2.8.2013

PipSan Porinat 19


49 kommenttia:

 1. Eiks teidän takaovesta sitten voi kulkea?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, mitähän sitä on tullu sanottua taas ;) Voitko vähän valaista mitä mä oon tossa sanonut. :)

   Poista
  2. Eli kun maalari oli maalaamassa etuovella, niin jouduit olemaan koko ajan sisällä - etkö siis olisi voinut käyttää takaovea?

   Poista
  3. Ihan vaan sitä ihmettelin, että miksei mies voi tulla kotiin, kun etuovella on maalari. Eiks hän olis voinu tulla takaovesta, sieltä takapihan kautta?

   Poista
  4. Ah, se oli tuosta. Kiitoksia kun kerroitte! Nii ihan totta, kyllähän se takaoven kautta olisi päässyt. :) Paitsi että mun ois tarvinnu olla kotona kun meillä on takaovi lukossa, eikä ulkokautta pääse avaimella.

   Poista
  5. Siks se oli niin hassulta kuulostavaa...olet kotona, soitat miehelle, ettei tämä voi tulla kotiin, kun etuovesta ei pääse. Ja sinäkin raukka ajattelet olevasi sisällä "vankina", vaikka takaovesta olis kyllä päässyt. No, ei tietysti mihinkään kauaksi voi lähteä, kun ovea ei saa lukkoon, mutta vois siinä partsilla ihan hyvin nauttia auringosta.

   Poista
  6. No on se kyllä hassua, ei taas järki leikannu yhtään. ;)

   Poista
 2. Pesen hiukseni joka päivä, mutta hoitoainetta en käytä koskaan. En myöskään värjää hiuksiani.

  VastaaPoista
 3. Miks silmii pitää kaivaa :x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noku siel oli joku ärsyttävä rönsy!

   Poista
 4. Miksi joka lause pitää aloittaa sanalla "Tosiaan"?

  VastaaPoista
 5. Miksi te anot olette niin vitun tyhmiä ja kysytte ääliömäisiä kysymyksiä Pipsalta? Älä Pipsa viitsi turhaa vastata noille idiooteille yhtään mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan koska se on asiallista. Olkootkin tyhmiä kysymyksiä.

   Poista
 6. ↑ no ehkä se on vaa tapa? löysää nuttura! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mitä luultavammin se on tapa jota ei pysty napsauttamaan tuosta noin pois.

   Poista
 7. Jos ei kaiveta silmiä, niin raaputetaan nenää tai sitten haukotellaan ihan hirveästi. Jos ei ole oikeastaan mitään asiaa, niin miksi noin pitkä video?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... Enks mä videolla sanonu et vaikka mulla ei ois varsinaisesti asiaa ni aina multa löytyy kyllä asiaa - jos vaan nopeassa temmossa muistan mistä uskaltaa puhua. :) No jos totta puhutaan nin kyllähän sinäkin raaputat nenäänsi, haukottelet tai jotain muuta, etkä välttämättä kiinnitä niihin huomiota. Mä taas haluan olla videoillani mahdollisimman oma itseni enkä opettele pois noita jutskia koska ei se sit ois aitoa. Ja musta on kamlaaa alkaa jänskätä et apua, tulikoha taas sanottua tai tehtyä videolla jotain semmosta mikä niin ärsyttää. Mä oon tommonen enkä mä muuksi muutu. :)

   Poista
  2. Ei temmossa vaan tempossa.

   Poista
  3. Kiitoksia korjauksesta. :)

   Poista
 8. Oot varmaan kertonut mut monelta heräät ja meet nukkumaan? Oon samassa duunissa, kun sinä! Siksi utelen :-) T. Ines (uusi lukija)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No riippuu paljolti moneksi pitää mennä töihin. Arkisin siis klo 22-24 välillä unille ja herätys 5.30-8.30 välillä. Paitsi viikonloppuisin ne voivat olla 00-05 välillä unille ja herätys 8-12 välillä.

   Poista
 9. Noi on tosi yleisiä tapoja ihmisillä, siis raaputtaminen, kasvojen koskettelu jne. Videossa se näyttää tosi häiritsevältä, mutta eihän Pipsa mikään ammattilainen olekaan. TV- ym. alan ammatilaiset osaavat olla tekemättä tuota.

  En ole katsonut Porinoita, kunhan totean näin yleisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ammattilaisilla on monien vuosien ja koulutuksien tuoma kokemus että osaavat jättää moiset häiriöt tekemättä.

   Poista
 10. Toi on vähän outoa, kun tulee syömisestä puhe, niin puolustelet aina että miten sinä söit vaan ihan vähän tai ihan pienen palan ja mies kaikki loput. Luultavasti olet kuitenkin ihan syömällä itsesi tuon kokoiseksi saanut, niin tuntuu oudolta, että selität aina täällä kuinka piiiiiikkkiriikkisen vain syöt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis totta helvetissä mä oon itse tähän kokoon syönyt mutta ei se tarkoita että söisin samalla tavalla tänä päivänä. Olen tänne valoittanut jo niin moneen kertaan näistä asioista. Ja silti te vain ihmettelette joten en mä vaan enää jaksa. Siinäpähän ihmettelette. :)

   Poista
  2. No mutta kyllä läskitkin joskus syö jotain vain vähän. Esimerkiksi minä olen lihava, koska syön paljon ruokaa, ihan liikaa. Samoin voin syödä kokonaisen ison perunalastupussin kerralla. Mutta makeaa syön yleensä vain vähän kerralla.

   Poista
 11. Niin, ehkäpä sitä voisi sulkea suunsa tai näppiksensä toisinaan eikä aina arvostella toisen persoonaa. Jotainhan me voitais jättää sanomattakin... ihan vaan tyynesti poistua jos ei miellytä, eiköstä?
  Hyvässä mielessä (omasta mielestäni) olen sortunut samaan "ohjaamiseen" mutta se on ihan turhaa, miks pyrkiä pahoittamaan toisen mieltä jonninjoutavuuksien vuoksi, jokainen kun yksin ollessaan huomaamattaan kaivaa nenää tai korvaa, jos kutittaa niin raapii. Tuo luonnollisuus voi vielä tuoda Pipsalle vaikkapa uran, se ettei ujostele lukojoitaan, kävelee kameroiden edessä luontevasti ja on pokkaa ilmaista mielipiteensä vaikka välillä hieman koventaen ääntäänkin, why not?! Muistetaanpa me lukijat että tämä on Piian blogi jossa hän saa tehdä omia asioitaan kuten lystää :) Anteeksi siis jos olen kömmähdellyt itsekin joskus, etenkin alussa tuijotin vain suu auki ja ... no, Pipsa on jotenkin hypnoottinen henkilö :) ja erittäin hyvää vaikkapa juontaja-aineista, erilainen ja tuskin jäisi kovin helposti sanattomaksi mutta tuota keskittymispuolta olisi niissä hommissa kaiketi hiukan harjoiteltava. Mukavaa päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskittymisessä tosiaan olisi harjoiteltavaa, tosin se olisi helpompaa kun olisi aiheet mistä puhuu. Tääki on working progress. :) Ja toteampa vain että mä nyt vain satun olemaan tuollainen videolla ja normaalisti, en mä ala hermoilemaan moisista. Näettepähän ihan kokonaan aidon minut. Joku muu voisi hermoilla, leikkailla moisia pois, nauhoitella uudelleen jne. Tuskinpa tuosta nyt uraa tulee, mutta mietippä tätä että mää olin ennen se joka sain paniikkikohtauksen kun sain kuulla et pitää 30 henkilön edessä alkaa esittelemään. Moni ei kuulemma uskoisi tätä, ei silti - opettajaan uskonu koska vedin sen esityksen parhaiten. :)

   Poista
 12. Todella surullista huomata, että ihmisellä ei ole elämässä muuta sisältöä kuin kissa. Tuli todella ahdistava tunne itselleni, kun mietin että olisin samassa tilaanteessa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella surullista huomata, että ihmisellä ei ole elämässä muuta sisältöä kuin vinettää jokaisesta mahdollisesta asiasta. So sad! :(

   Poista
 13. Kissa on hieno elämänsisältö kaiken muun ohella!

  VastaaPoista
 14. On se "jännä", miten eräät jaksaa avautua miljoonatta kertaa samoista asioista. Ei käy Pipsaa kateeksi kun pitää vääntää kaikki rautakangesta..

  -Meillä kaikilla on maneereja. Kuinka moni on nähnyt itsestään kuvatun pitkän höpöttelyvideon ja voi sanoa, ettei tee mitään "häiritsevää"? Ja toisaalta, mitä väliä..?

  -Pipsa on selittänyt tuon syömisjutunkin miljoonaan kertaan, mutta ei mene umpiluille perille. Ihan omasta kokemuksesta voin sanoa, että jos ylipainoisena kertoo syövänsä vähän, ei uskota ja jos ei sano miten paljon syö, oletetaan, että syö _kaiken mahdollisen_ koska on "tuon kokoinen". Itse syön täysin normaaleja annoksia, kuten uskon Pipsankin tekevän, mutta koska kilot eivät ole viikossa tulleet, eivät ne viikossa lähde..

  -Lemmikki on oikein mainio sisältö elämälle - parisuhteen, kodin, työn, harrastusten, ystävien ym. lisäksi.

  Älkää kiltit jaksako takertua joka pikkuasiaan kerta toisensa jälkeen kun blogien seuraaminen on vapaaehtoista (tähänkin kommenttiin tulee taatusti jotain mussutusta vielä vastaukseksi). Alkaa meitä "tavallisiakin" lukijoita tympiä.

  -AI

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi AI sua *halii*

   Siis ennen mä oonkin syönyt KAIKEN mitä eteen tuotiin mutta nykyisin osaan IHAN OIKEASTI syödä pienempiä annoksia ja KYLLÄ, olen laihtunutkin! Ymmärrän että sitä on vaikea uskoa, kun en ole mitään vaakalukemia tänne kuvannut mutta te varmasti ymmärtänette miksi en näin ole tehnyt. Vaikka toisaalta, jos mä oisin ne kuvat luvuista laittanut niin sitten huutelisitte että photoshopattu, joten... miksi vaivautua? Kuten oon joskus todennut että laihdutus, syöminen ja ylipaino blogin aiheena ovat sellaisia joita ei millään tavalla pystytä käsittelemään asiallisesti.

   Poista
 15. AI- naulan kantaan! Komppaan kaikkea mitä kirjoitit. T: pipsan vakilukija jonka elämää pyörittää niinkin ihmeelliset asiat kuin; koirat, työ ja uusi mies, kaverit asuu harmittavan kaukana:(

  VastaaPoista
 16. Oon nauranu tolle Piia saatana sekoo -kohdalle täälä jo monta kertaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää!! Missä kohtaa toi on! Mäki haluun nauraa!

   Poista
  2. Minäkin nauranut samalle kohdalle :DD kohta on 18.22

   Poista
  3. Jep, Piia saatana sekoo. XD

   Poista
 17. Joskus tuntuu, että on olemassa ihmistyyppi joka ei kertakaikkiaan kestä sitä että joku näyttää olevan itseensä ja elämäänsä tyytyväinen ja osaa iloita elämän pienistäkin asioista (joka mun mielestä on todella hieno ja tavoiteltava ominaisuus ihmisessä). Ei kai kukaan joka on sinut oman elämänsä kanssa jaksa tulla länkyttämään ilkeästi jonkun blogiin ja arvostelemaan toisen elämää?

  Jotenkin ihan käsittämätöntä mun mielestä. Tympii oikeasti lukea noita kommentteja, joissa ei ole muuta pointtia kuin yrittää lytätä toisen elämä ja oleminen.

  Maarit

  VastaaPoista
 18. Ehkä se on sitä, että itseensä tyytymättömyys näkyy ja huokuu kuitenkin koko ajan, vaikka toista yritetään vakuuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tämä oli nyt mulle tarkoitettu, niin ihmettelempä vaan et miten tuollaista tyytymättömyyttä edes bongaatte. Tai no, kaipa sitä näkee vaikka jos kovasti uskoo.

   Poista
  2. Kyllä varmaan joillekin ihmisille näkyy. Sellaisille, jotka näkevät aina ja kaikkialla negatiivista ja jotakin valitettavaa.

   Poista
  3. Niin, sellaiset näkee jotka haluavat sellaista nähdä.

   Poista
 19. Tuosta muistiinpanojutusta, hommaa kännyyn muistiinpanosovellus, esim Evernote. Sinne saa kaiken näppärästi muistiin sillä hetkellä kun se mieleen tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on Lumiassa joku muistiinpanosovellus mutta harvemmin sitäkään tulee käytettyä. Mut pitää kurkistaa josko toi Evernote ois parempi.

   Poista