24.9.2013

OOTD 23.9.2013


Reppu - Katoko
Huivi - Anttila
Tunika - Yours
Neuleliivi - Yours
Legginssit - Anttila
Kengät - KooKenkä

sitten niin tykkään punavoittoisesta pukeutumisesta, ihan pakko sanoa sillä eihän se suinkaan tule selville kuvia katsomalla. ;)

Oon odottanu kuin kuuta nousevaa, että saan taas laittaa tuon neuleliivin päälle. Vihdoinkin sen aika on tullut! Pakko ottaa asukuvat ulkosalla kun sisällä niistä tulee niin kamalan tummia. Ulkona kun ottaa kuvat, niin lähes kaikki onnistuu - kunhan vain muistaa hymyillä.

Tunikasta mulla on lilakin versio ja on jäänyt harmittamaan etten silloin aikanaan ostanut muitakin värejä. No ehkä mä vielä ostan jotain pitkähihaisia jotka eivät kyllä ihan täysin samoja ole. Jos Yoursille tulisi myyntiin neuletakki, hupullinen - ostaisin heti!


12 kommenttia:

 1. Pirteä ja nuorekas asu. Tosin kylmä taitaa tulla jo ilman takkia ulkona. Onko sulla millainen syystakki? Itse tilasin juuri Juna Rose parkatakin Zalandolta, jännittää onko sopiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuon kanssa itseasiassa ole kovin kylmä. Kunhan muistaa laittaa hanskat käteen kans. :) Syystakki... No duffelia ja pörrötakkia voi käyttää syksyisin, tosin miksei myös talvisinkin kunhan laittaa reippaasti alle vaatetta. Tosin Duffeli on silti parempi talvitakkinakin. Mä oon kans katsellu Yoursilta yhtä takkia, saas nähä tilaanko.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Punainen tosiaan pukee sua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, itsekin tykkään punaisesta (no kidding! ;) )
   Mut yritän opettella käyttämään muitakin värejä. :)

   Poista
 3. Evansilla on hupullisia neuletakkeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti heti liitää katsomaan mutta en löytänyt oikein sellaista mikä ois oikeen niinku iskeny mut tainnoksiin. :)

   Poista
 4. Oletko taas sairaslomalla? Voi harmi! Pikaista paranemista, lämmintä juotavaa, hömppäleffoja ja lepäämistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, TAAS! Mut nyt on sentään toivoa että tästä uudesta antibiootista on apua.

   Poista
 5. Hienosti koottu asu! Värit toimii nätisti syksyssä :) onko muuten mahdollista saada ripsistäsi ennen ja jälkeen kuvaa, kun olet käyttänyt sitä seerumia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiku sais enemmänkin vaatteita syksyn väreissä eli vähän samaa väriskaalaa mitä siinä juhlamekossa on. Juu, sitten kun vaan aloitan seerumin käytön niin otan ennen ja jälkeen kuvat. Tai siis on tarkoitus ottaa ennen käyttöä ja sitten jokaisena viikkoa yhdet kuvat. Ja vielä jälkeen kuvakin.

   Poista
 6. Tosi kiva asukokonaisuus! :)

  VastaaPoista