23.9.2013

FatBoySaatiin perjantai-illalla pienimuotoinen innostus säkkituolista - ihan vaan siksi kun haluttiin joku missä voi sitten ihastella takkatulen loimua. Säkkituoli siksi koska sitä on helppo liikutella. Tuossa ollaan nyt sitten löhöilty. <3

Lauantaina me sitten lähdettiin heti kaupoille kun kaupat vaan aukesi. Ihan ekana kävimme Jyskissä kun niiden nettisivujen kautta bongattiin sieltä sopivan kokoinen säkkituoli mutta joka ei sitten yhtään ollutkaan sellainen mitä haluttiin. Toki sinne olisi voinut hommata sitä täytettä lisää ja se olisi ollut sitten ihan hyvä mutta kuitenkaan EI. Jotenkin se materiaali oli sellaista ihmeellistä eikä sitä saanut pestä - mulla kun oli ehdoton vaatimus että sitä päälikangasta voisi pestä.

Katsottiin myös sellaista pinkinväristä 60cm x 60cm x 60cm kokoista säkkituolia kun olin miehelle sanonut että se voisi olla ihan hyvänkokoinen - mies jo nuo mitat tiedettyään sanoi että no ei! No kun pääsin itsekin paikanpäälle katsomaan niin no ei! Ihan liian pienet - lapsille siis kyllä!Suunnattiin tuolta sitten Vepsäläiseen koska olin lukenut että heillä olisi myynnissä tällaisia säkkituoleja kuin FatBoy. Ja mitä netistä myöskin katselin, niin tämän päälisen voi pestä! Hinta kyllä vähän kauhistutti. Hieman kuitenkin jännitin että olisiko täällä Porin Vepsäläisellä noita koska niiden omilla nettisivuilla (siis FatBoyn) ei ollut mainintaa että juuri Porin Vepsäläisestä olisi saatavilla vaikka muissa kaupungeissa oli. Mut onneks otettiin riski ja mentiin katsomaan, sillä sieltähän niitä löytyi ja musta me napattiin meille!

Samalla bongasin ihanan puna-musta-valkoisen maton jonka perään jäi vähän poraamaan mutta vain vähän koska siitä löytyi sitten muutama pieni ongelma - oli ensinnäkin LIIAN ISO ja kuviointi/väritys ei mennyt yksiin koko matossa, vain toisella puolella.

FatBoy on IHANA! Meillä jo kinastellaan kumpi saakaan istuskella (no siis löhötä) siinä! Mahtuu siihen kaksistaankin jos sen laittaa toisella tavalla. Siirikin on siinä jo muutaman kerran ollut mutta ei vielä oo tykännyt omia sitä kuten miehen työtuolille on käynyt. 

23 kommenttia:

 1. Oi, ihana! Olen haikaillut monta kertaa tuollaista, mutta hinta on liian kova meikäläisen kukkarolle... Oliko sitä punaisena?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli punaisena, mietittiin sitäkin väriä mutta päädyttiin mustaan koska punainen on meillä enemmänkin tehosteväri. :) Hinta on kyllä kieltämättä karsea mutta on se kyllä sen arvoinen. Tykkään!

   Poista
 2. Ihana syksyisiin lököttelyhetkiin <3

  VastaaPoista
 3. Se on sitäpaitsi Fatboy eikä FatBoy! Miten ihmeessä teillä on rahaa kaikkeen? Uusi asunto, sohvat, takka, uusi telkkari ja nyt tuo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raha-asiaan en ota julkisesti kantaa. Niin, oikeaoppisesti se taidetaan kirjoittaa ihan fatboy/Fatboy. Mutta mä halusin kirjottaa sen tuolleen FatBoy -tyylisesti. Eipä se nyt kuitenkaan ole mikään maata kaatava virhe. :)

   Poista
  2. No miksei vois olla varaa, kaksi työssäkäyvää ihmistä? Eikös se ole vähän niin että mihin kukainenkin rahansa lykkää :)

   Poista
  3. Mitä ihmeen kerjäläisiä ja laitapuolen kulkijoita täällä oikein kirjoittelee? Työssäkäyvillä, itsensä elättävillä ahkerilla ihmisillä ei saisi olla varaa mihinkään "normaaliin" ostokseen..? Totta kai asunto on iso sijoitus, mutta kuitenkin normaalihankinta siinä missä joku fatboykin. Eli ei mitään niin ihmeellistä ja erikoista, että asiaa pitäisi täällä joka päivä ja viikko vatvoa. Eikö anonyymi ihmettelijä itse osta ikinä mitään?!

   Poista
  4. Lähinnä se ihmetyttää, kun aikaisemmin ei ostettu yhtään mitään ja asunto/koti oli kuin jostakin kuolinpesästä sisustuksineen kaikkineen.

   Poista
  5. Vanha koti oli vanha, tämä uusi taas on uusi. :) Kyllähän vanhaakin oli laitettu - olihan sielläkin uusi sohvakalusto ja televisio. :) Vanhan kanssa kieltämättä emme olleet vielä niin innostuneita laittamaan, tämän uuden kanssa ollaan laitettu ja isolla innolla ollaankin. Mitäs ihmettelemisen aihetta siinä nyt mukamas on? Eiköhän jokainen laita kotejaan miten tykkäävät ja mieletkin muuttuvat. :)

   Poista
 4. Ihana!!!

  mitä tuo maksoi. Onko se isoin jota on saatavilla?
  tahtoo ja!!!

  VastaaPoista
 5. Ihana kyllä! Mutta onko se kovin liukas ettei meinaa pysyä sen päällä kunnolla ja "kovaääninen", kahisee, rahisee vai miten sen nyt sanoisi? Olen kauan jo tuollaisesta haaveillut ja suunnitellut ostavani, mutta vielä nuo pari asiaa mietityttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se pinta sellainen liukas on mutta ei sieltä kyllä vielä oo tiputtu alas. Tai no mää nyt varmaa muutenkaan tippuis mutta ei edes kissalla ole ongelmia pysyä siinä. :) On siis liukas mutta ei sillä tavoin liukas. :) Eikä kyllä mitenkään kovaääninen, aika hiljainen. :)

   Poista
 6. Me ollaan aikeissa hankkia ns. kakkosasunto kolmensadan kilometrin päästä ja nyt tiedän, mikä sinne on ehdottomasti hankittava! Tai jopa kaksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joko turkoosi ja oranssi tai sitten lime ja oranssi. Kaksi siis on jo aikeissa ostaa. No, ensin pitäisi ostaa se asunto...

   Poista
  2. Turkoosi kuulostaa kivalta, tykkään kyseisestä väristä eikä oranssikaan hullumpi. Juu, ensin kannattaa ostaa se asunto - oletteko katselleet jo asuntoja vai onko se vasta siis edessäpäin?

   Poista
  3. Ollaan katseltu paria kaksiota ja paria kolmiota - pitäisi vaan ajella katsomaan asuntoja ihan paikan päälle. Ostetaan kakkosasunnoksi, jossa sitten voidaan viettää lomia ja onhan se myös ihan kiva sijoitus...

   Poista
  4. Kiva tuollainen kakkosasunto kyllä. :)

   Poista
  5. Eli käytiin katsomassa sellaista kuudenkymmenen neliön kaksiota, jossa oli lasitettu parveke ja kunto oli ok ja kun hintakin oli ok, ostettiin se - tosin saatiin vähän hinnasta vielä tingittyä... Nyt sitten päästään sisustuspuuhiin ja lokakuussa laittelemaan asuntoa meidän näköiseksi.

   Poista
 7. Minäkin olen harkinnut Fatboyn ostamista, mutta mietityttää onko siitä vaikea nousta ylös tällaisen isompikokoisen ihmisen. Tuon Fatboynhan voi kesällä laittaa myös terassille. Punainen ois kyllä ollut hieno, musta on vähän synkkä möhkäle. Mutta toisaalta jos joskus vaihtaa asuntoa tai sisustusta, musta käy paremmin kaikkeen sisustukseen. Eikös näihin saa ostaa myös irtopäällisiä jos haluaa vaihtaa väriä. Hinta taitaa olla noin 250€ ja irtopäällinen reilu puolet siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei mulla ole mitään ongelmia ylösnousun kanssa, en ole loukkuunkaan jäänyt. :) Kieltämättä jos ihan lattianrajassa istuu/makoilee, niin sitten se nousu voi olla mielenkiintoinen mutta ylös on siltikin päästy. :)

   Juu, terassille se varmaan joskus kesähelteillä saattaapi mennä. :) Punainen ei olisi sopinut meidän väritykseen. Mut kiva tietää että siihen voi ostaa irtopäälisiä. Kuka ties mimmonen sisustus on seuraavassa paikassa. ;)

   Poista