18.10.2013

PipSan Porinat 2915 kommenttia:

 1. voi ei miten ihana kisu ♥

  VastaaPoista
 2. Kivat porinat tälläkertaa ja suloinen kissi siellä hyllyllä näytti rennosti loikoilevan. Tuohon kissojen taisteluun voisin vain sen verran kommentoida, että yrittävät varmasti hakea tällähetkellä sitä omaa paikkaansa johtajuudessa eli kumpi on pomo. Meillä koirat keskenään riehaantuu illalla ulkoa sisälle tulessaan ja välillä meno menee niin kovaksi, että pakko pistää kummatkin omiin paikkoihinsa rauhoittumaan. Kissojen taistelu kannattaa lopettaa siinä vaiheessa viimeistään kun alkaa kynnet, ja sähinä olemaan päällä. Mutta yleensä toinen luovuttaa siinä vaiheessa, kun tietää jäävänsä alakynteen. Mutta varmasti testaavat toinen toistaan ja hakevat sitä johtajuus paikkaa.... :) Blogistasi on tullut hieno ja kehittynyt hyvään suuntaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siiri tosiaan yrittää näyttää kaapin paikan mutta Zilla osaa uhitella aika kivasti. Aina oon seurannu kun meno menee ärinäksi. Niin kauan kun Zillalla on mahdollisuus poistua tilanteesta eli ei oo ajettuna mihinkään nurkkaan niin seurailen. Ja kunhan Siiri ei ala puremaan. Noo, blogin kehityksestä ollaan montaa mieltä mutta itse olen tyytyväinen tähän :)

   Poista
 3. Nuo Zillan viikset on huiput :)) ja kisuista samaa kuin Ta Ra sanoiki kahtovat kumpi se pomo onkaan. Meilläkin vielä välillä vanha kisu(ikää jo kunnioitettavat 14v.) antaa nuille junioreille(5v. ja 4kk) sellaset lähöt että oksat pois tietävät kyllä kuka se pomo on...mutta sitte ollaan taas kiltisti yhessä :)

  T.Poronpurija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä huiput, näkyvät paremmin kuin Siirillä. (tottakai,valkoinen näkyy aina mustassa hyvin, tai musta valkoisessa) Juu, valtapeliähän täällä on tosin se nyt ilmenee silleen että kun ensin juoksevat kovaa rallia pitkin asuntoa ja siinä ihan lopussa alkavat sitten ärisemään. Tosin nyt ei tällaista ärinää ole ollut päivään.

   Poista
 4. Ei se ole suklaanhimoa, jos ostaa suklaapatukan ja voi jättää sen illaksi! Suklaanhimoon syödään suklaata saman tien, vaikka kokonainen levy. Tai näin ainakin minun kohdalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai eikö? Mä oon aina ajatellut sitä suklaanhimoksi kun sitä alkaa tekee mieli. Tokikin voisin sen syödä samantien mutta osaan hillitä itseäni tässä tapauksessa melko hyvin. Tuolla se suklaapatukka viel on, jääkaapissa. Halutus meni ohi.

   Poista
 5. Kuinka montaa kissaa haluaisit? Minulla on neljä ihanaa ragdollia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaks on just nyt ihan riittävä määrä. :) Ai sulla on noita "räsynukkeja". IHania! Millä värityksellä?

   Poista
  2. 2 x ruskea mitted, ruskea bicolour ja sininen bicolour :)

   Poista
 6. Mikä on edustusmatto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äsh, siis edusmattoa tarkoitin. Se on tuossa kissanvessan edessä sellainen perusmatto, sellainen pieni johon kissat jättää suurimmanosan kissanhiekasta ja siitä se on helppo rikkaimurilla imeä pois.

   Poista
 7. Sanotko Zilla vai Silla tuossa videolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei sitä oikein tiedä kummalla sen sanoo, Z:lla vaiko S:lla. :) Silla tai Zilla. Sama kisu. :)

   Poista