26.9.2013

Siirin Päiväkirjat - Entry 3 (26.9.2013)


Oon tässä yrittänyt piristää mammaan kaikinkeinoin kun mun mielestä se ei oo ollu oikee oma itsensä. Se vaan makaa sängyssä tai sohvalla. Se ei enää leiki mun kanssa tai on se välillä yrittänyt leikkiä mutta sitten se alkaa kovasti yskimään ja juoksee vessaan. Ainakin mamma tuntuu tykkäävän kun änkeeen sen viereen makaamaan ja välillä koetan nuolla mamman nenääkin - se ilmeisesti piristää koska mamma alkaa yleensä silloin nauramaan. Sit tästä me tiedän varmaks et mamma piristyy kun alan puskemaan päätäni sen päätä vasten. Yleensä mamma jopa puskee takaisin. Tykkään!

Mamma oli viime viikolla mulle kiukkuinen kun löysi mut keittiökaappien ylähyllyltä. Mutku siellä oli vaan niin kiva olla ja hyppiä. Jouduin sen jälkeen pesulle mamman kanssa. Ei mua oikeastaan se pesu haittaa kun saan olla mamman sylissä ja mamma osaa jutella mulle niin että rauhoitun. Sit tykkään tosi paljon siitä kun mamma ottaa mut syliin niin että oon selälläni. Siinä voisin lötkötellä vaikka kuinka kauan. Yleensä mä sanonkin vastalauseen kun mamma laskee mut alas. Mut onneks mä saan Papan sylissä olla niin kauan kuin haluan, Pappa tykkää kanniskella.


en tykkää yhdestäkään märkäruuasta jossa on kalaa tai yleensäkin mitään mereneläviä. Siis aivan kamalaa! Vaadin silakkaa. Sainkin sellaista silloin kun tulin Mamman ja Papan luokse asumaan. Ja jos multa kysyttäisi niin söisin aina lihaa enkä mitään pussiruokaa vaikka on ne jotkut ihan hyviä. Mamma mua aina sanoo nirsoks mut mä oonkin hieno neiti ja tiedän arvoni.

Meillä on ihan selvästi lämpötila sisällä laskenut kun öisin varsinkin on niin kylmä, että on pakko ängetä Mamman ja Papan viereen nukkumaan. Ne onkin siihen jättäneet sellaisen sopivan raon mua varten. Siinä on lämmin nukkua siihen saakka kunnes se ärsyttävä melu alkaa aamulla. Se tulee sellaisesta pienestä punaisesta laitteesta. Mä yritän aina hiljentää sen mutta se ei hiljene vaikka kuinka löisin sitä. Yks kertakin tiputin sen lattialle eikä se hiljentynyt.

7 kommenttia:

 1. Harvoin meidän kissat on selällään viihtyneet! Miu, ihana kisu sulla. :) T. Maija / http://variplantti.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siiri tosiaan viihtyy sylissä selällään. Sitä saisi kanniskella vaikka hamaan tulevaisuuteen saakka. Tosin mun sylissä se kyllä viihtyisi pitempään kuin miehen. :)

   Poista
 2. Ootko sä käynyt tässä nettikaupassa? Ootko tilannut mitään?
  http://www.pinkclove.co.uk/

  VastaaPoista
 3. Mamma, mamma, mamma ja vielä ainaki 13 kertaa mamma... Olisko pari kertaa vähempi riittäny?? Ei millään pahalla, mutta vois ehkä joskus korvata ton sanan jollain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ehdotuksia otetaan vastaan! Mä vaan ajattelin et koska tuo on Siirin kertomana niin se mamma ois hyvä. Sitä tulee kieltämättä viljeltyä joten soriiii ;)

   Poista
 4. Ihania kuvia Sirpukka murusesta <3

  VastaaPoista