15.10.2013

Siiri ja Zilla videollaSiiri to the rescue


Siiri ei ole Zilla


Zilla pallon kimpussa (ja lopussa pitää vähän sähähtää innokkaalle Siirille)


Siiri pallon kimpussa (innokkaalle Zillalle pitää murista)


Höyhenleikkejä

17 kommenttia:

 1. Tuleeko tästä nyt ihan kissablogi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no ei nyt sentään. Sama meno oli silloin kun Siirikin tuli mutta eipä tästä silloinkaan kissablogia tyystin tullut. Mutta kantsii ottaa se huomioon että täällä on kaksi kissaa jotka kuuluvat perheeseen joten aivan taatusti bloginkin puolelle niistä kertoilen. Jo myöskin sen takia että molempien kasvattajat seuraavat tätä. Kyllä tämä joka päiväinen kissakuvat ja kertomukset buumi vielä laantuu. :) Mutta kun ne vaan on niin söpöjä. :)

   Poista
 2. Annappas nyt armoa anonyymi. Eiköhän ole varsin normaalia, suotavaa ja toivottavaa saada uudesta perheenjäsenestä juttua. Aika iso asia elämässä uusien lemmikkien hankkiminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo kyllä mää senkin ymmärrän ettei nyt ihan saisi olla tuutintäydeltä noita kissoja mutta kun päivät menee ainakin vielä niitä ihmetellessä. Kun joka päivä tuo pikkunen tulee rohkeammaksi. Eiköhän siis jossain vaiheessa laannu vähän vähemmäksi. :)

   Poista
 3. Ei tuo nyt kovin hyvältä näytä tuo noiden yhdessäolo :(((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaan saattaisi johtua siitä, että eivät vielä kovinkaan kauaa ole saman katon alla majailleet. Kissojakin kun on erilaisia...toiset tulevat toimeen samantien, toisilla menee vähän aikaa ja onpahan niitäkin, jotka eivät opi koskaan sietämään muita kissoja. Oma kattini on tuota keskimmäistä sorttia...isäni kun otti kissanpennun niin pari ensimmäistä kyläilyä siellä meni suht jäätävissä merkeissä ja kisut oli pakko pitää erillään ettei tuo omani olisi käynyt penikan päälle. Nykyään toisiinsa tottuneina ovat kuin vanhat kaverit.

   Poista
 4. Jollakin keskustelupalstalla vaan epäiltiin blogin tulevaisuutta, kun muutenkin on ollut aika epäkiintoisia postauksia ja nyt sitten luultavasti kissa-asiaa yllin kyllin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kaikkia ei voi miellyttää. Jos jonkun mielestä blogissa on epäkiintoisia juttuja niin tämä ei sitten lue blogia. Yksinkertaista. Kissat ovat jäämässä mutta eiköhän tuo määrä tuosta vielä vähän laannu. :)

   Poista
 5. No ompas nyt ihme buuausta taas. Kyllä mä ainakin mielelläni katson Siirin ja Zillan tutustumisvideoita kun omiakaan ihmeteltäviä katteja ei ole. Kyllä noista vielä parhaat ystävykset tulee. :) Varmasti Siirikin tykkää kun on talossa omankin lajinsa edustaja jota vaaniskella ja tehdä yhdessä muita kissamaisia juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täytyy silti ymmärtää että on myös heitä jotka eivät tykkää katsoa mutta kun tuosta nyt heti selvisi että on kissoista kyse, niin voisi vain jättää katsomatta. Tuskin näitä videoita nyt niin paljon tulee. Kuvia ehkä enemmänkin. :) Kyllä Siiri tykkää mut viel ollaan varautuneita kun leikit menee rajummiksi.

   Poista
 6. Olen täysin eri mieltä tuon erään anonyymin kanssa. oikein hyvältähän kissojen yhteiselo jo näyttää :) pientä varautumista on vielä ilmassa, mutta sehän kuuluu vain asiaan. kun meille tuli kaksi kissanpentua, niin ne vihasivat koiriamme viikon. sen jälkeen on kaikki tulleet toimeen. eläimet vain tarvitsevat oman aikansa ja ihan oikein olet totuttanut, kun annat tyttöjen tutustua omaan tahtiin. Kahden kissan omistajana täytyy sanoa, että telkkarilla ei ole enää täällä enää mitään virkaa, kun kissojen yhteileikit on niin hauskoja. vaanitaan, piiloudutaan, hyökätään, säikähdetään, mennään karkuun, heilutellaan nyrkkejä ja millon mitäkin :D Montako päivää zilla on nyt ollut teillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tässä vielä vähän tuollaista varautuneisuutta mutta nukkuvat välillä ihan vieretystenkin. Mut sit välillä tulee semmosta menoa ettei oikein tiedä onko leikkiä vaiko sitä arvojärjestystä vaiko mitä. Ollaan seurattu tilannetta. Tuo tapahtuu lähinnä silloin kun niillä on aamun ja illan kauheat menot eli juostaan pitkin asuntoa.

   Zilla tuli meille perjantai-illalla joten viikon se on huomenna sitten ollut. :)

   Poista
 7. hihihi, aivan yli-ihana toi vika viedo!!!:D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siitäkin vois jonkun videokoosteen tässä lähiaikoina lisätä!:D <3 Eläimet on niin mahtavia!

   Poista
 8. Ihania tyyppejä! Täällä toinen coonihullu aloitteleva bloggailija, tervetuloa tutustumaan ihan tuoreeseen blogiini!

  VastaaPoista