26.9.2013

Tuikkivien tähtien allaOhops! Huomasin äsken etten olekkaan kertonut viikonlopusta vaikka mitään kovin ihmeellistä kerrottavaa ei ole, mitä nyt hommattiin fatboy ja ollaan lojuttu siinä. Aivan ihana! Hommattiin se siis ihan vain sitä varten että sen saa takan eteen raahattua kun takassa valkee. Lämmin!

Äitini kävi meillä vierailemassa ja ihan kivakin kunnen ollut häntä päässyt näkemään kun tässä ollut kipeänä. Sitten kun äiti lähti niin me miehen kanssa innostuttiin romanttisesta kävelyhetkestä tässä meidän naapurustossa ja samalla ihasteltiin tähtiä. Omakotitaloja katseltiin kun ollaan vähän sitä mieltä että halutaan tästä naapurustosta se omakotitalo meille - suurinosa taitaa kyllä olla 4h ja isompiakin mutta mie näen yhdellä ylimääräisessä huoneessa vain positiivisen suuntauksen - saadaanpahan molemmat omat työhuoneet. Tällä hetkellä täällä on vaan kolme vaiko neljä taloa tarjolla mutta niissä on kaikissa turhan isot neliöt - puhutaan siis meille turhan isoista huonemääristä.

Joskus te lukijat olettekin kysyneet että mistä haaveilen niin nyt mä haaveilen siitä omakotitalosta. Harmi vaan että niin moni muukin haaveilee ja tältä samaiselta alueelta, meillä toki nyt on se ettei ole mikään kiire lähteä tästä rivarista pois.

Meidän piti mennä Pirunpesällä käymään mutta koska oloni oli edelleen sellainen puolikuntoinen niin katsottiin että on viisaampi mennä sitten vasta kun olen täysin tervehtynyt. Onko kukaan käynyt koskaan Pirunpesällä?14 kommenttia:

 1. Pirunpesä on jännä paikka. Sinne vain seikkailemaan, suosittelen! Jos pidät puolukoista ja sienistä ota ihmeessä kuppi mukaan ja keräile!
  Pirunpesälle hyvät kengät mukaan joissa on pitoa jos innostutte kiipeilemään. Syviä rotkoja ja pudotuksia on OIKEASTI syytä varoa jos ei ole ennalta kiipeilystä kokemusta. Sisälle luolaan kannattaa mennä ainakin vähän matkaa fiilistelemään. Jättäkää auto Pirunpesä kyltin kohdalle metsän reunaan niin ette häiritse maatilojen liikennettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä, me mennään käymään jahka mä tästä tervehdyn. En edes tiennyt tuollaisen olemassaolosta kunnes jostain kumman syystä bongasin tuon nimen ja aloin tutkailemaan asiaa. Jännä paikka!

   Poista
  2. Hyvät kengät vain mukaan ja puhelimeen virtaa jos käy hupsheijaa joku vahinko ;) Kivet ovat nyt sateen jäljiltä aika liukkaita. Isokokoisena ihmisenä (minä itse) suosittelen ylös menoa ns. Pirunpesän "taka kautta" :)

   Poista
  3. Siis miten sinne takakautta mennään :) Ettei tosiaan vaan mennä häiritsemään ketään.

   Poista
 2. Moi Piia!:)

  Ihanan tunnelmallista nauttia takan ääressä lämmöstä. Voi kun meilläkin olisi takka, mutta ehkä sitä saa vain haaveilla vuokrakerrostalossa:/ Tietysti vaihtoehtona olisi sisustustakat, muttei meille oikein sellainenkaan mahdu eikä se edes samaa asia aja. Toivottavasti saat nyt pöpöt nujerrettua uuden antibiootin avulla. Minullakin flunssa oli aika sitkaassa, mutta nyt onneksi alkaa olla jo ohi. Aurinkoisia syyspäiviä sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takan ääressä on kyllä kiva olla. Kerrostaloihin ei vissiin kovinkaan moneen voi tuollaisia laittaa, ellei sitten oo tehty sellainen varaus. Oon kyl joissain nähnyt. Antibiootti on kyllä vaikuttanut kun tullu kivat haittavaikutuksetkin mutta se voi silti olla että edes on vielä punkeerausaika.

   Poista
 3. Jotenkin naurattaa ajatus, että siivojalla on kotonaan työhuone.:D Ymmärrän, että kirjoittaisit siellä sitten kirjeitä mutta eiköhän se onnistu missä vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hehehe, kaipa sitä pitää alkaa kutsumaan sitten Pipsan huoneeksi jos kerran työhuone on niin väärä nimitys sille. Monihan kutsuu tuollaisia huoneita työhuoneeksi vaikkei siellä nyt varsinaisesti TYÖTÄ tehdä. Mut voin sanoa ettei kirjeiden kirjoittelu onnistu missään muualla kuin omassa työhuoneessa ja oman työpöydän ääressä. :)

   Poista
 4. Onko niin, että kommentteja tulee enää näin vähän vai pidätkö turhan tarkkaa seulaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noooo, mie en kyllä laskisi seulaa turhaksi mutta tarkka se on!

   Poista
 5. Turhan tarkka on eri asia kuin turha. - Omakotitalo on kyllä asumismuodoista ehdottomasti ihanin! Ei tarvitse välttämättä olla tekemässä naapureiden kanssa ollenkaan - tai riippuu tietysti asuinpaikasta. Aika kalliita omakotitaloja näkyy olevan siellä teidän alueella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän ettei se ole sama mutta mieluummin silti noin. :) Kyllähän täällä saa omakotitaloista maksaa jos suhteellisen uuden haluaa.

   Poista
 6. Kommentteja tulee vähän, koska blogi on muuttunut indiedaysin myötä. Kaikki spontaanius on hävinnyt, totaalisesti. "Värikäs" meno on muuttunut hissutteluksi. Ei ole kommentoitavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa sillä ei ole mitään tekemistä Indiedaysin kanssa vaan yksinkertaisesti sen takia, että kun blogi on kasvanut isommaksi ja joukkoon mahtuu niitä ei niin mukavia lukijoita, niin ei tänne yksinkertaisesti kannata höpötellä mitä sattuu. Olen vain tyytyväinen kommentoinnin rauhoittumisesta. Tämä ei ole mikään paskan olon kaatopaikkakaan. Jos silti senkin osaa tehdä nätisti niin en näe syytä miksei sitä voisi julkaista.

   Poista