23.7.2013

Värikäs elämäni on nyt osa Indiedays Inspirationia


Värikäs elämäni löytyy nyt myös Indiedaysilta. Blogissa ei mikään muu periaatteessa muutu, paitsi nyt sivupalkissa näkyy "Member of Indiedays Inspiration" -banneri sekä sillon tällöin vilahtava mainosbanneri. Yhteistöitä tulen jatkossakin tekemään mutta hyvin varovaisesti. (joten tuskin nyt joka postaus on mainostamainostamainosta vaan minuaminuaminua ;) )

Arvatkaa vaa oonko mie ollu tulisilla hiilillä ku oisin heti halunnu kiljuen ilmoittaa tästä mahtavuudesta, mutta onneks kärsivällisyyteni piti. (oon oikeesti hyvä pitämään salaisuuksia mutta tällaisissa tapauksissa saan venyttää kärsivällisyyteni maksimiin)

Nyt onkin sopiva aika kiittää teitä ihania rakkaita lukijoita. Teidän ansiosta blogi muuttuu - pienin askelin mutta kuitenkin. Kiitos kiitos kiitos kiitos *haliiii*

37 kommenttia:

 1. Haha mä vähän arvelinkin tällaista :D Mutta siis tosi kiva juttu! :)

  Jenni

  VastaaPoista
 2. Hyvä hyvä :),onnea!

  VastaaPoista
 3. Onnea, mäkin ilokseni sain huomata että oon päässyt Indiedaysille :)

  • minttusblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, onnea sinnekin! Sulla on muuten kiva blogi, mitä nyt nopsaan vilkaisin - pisti kyllä puumerkkeihin että voin paremmalla ajalla katsella. :)

   Poista
 4. Eli Inspiration -bloggaajia on kolmesataa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja blogeja pelkästään Suomessa kymmeniätuhansia ... Onnea Pipsa !

   Poista
 5. Paljon onnea hienosta saavutuksesta! :) Kyllä se varmasti monia mahdollisuuksia tuo mukanaan :) Ja kivaa, että ottavat mukaan myös pluskokoisia bloggaajia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, nimenomaan niitä mahdollisuuksia tuo. :) Jep, tuo on kiva että ottivat pluskokoisenkin bloggaamaan. :) Tosin kyllä mä olin siellä näkeneeni yhden toisenkin pluskokoisen, tosin paljon hoikemman kuitenkin. :)

   Poista
 6. Toivottavasti mainoksia ei ala tulla hirveitä määriä...

  VastaaPoista
 7. Mitä tämä muutos käytännössä tarkottaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se lukee jo tuossa tekstissä. :)

   Poista
  2. Mitä uusia mahdollisuuksia siis?

   Poista
  3. Monet mainostaa aivan liikaa, siihen yleensä loppuu lukuinto. Kollaasia kollaasin perään, näitä löytyy. Pahoin pelkään, että blogisi muuttuu entisestään, ei ole enää nytkään niin ihmisläheinen kuin ennen. Vastailet tuolla, että tuo mahdollisuuksia, siis mitä mahdollisuuksia, kysyn minäkin, siis eri ano? Ei ymmärrä.

   Poista
  4. Alat siis saada rahaa kirjoituksistasi.

   Poista
  5. No pieni mainonta ei ole pahasta, kunhan se ei vie blogista 90% tilasta. ;) No ainakin näkyvyyttä tämä tuo ja ehkäpä jotain yhteistyökuvioita - älkää nyt silti tuosta hermostuko, en mä ihan mihin tahansa lähde. :)

   Valitettavasti en voi kommentoida enempää näihin sopimusasioihin. En kuitenkaan ole Indiedays bloggaaja vaan Inspiration-yhteisössä.

   Poista
 8. Paljon onnea uudesta "aluevaltauksesta"! :)

  VastaaPoista
 9. Vau!!! :) Hieno juttu, onnea paljon!

  VastaaPoista
 10. Jippia jay! eli hyvä Pipsa! Kiva toi profiili kerrassaan :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeij! :) Joo, siinä piti vähän miettiä ja kuvaks oli pakko ottaa toi missä Siirikin on. :)

   Poista
 11. "XL-koon pukeutuminen"

  Kerro mikä XL koko sinulla menee minkäkin firman kuteista? Jos sun normi koko on 54-56 niin eiköhän siinä ole hippasen verran enempi äksiä. XL vastaa n. kokoa 42-44

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä nyt vain sanotaan XL-kooksi - se ei kuitenkaan tarkoita että pukeutuu juuri siihen XL-kokoon. (enkä ole vielä kuullut uudesta kokoluokituksesta, mikä olisi ilmeisesti koosta 46 ylöspäin) Pluskokokin kun taitaa kattaa aika monta kokoluokkaa. Mut jos haluat jonkun firman tietää, niin Zizzin XL menee päälleni oikein hyvin ;)

   Poista
  2. XL koko vastaa yleisimmin kokoa 46-48. Ja XL koko tarkoittaa ihan yleisesti normaalia isompikokoista naista. Kun puhutaan ihmisestä ei sanota, että olen koko XXL tai 2XL vaan ihan vain XL. Samoin kuin XL malleissa voi olla koosta 38 kokoon 48 asti, ja harvapa ajattelee kokoa 38 XL kokoisena.

   Onnea Pipsa kovasti! Kuulostaa ihan mahtavalta :)

   Poista
  3. Joo Zizzin kokoluokitus on omaa luokkaansa. Koko L vastaa kokoa 52...Ettei tuu lihaville kurja olo kun on monta äksää vaatelapussa.
   Kuulutko siihen kategoriaan jotka leikkaa kokolapun niskasta?

   Poista
  4. Anonyymi: Joo, niinhän se on mutta eipä tuossa oltu tarkennettu asiaa. ;) Ja itse ainakin voin lihavana todeta, ettei mulle tuu liian monista "äksistä" kurjaa oloa. :) Ei, en leikkaa kokolappua pois niskasta.

   Poista
  5. Uskon tuon! Jos sulle tulisi äksistä kurja olo et olisi sairaanloisesti ylipainoinen.

   Poista
 12. Onnea Pipsa!

  Huomasin, että Inspiration-yhteisöön on nyt liitetty muutama kurvikkaampikin bloggaaja ja lähetin heille oikein henkilökohtaisesti palautetta ja kiitokset, että rohkeasti ovat tarttuneet myös plussablogeihin! Miksei myös nämä toimisi ihanana innoittajana?!

  Mahtavia uutisia! Alkaa olemaan öbaut kaikki meikäläisen suosikkiblogit Indiedaysin otsikon alla, jeah :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ni, se on kiva et suosikkiblogit löytyy samast paikast. :) Kiva kans et ottivat muutamat pluskokoisetkin listoille. :)

   Poista