30.8.2013

PipSan Porinat 22   

23 kommenttia:

 1. Selailin sun vanhoja videoita tässä tylsän dataustäytteisen perjantain kunniaks ja totesin et daamn kylläpä oot nainen muuttunu paljon! :) Laihtunu ja "nuortunu" ihan silmissä! :D Blogin vuorovaikutus ja sun oma tyylitaju on kyl selkeesti vienny sua oikeeseen suuntaan! ^^ Kiitti taas porinoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo kyllähän sitä vuosien varrella kuka vain muuttuu. :) Mutta että oikein nuortunut, sehän on ihan mahdotonta - ainakin siinä mielessä että joka sekuntti tulee ikää lisää ;) Mutta ehkäpä muulla tavoin on nuortunut. :) Tyylitaju on kyllä muuttunu ja nyt tuntuu että oon mekoista löytänyt sen oman tyylini.

   Poista
 2. Saman huomion tein minä ku tuon videon jälkeen sattui silmään joku vanha video. Ihan huikea muodonmuutos!

  VastaaPoista
 3. Venetsialaisia vietetään kait lähinnä rannikolla. Aiotko laittaa jotakin lyhtyjä teidän terassille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa? No luulin kyllä että niitä voi juhlia missä vaan, kun sehän on mökkikauden lopetusjuhla ja onhan niitä mökkejä nyt muuallakin kuin rannikolla joten eikun kaikki vaan juhlimaan. Ilotulitteista en tietenkään tiedä onko se sitten rajoitettu rannikolle. :)

   No ei ainakaan vielä laiteta mitään lyhtyjä. Täytyy muhitella ajatusten kanssa ensin. :)

   Poista
 4. Tämä ei nyt liity tämän viikon porinoihin...mut kysyisin minkälaisen, kokoisen ja merkkisen i padin te tässä taannoin hankitte? Siitä ei tainnut olla omaa postausta? Oletteko olleet tyytyväisiä?

  Omaa tablettia haluava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä niitä ipadeja ole muita merkkejä kuin Apple.

   Poista
  2. JOo, ei me iPadia hommattu vaan Tabletti.
   Ja tässä siitä esittely eli löytyy siis blogista: http://varikaspipsa.blogspot.fi/2013/07/uus-lelu-on-oikeasti-miehen-mutta.html

   Ollaan oltu tyytyväisiä ja on se emäntäkin saanu sillä jo leikkiä ;)

   Poista
 5. Hei. Tossa sivupalkissa lukee näin:

  "Blogissa pääset lueskelemaan hömpönpömppää,
  kuuntelemaan PipSan Porinoita, Siirin kuulumisia,
  sivuuttaen vähän pluskoon muotia ja omaa tyyliä."

  Siinä pitäisi varmaankin lukea "sivuten vähän pluskoon muotia". Sivuuttaa tarkoittaa samaa kuin ohittaa tai jättää huomiotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Kiitti kun vinkkasin, korjasin sen nyt tuohon. :)

   Poista
  2. Ja sivupalkissa pitäisi lukea porilainen eikä Porilainen.

   Poista
  3. Niin pitäisi jos sen kirjoittaisin noin oikeaoppisesti. Mulle se on kuitenkin Porilainen, ISOLLA P-kirjaimella. ;)

   Poista
  4. Pitäisi olla "paljasjalkainen" eikä "puhdasjalkainen". Puhdasjalkainen tarkoittaa, että peset jalkasi hyvin ja pidät ne puhtaana. Paljasjalkainen tarkoittaa syntyperäistä.

   Poista
  5. No voehan.... niimpäs pitääkin lukea tuolleen! Mitä ihmeen ajatuskatkoja mulla on oikeen tullu ku tota kirjottanu. Kiitti kun vinkkasit! :)

   Poista
 6. Kuminauha, ei kumilenkki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, tiedän! Mä vaan puhun aina kumilenkkinä. Oiskohan johtuvaa siitä että äitikin sanoo aina kumilenkki. :)

   Poista
 7. Ihana tuo Siiri kun tekee äkkipyrähdyksiä sun vieressä. :D Hauskan kuuloista höpötyksesi sille.
  Kuulepas Pipsa..mikä sun horoskooppimerkki on? Välitätkö yleensäkään tuollaisista astrologisista uskomusjutuista? :)
  -Iida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aina välillä tuolleen, välillä se taas vaa nukkuu pedissään ja kattelee ku teen videoita. :) No mutta en nyt tiedä onko hauskaa ku pitää neitiä vähän komentaa kun kauhea teiniangstia päällä. :)

   Oon kaksonen. En mä silleen noihin juttuihin oikein usko mutta jotkut sopii meikäläiseen aika hyvinkin. :)

   Poista
 8. Mielestäni komentelit tuossa videossa aika paljon Siiriä ja jotenkin tuli sellainen tunne, että Siiri ei osannut tehdä mitään niin kuin olisit halunnut - ruokaa menee hukkaan ja vessaan ei olisi saanut mennä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis Siirihän tuossa videolla yritti repiä mun tavaroitani, et varmaan itsekään hyvällä katsoisi jos sun uudet vaatteet olisi rikki. Pannalla nyt ei niinkään ole enää väliä kun ei sitä juurikaan voi käyttää, mutten siltikään halua Siirin oppivan että on OK repiä muita tavaroita - omia lelujaan saa sitten repiä. Kyllä silloin kommennetaan kun tehdään tuhmia! Ja mitä tulee ruokaan ja vessailuun, niin eipä se paljoa mieltä ylennä kun toiselle lyö kalliit kissanruuat nokan eteen ja neiti ei syö. Ja vessailu lähinnä huvitti mua, että mikä siinä onkin että sinne piti just sillon mennä. Tää kun ei oo eka kerta. Mutta enhän minä siis Siiriä kieltänyt menemästä vessaan, tilanne vain oli niin huvittava. Siiri kun aina alkaa temppuilemaan ja riehumaan kun näkee että alan videoimaan. Vaikka mä yritän katsoa että kissa on nukkumassa kun aloittelen videoinnin. :)

   Poista
 9. Mulla venähti Porinoitten katselmus tänne maanantaille, vaan mikäs oli tossa ruokilla katsellessa :). Siiri nyt vähintäänkin häiritsi videointia, mutta sellasta se noitten kissalasten kanssa on :D. meillä ois turha yrittääkään, ellei katit ois toisessa huoneeessa.

  kiva nähdä millai juhlaeleganssi sulle loihditaan <3. Ottakaa paljon kuvia sit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kokeillu sitä katti toiseen huoneeseen mut ei siitä tuu mitään ku Siiri alkaa mouruumaa ja lyö ovea. Ylees nuo on onnistunu nyt hyvin kun oon ensin leikkiny Siirn kans niin kauan et se on väsähtänyt ni sit se torkkuu kaikessa rauhassa eikä häiriköi. :)

   Juu, kyllä me otetaan paaaljon kuvia. :)

   Poista