6.9.2013

PipSan Porinat 23
27 kommenttia:

 1. Ei liity tähän, mutta tuli vaan mieleen: Ootko vielä väleissa/tekemisissä sun veljen kans, kun joskus kerroit hänen olevan sun idoli ja hän esiintyi sun videollakin. Nyt et oo sitten vähäänaikaan hänestä maininnut mitään :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tottahan toki ollaan, siis jos mä en nyt jostain ihmisestä täällä paljoa puhele niin ei se tarkoita etteikö nyt väleissä oltais. :) On paljon asioita joista ei tuu puhuttu joka käänteessä. :) Edelleen veljeni on mun idolini. :)

   Poista
  2. Hyvä juttu :) T.sama ano

   Poista
 2. Kaulakoru mielummin sillain "kaksiosaiseksi".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaiseksi mä sen alunperin ajattelinkin eli kaksiosaiseksi sen laitan.

   Poista
 3. Jos sukkahousuun tulee reikä, niin laita siihen äkkiä väritöntä kynsilakkaa niin ei lähde kiipimään se silmäpako eteenpäin.

  VastaaPoista
 4. Et kai aio laittaa sekä kaulakorua että kukkapantaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En, vain kaulakorun. Panta ei nyt sittenkään ole mieleeni, ainakaan tuonne juhliin.

   Poista
 5. Ihan oikein, että sä suodatat noita ilkeitä viestejä pois. Harmi vaan, että sä joudut kuitekin ne itse lukemaan =(
  Kyllä normaali ihminen tietää, mikä on eriävä mielipide (nehän sä julkaisetkin) ja mikä on tarkoituksellisesti ilkeää haukkumista ja toisen kiusaamista.
  Toivottavasti sun oma sisäinen suodattimes myös pystyy hylkäämään noi haukkumaviestit.
  Ja toivottavasti uskot, että meitä on tosi monta anonyymiä, jotka myös pitää sun puolia noita ilkeilijöitä vastaan.
  Tykkään sun blogistas ja toivottavasti saan seurata sitä vielä kauan.
  Hyvää jatkoa sulle =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä joudu onneks yksin lukemaan ilkeitä kommentteja. :) Ja tuo sisäinen suodattimeni pystyy loppupeleissä aika huikeisiinkin suorituksiin. :) Siis enhän mää nyt niin ajattele että kaikki anonyymit ovat ilkeitä, eihän se nyt niin mene. Teissä anonyymeissa on ihaniakin ihmisiä, mä vaa kyl toivoisin että te keksitte jonkun nimimerkin ni ois paljon helpompaa tulevaisuudessa tunnistaa. :)

   Poista
 6. Taas oot niin iloisena, että nous hymy itellekin täällä suupieliin :)! Kiva kun teet näitä videoita, niin näkee ihan ilmielävää Pipsakka ystävää, vaikka tän pötsin kanssa oonkin estynyt matkustamaan tähän hätään sinne rannikolle päin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anna, sunkin pitäs tekasta joku pikkuvideo blogiin. Näkis vähä "livenä" kans teikäläistä siinä höpisemässä. :) Ja tuut sitten joskus käymään, kun kerkeät. :)

   Poista
 7. Voi hyvänen aika! Meneehän ne rikki, jos/kun niitä kokoajan repii ja nyppii..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä kans katsoin että Pipsa paukautteli sukkiksia moneen kertaan niin raisusti videolla, että kohta on kynnet läpi sukkiksista :D Jotain trikoohousuja voikin paukutella tuollein, mutta sukkahousujen kanssa pitää olla ihan perskeleen varovaisena.

   Poista
  2. Anonyymi7.9.2013 13.12

   Minäkin ihmettelin, että mikä ihmeen hinku sulla oli koko ajan nyppiä niitä sukkiksia. Eivät ehkä kestä niihin häihin asti ehjinä...

   Poista
  3. Näköjään mä sitten nyprään tietämättäni noita housuja. Siis kyllähän nyt muistan muutaman kerran kokeilleeni miltä se tuntuu mutta että oikein tiedostamattani. Huh huh! No eihän se juu ihme ole että menee rikki. Tosin ei ole mennyt rikki eikä sitä pelkoa ole kun sukkikset menee jalkaan vasta juhlapäivänä. :)

   Poista
 8. Eihän tuossa lopussa ollut niitä kuvia sukkahousuista, kuten videon alussa lupasit?

  Onko kukaan muuten antanut negapalautetta esim. fb:ssä? Julkisesti tai yksityisviestillä? Vastaatko niihin yleensä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei tullu ei kun sain uudenlaisen vision että laitan sunnuntaina tulemaan kuvia niin sukkiksien kanssa kuin legginssienkin. Ja yks ylimääränen asukokonaisuus joka oli pakko kokeilla. :) Että huomenna tulee TAAS kuvia ja sit viikon kuluttua se viimeinen kun on kampaukset ja meikit naamassa. :)

   Eipä oo pahemmin tullut FB:ssä negapalautetta. Sähköpostilla nyt tuli se anonyymiviesti mutten oikein anna moisille arvostusta. Pääsääntöisesti pyrin vastaamaan kaikkiin viesteihin mitä saan, paitsi jos ovat ilkeilyviestejä jotka lähetetään anonyymisti sähköpostilla.

   Poista
 9. moi,
  toi sun juhlakoru näyttää kivalta noin laitettuna, mut oli se paksunpikin kiva. Mut sinähän se päätät miten laitat :)

  Ja ootsä muuten huomannu miten hassulta sun ilmeesi näyttää tossa videon aloitus kuvssa???

  Mutta kiitos taas uudesta videosta ja oikein viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis koruhan on just tosta ihana et sen voi laittaa miten vain haluaa. :) Jos tylsistyy yhteen paksuun ni pienellä vaivalla saa kaksinkerroin. :)

   Juu, huomasin sen jo laittovaiheessa - se on tarkoituksella valittu ku on niin hauska ilme. TOmmonen pohdiskelevanepäileväinen. :)

   Poista
 10. Mikä on palveluohjaaja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niinku esimiehen oikea käsi, tekee perehdytykset, tuuraa esimiestä ja jos siivoojalla tulee ongelmia ni yleensä kääntyvät ohjaajan puoleen. Mut noin mä sen oon aatellu. :)

   Poista
  2. Olen luullut, että palveluohjaajat on lähinnä sosiaalipuolen jutuissa eli jos ei ole täysin työkuntoinen, mietitään palveluohjaajan kanssa näitä asioita. Ainakin mielenterveyspuolella on palveluohjaajia.

   Poista
  3. Eipä ole pelkästään siellä. Kannattasko vaikka ensin googlettaa?? :) Kivat porinat oli Pipsa :) Vaikka kestikin puoli tuntia, niin ei tuntunut yhtään liian pitkältä! :)

   Poista
 11. Mä niin näkisin sut laitoshuoltajana jossain päiväkodissa tmv. :-)

  Iines

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se ei kyllä varmaan tuu koskaan näkemään päivänvaloa. :)

   Poista