25.9.2013

Angry Birds postimerkitMieheni oli ihana ja yllätti mut totaalisesti Angry Birds -merkeillä. Yks noista postiarkeista pitää laittaa säästöön - laitetaan aina yks arkki säästöön vaikkei suinkaan jokaista postimerkkiarkkia osteta. :) Mut ihana mies kun tuolleen yllätti - aina se yllättelee mua, ei millään isoilla jutuilla mutta yhtälailla ne pienetkin jutut ilahduttaa ja yllättää. <3 Mut eikös oo ihanan pirteät postimerkit?

oon yleensä ostellut postimerkit isossa kasassa kerrallaan, mut nykyisin tykkään ostella aina sillo tällö kun on jotain hienonnäköstä merkkiä tarjolla. Ja nykyään kun oon niin hidas kirjottelemaan niin ei postimerkkien tarve ole niin iso kuin aikoinaan. Sillon kun olin työtön niin mulla oli enemmän aikaa kirjoittelulle että melkein voisi sanoa kirjottelun olleen työtä silloin vaikkei se siis suinkaan sitä ollut. Silloin sain itseni uppoutumaan kirjeen pariin moneksi tunneksi kerrallaan, nykyään se ei enää onnistu. Mut ihana rakas harrastus on että ikinä en tätä lopeta. ^_^

Kerrottakoon nyt vielä kun niitä uusiakin lukijoita on saapunut blogia lukemaan, tervetuloa tervetuloa! Minä siis harrastan kirjeenvaihtoa ja mulla on n. 30 kirjeenvaihtokaveria suurimmaksi osaksi Suomesta mutta muutama Suomalainenkin löytyy jotka asustelevat ulkomailla. Kirjeenvaihdon aloittamisesta mulla ei ole tarkkaa aikaa mutta joskus vuoden '99 aikana, tosin silloin kirjekavereita oli vain 3kpl - kun taas nykyään heitä on 30! Vuoden 2003 syksyllä innostuin ideasta saada tutustua uusiin ihmisiin joten laitoin ilmoituksen teksti tv:lle ja sain sieltä yli 80 vastausta  - siitä se sitten lähti. Monien kirjeystävien kanssa olen ihan naamatustenkin nähnyt ja ehkä vielä muutamien kanssa tulen vielä näkemään. Vaikka kirjeenvaihto on harrastus, niin se on myös ihana tapa pitää yhteyttä ystäviin. ^_^

8 kommenttia:

 1. Mä haluun noita merkkejä kans! En ollu moisia vielä nähnytkään, tosin monesti tulee ostettua aina samoja merkkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun ostamaan! Tarttee vissii jossain vaihees tilata vähän isompi kasa.... ehkä loppuvuodesta. :)

   Poista
 2. Miksi jätätte aina yhden arkin säästöön? Oletteko filatelisteja? Itse tilasin uusia syksymerkkejä tällä kerralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emme ole. Jätetään jostain tietyistä yks arkki säästöön - koska ne vaan on niin hienoja. Emme siis jokaisesta postimerkistä ota säästöön yhtä.

   Poista
 3. Hei,
  tiedätkö muita aikuisia, joilla on monta kymmentä kirjekaveria? Olet kyllä energinen ihminen, että jaksat blogin lisäksi vielä kirjoittaa noin monelle. On mukava saada oikeita kirjeitä ja kortteja, vaikka itsellä ne ovatkin supistuneet vain joulukorteiksi.
  Paistatteko koskaan makkaraa tms tikun nokassa siinä takkatulessa? Meillä kotikotona oli avotakka kovassa käytössä varsinkin talvisin.
  -Hannele

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi,
   tiedän montakin. :) No en mä niin energinen ole, kyllähän mulla kestää parikin päivää saada aikaiseksi kirje. Aiemmin tosiaan saatoin kirjoittaa vaikka 3-4 kirjettä päivän aikana. Musta on kivaa että tätä perinteistäkin kirjeenvaihtoa on vielä jäljellä. On se vain niin paljon parempaa saada käsin kirjoitettu kirje. :) Ei tuossa takassa voi tikun nokassa paistaa makkaraa, ei oo ihan sellaiseen soveltuva takka. Katseltiin kyl semmosta mihin sai vissiin sen jonkun paistoalustan.

   Poista
 4. Oho, nyt on kyllä pakko kysyä ku kiinostaa että miksi ei voi paistaa tikun nokassa makkaraa? :) Enpä oo kuullu semmosesta takasta jossa ei vois paistaa ..? Luukku auki vaan ja paistaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mun oma moka, en tiennyt että tokikin noin voisi makkaraa paistaa. Mä vaan ajattelin että kun sen luukun avaa ni tulee kaikenlaiset nokipaskat naamalle. Mies sitten selvensi että kyllähän se onnistuu. Mut eipä meitä tuo makkaranpaisto silleen juurikaan kiinnosta niin ei harrasteta.

   Poista