30.10.2013

Minullako vuoden inspiroivin Lifestyle blogi?

Kiitoksia teille kaikille jotka olette ehdottaneet blogini mukaan Inspiration Blog Awardseihin. Arvatkaapa vain mimmosen sydänjumputuksen sain kun lukaisin blogini mukanaolosta. Se lämmittää sydäntä ja mieltä, kuulla että jotkut teistä lukijoista ajattelevat mua inspiroivana. Mutta suurin kunnia siitä kuuluu kuitenkin teille lukijoille. Ilman teitä mä en olisi tässä. Kiitoksia!


Jos siis koet että Värikäs elämäni ja nimenomaan tämä hullunkurinen hömpänpömppä meikäläinen inspiroi sua niin tästä klikkaamalla äänestämään. Blogini löytyy Lifestyle kategorian loppupäästä ja äänestämällä voit voittaa itsellesi liput Klaus K Living Roomissa 16.11. järjestettäviin Inspiration Blog Awardseihin, jossa eniten ääniä keränneet ja inspiroivimmat blogit palkitaan.

Aikas suurien blogien kanssa sitä tässä nyt kisaillaan mutta eihän sitä koskaan tiedä, vai mitä? Uteliaana kohti tuntematonta! Mutta pistäkäähän äänestäen vain - antakaa äänenne sille omalle suosikillenne. Mää tässä vielä pähkäilen parin blogin välillä. Inspiroivin voittakoon!

15 kommenttia:

 1. äänestin :)
  muita en sitten valinnutkaan kun muita blogeja en seuraa...
  ja sinun jaksan joka pv käydä lukemassa ja odotan uusia postauksia, minä, joka piti blogeja hömpötyksenä jokin aika sitten :o
  jatka samaan malliin Pipsa! olet aivan ihana ihminen ja kissat kauniita! vaikka kahden koiran omistaja olenkin ;)

  VastaaPoista
 2. äänestetty toivottavasti voitat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Tuskin voitan kun on niin paljon parempiakin blogeja. :)

   Poista
 3. Oletko paikan päällä tuolla Klaus K:ssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et kuitenkaan oo :( Ootko edes helsingissä ikinä päässyt käymään?

   Poista
  2. No asia ei vielä ole varma, mutta se voi tietenkin olla kummin vain. Oon mä Hesassa muutamaankin otteeseen käynyt.

   Poista
 4. Minäkin äänestin... blogien tasaisessa massassa Pipsan blogi on pirteä ja erilainen poikkeus! Aitoa ja liialti koreilematonta elämänmakuista asiaa iloisen ja rohkean naisen näppäimistöltä.

  - Tilda

  VastaaPoista
 5. Äänestin!! Oon lukenu sun blogia jo piiitkään, mut vasta nyt ekan kerran kommentoin, anteeksi siitä! Sä olet rohkea ja ihana oma itsesi! Jatka samaan malliin!!!! :) Kisuille paljon rapsutuksia ja mukavia kehräyksen täyttämiä syysiltoja sinulle, Pipsa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ja kiva kun kommentoit ekaa kertaa. Rohkeasti vain. :)

   Poista
 6. Vastaus otsikon kysymykseen: Ei.

  VastaaPoista