11.10.2013

PipSan Porinat 28

13 kommenttia:

 1. Mulla pyörii video aina niin, että näen sut. Se on koko videon suola! Katsoa kun puhut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi mutta voi olla vähän tylsää kun vaan istun ja höpisen. Siksi suosittelenkin pistämään taustalle pyörimään. Ehkä voisi olla parempi sitten seurata kun videolla oikeasti tapahtuu jotain. :)

   Poista
 2. Kanissa on muutamia satoja? Eli siis tilillä varmaankin? Glade on vaikea sana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jäin kans miettimään mitä tuo tarkoittaa että on kanissa muutamia satoja? Kun yleensähän kaniin viedään tavaraa mistä saadaan rahaa, niin ootko vienyt siis jotain kultakoruja kaniin vai häh? :D Selvennä vähän, vaikkei sinänsä sun raha-asiat kiinnosta, mutta tuommoiseen outoon ilmaisuun korva tarttuu.

   Poista
  2. Ohoh, oonkos mä taas ymmärtänyt tuon väärin. No siis "kanissa muutamia satoja" tarkoittaa että mulla on siis säästössä muutamia satoja. Ei siis mitään panttilainaamojutskaa.

   Poista
 3. No nyt on joku järki tuossa "videobannerissa", aiempaa luuli asukuvaksi ja katsoi mitä ihmeen pientä lappua pidät kädessäsi.

  VastaaPoista
 4. Kuvissa, joissa nojaat puuhun ja aurinko paistaa, olisi kannattanut kokeilla salaman käyttöä. Mutta varmaan tiesitkin tämän niksin. Tulee hienoja kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kylläkään tiennyt, en mä mikään kaikkitietävä ole ja varsinkaan kuvauksessa. :) Joskus voisi testailla.

   Poista
  2. Mitä hittoa :D Varsinainen valokuvausasiantuntija kun suosittelee salaman käyttöä.... Kukaan oikeasti kameraa käyttävä ja osaava ei todellakaan käytä missään henkilökuvissa salamaa mikä syö kaiken elon kuvasta.

   Poista
 5. Noloa selittää että olkaa kärsivällisiä että saatte kyllä tietää ajallaan miksi valokuvattiin, kun itselläs ei sitten ole sitä kärsivällisyyttä että pitäisit suun supussa siihen asti kunnes voit koko asian paljastaa :D

  Lisäksi tuosta valokuvaamisesta: Ei ole ammattitason vehkeistä kiinni että saa hyviä kuvia. Kuvaaminen vaatii silmää ja lisäksi toki tekniikan tuntemusta. Muutaman megapikselin käsisäätöpokkarikamerallakin voi saada todella hyviä kuvia jos osaa kuvata. Järkkäri tuo vaan lisää mahdollisuuksia sen luovuutensa toteuttamiselle - ei suinkaan tee parempaa valokuvaajaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyl ärsyä kunnei itse voi pitää suutaan kiinni, mut minkäs teet kun oot niin innostunut asiasta. Pian mä sen varmaan teillekki voin paljastaa. :) Vaikka onhan osa tuota jo oikein arvannutkin. :)

   Juu, eihän ne kuvausvehkeet ammattilaista tee vaan se häärääjä siellä kameran takana. Toki nyt ammattitason vehkeillä saadaan mahtavia kuvia. :)

   Poista