maksatteko asunnon kulut tasan puoliksi? Maksatteko ruokaostokset vuorotellen vai aina puoliksi? Eikö ole hieman hankalaa kun oletan että miehesi yrittäjänä tienaa hieman enemmän kuin sinä siivoojana? En halua tietää mitään rahamääriä tms. Olisi vain kiva tietää miten jaatte menot ja kulut. Meillä on aina ollut miehen kanssa yhteiset rahat niin sen takia kiinnostaa miten taloudet jossa kummallakkin on omat rahat menee nuo jakamiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole Pipsa, mutta vastaan silti... Meillä on myöskin mieheni kanssa omat rahat, enkä IKINÄ suostuisikaan yhteisiin rahoihin. Myös vanhemmillani (kohta 30vuotta naimisissa) on aina ollut omat rahat.

   Ruokaostokset maksamme noin suunnilleen vuorotellen, muut tarve hankinnat myös. Omat laskumme maksamme (esim. puhelinlasku, omiin autoihimme liittyvät vakuutukset ja verot..) Minä maksan kotiimme liittyvät vakuutukset, mies sähkön. Vuokran maksamme vuorotellen. Ei meillä ole ainakaan mitään hankaluutta tässä ollut ja minusta on mukavaa, että voin pakollisten menojen jälkeen ostaa niillä omilla rahoillani IHAN mitä haluan ilman, että tarvitsee miehen kanssa neuvotella.

   Yhteinen tili meillä on, mihin menee s-bonukset ja mihin säästämme rahaa.

   Poista
  2. Hassua. Vaikka meillä onkin mieheni kanssa yhteiset rahat niin ei minun tarvitse hänen kanssaan neuvotella jos haluan ostaa IHAN mitä haluan. Mutta tottakai parisuhteitakin on erilaisia. ;) Ja tarkoitan tällä sitä että ainakin meidän parisuhteessa ei tarvitse perustella toisella ostoksiaan vaikka yhteiset rahat onkin.

   Kiitos että vastasit vaikka et ollutkaan Pipsa. Ihan mielenkiintoista kuulla erilaisia kokemuksia :D

   Poista
  3. Ja tässäkään asiassa ei ole oikeaa tai väärää. :) Se on vain miten kullekin pariskunnalle sopii. (Haluan vain muistuttaa tästä)

   Poista
 8. Ihan samoin kuin Anolla 10.47. Ollaan oltu kohta 30 vuotta naimisissa, ja yhteiset rahat. Ja tosiaan voi kumpikin käyttää rahoja IHAN mihin haluaa. Meillä tämä toimii hyvin näin, tosin meillä kumpikin tienaa kutakuinkin yhtä paljon.

  VastaaPoista
 9. Meilläkin on yhteiset rahat ja ostellaan mitä halutaan. Kummallakin on periaatteessa oma tili, mutta ei tarvitse neuvotella, kumman tililtä maksetaan mitä milloinkin. Tulot on aika pienet, mutta ei ole enää asuntolainaa, auto vaihdettiin tänä keväänä taas uuteen ja lapset on jo pois kotoa.

  VastaaPoista
 10. Meillä on kummallakin omat rahat, mieheni tienaa huomattavasti enemmän kuin minä. Hän ottaa minun tililtäni joka kuukausi tietyn summan ja jättää minulle omaa "käyttörahaa". Tililleni tulee myös muita tienestejä ja ne saan käyttää ihan miten haluan. Jos meillä olisi yhteinen tili, luulen, että miehelläni ei olisi koskaan rahaa laskujen maksuun, kun minä olisin tyhjentänyt tilin! Näin on hyvä, hän hoitaa kaiken yhteisen rahaliikenteen ja minä vain omat pikkuostokseni. Jokainen tavallaan, mikä sopii yhdelle se ei toimi toisella. Yleensä pahimmat riidat parisuhteissa tulee kotitöiden jakamisesta ja rahasta.

  VastaaPoista
 11. Vastataampa nyt omaltakin osalta että meillä on omat rahamme, maksetaan yhteiset menot puoliksi. Kumpikin sitten maksaa omat laskunsa, esim. kännykkälaskut ni ihan ite. :) Eikä oo muuten kertaakaan ollut riitaa rahasta. :)

  VastaaPoista
 12. Eli takankin maksoitte tasan puoliksi?

  VastaaPoista
 13. Hieno uusi tabletti! Ja minä se kummastelen, miten ihmisillä ei mene jakeluun, ettei kaikilla ole yhteiset rahat. Ei minullakaan 9v liitossa ole yhteiset rahat. Puoliksi maksetaan pakolliset menot (asuminen, safkat, vakuutukset ym.) eikä mekään koskaan jouduta rahasta riitelemään :) Ikinä ei olla mitään mattoa mittailtu, että maksetaanko sentilleen tasan puoliksi vaan se maksaa kumpi sen haluaa. Mies ostaa paljon tekniikkaa, minä taas sisustushömppää ja käsilaukkuja. So simple!

  VastaaPoista
 14. Olen tuo ano "en ole Pipsa, mutta vastaan silti".

  Arvasin, että joku vetää sellaisen kortin esiin, että parisuhteessamme olisi jotain vikaa, koska koen, etten yhteiseltä tililtä voisi ostella "ihan mitä haluan" ilman, että perustelen sitä toiselle. Mä vain koen asian niin.. en tiedä olisiko käytännössä näin, jos kokeilisi yhteisiä rahoja, mutta en näe mitään tarvetta siihen!? Musta se tuntuisi vain hankalalta, mutta mielipiteitä on monia :) Olen jollain tapaa kuitenkin itsenäisyyden kannattaja, vaikka onnellisessa parisuhteessa elänkin.. Täytyy olla jotain "omaa", vaikkapa ne rahat sitten :)

  Niin ja juu, täälläkään ei rahasta tartte tapella koskaan. Eikä koskaan ole "loppunut" rahat. Ja meillä minä tienaan vähän enemmän kuin mies, jos se nyt mitenkään tähän kuuluu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän kukaan vetänyt tuollaista korttia esiin että parisuhteessa olisi vikaa. Jos meinasit tällä sitä että kun muutama (minä mukaanlukien) totesin ettei ole ollut riitaa rahasta kun on ollut omat rahat, niin ei se tarkoita että ne joilla on yhteiset rahat, olisi kovinkin riitoja. Yhtälailla sitä riitaa voi tulla vaikka olisi omat rahat.

   Tuo on mielestäni jokaisen pariskunnan oma asia miten somplivat raha-asiansa. :)

   Poista
  2. Ei, tarkoitin tätä kommenttia: "Hassua. Vaikka meillä onkin mieheni kanssa yhteiset rahat niin ei minun tarvitse hänen kanssaan neuvotella jos haluan ostaa IHAN mitä haluan. Mutta tottakai parisuhteitakin on erilaisia. ;)" Mielestäni tästä on rivien välistä luettavissa, että kirjoittaja on sitä mieltä, että meidän suhteessamme olisi jotakin vikaa jos joutuisin perustelemaan ostoksiani yhteisistä rahoista.. Näinhän se kuitenkaan ole, kun on ne omat rahat ;) Meillä homma toimii näin ja se on pääasia minulle :)

   Mutta tosiaan; On jokaisen pariskunnan oma asia, kuinka raha-asiansa hoitaa.. :) Ja tosiaankin sanoinhan itsekin, ettei meillä rahasta riidellä.

   Poista
  3. Juu, eiköhän se ole pariskuntakohtaista, millaisilla rahoilla homma toimii. Exän kanssa taidettiin olla tositosioutoja kun "neuvoteltiin" usein myös omista hankinnoista vaikka meillä oli omat rahat.. Se nyt vaan tuntui meillä normaalilta, että pähkäiltiin ääneen eri hankintojen plussia ja miinuksia. Eikä muuten erottu rahan takia.. =)

   Itse en edelleenkään laittaisi rahoja samaan kasaan kenenkään kanssa. Jotain ihan omaa haluan pitää niin kuin joku jo taisi todetakin. Toivon vaan, että te yhteisillä rahoilla eläjät ette ole kuin pari tuttavaani, joiden parisuhteessa yhteisistä rahoista huolimatta toisella osapuolella ei ole juuri minkäänlaista kuvaa siitä, millainen perheen taloudellinen tilanne on (esim. lainojen suhteen). Kuullostaakin jotenkin pelottavalta.

   -AI

   Poista
 15. Toisille sopii yhteiset rahat, toisille ei. Me eletään sitä vaihetta, jolloin asuntovelkaa ei ole ollut moneen vuoteen ja määräaikaistilillä olisi ihan kelpo kaksion verran rahaa säästössä.

  VastaaPoista