24.11.2013

My Instagram Week x 222 kommenttia:

 1. tulisipa tänne turkuunkin jo lunta! on niin kauhean pimeää, lumi kirkastaisi kivasti :)

  VastaaPoista
 2. Jonna, nyt just sataa lunta tai jotakin sen sukuista!

  VastaaPoista
 3. Mitä tuo ruoka on?

  VastaaPoista
 4. tuleeko tampere-postsusta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis en mä nyt viikonloppuna ollut Tampereella joten ei tule. Enkä tiedä tulevasta, sen näkee sitten.

   Poista
  2. höh :( miksi reissu peruuntui?

   Poista
  3. Ei se peruuntunut vaan siirtyi. Menemme Tampereelle tänä lauantaina. :)

   Poista
 5. Eikö tuo ole keittolautanen? Onko lohi kuorrutettu sipulilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se sellainen mut mä tykkään syödä sapuskani keittolautaselta yleensäkin. Ja lohi on kuorrutettu sipulilla, pysyypähän nuhat kaukana. :)

   Poista
 6. Hei Pipsa! Tää kommentti ei nyt varsinaisesti tähän postaukseen liity, mutta pakko laittaa se jonnekin! :) Olen aivan uusi lukija blogissasi, löysin youtubesta erään videosi jonka kautta päädyin tänne. Pakko sanoa, että ihastuin heti! Kirjoitat tosi sujuvasti ja mukavanoloisesti ja videoissasi vaikutat ihanan pirteältä. Selailin näitä postauksiasi taaksepäin ja tippa linssissä luin sen Kodin Kuvalehden jutunkin sinusta. Vaikutat mahtavalta persoonalta! On rohkeaa olla oma itsensä ja se on sellainen sanoma, jota pitäis levittää eteenpäin enemmänkin. Että vaikka sitä tässä ollaan minkä kokoisia tai näköisiä tai värisiä, niin kaikki ollaan ihan yhtä tärkeitä! :) Ehdottomasti jään lukijaksi tähän blogiin!

  Mukavaa joulun odotusta sulle! :)

  Ainiin, ja IHANAT kissat sulla! Täällä itselläkin majailee kaks kissaa ja on ne vaan ihania. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heipä hei ja tervetuloa blogia lueskelemaan. :) Ja kiitoksia kauniista sanoista. :) Millaiset kissat sulla on? Mukavaa joulun odotusta myös sinulle! :)

   Poista
  2. Ihan kaksi maatiaiskissaa, mustavalkoinen 2 vuotias Nappi-herra ja kokonaan musta puolivuotias Nuka :) Tuollainen pitkäkarvainen kun sulla ois kyllä unelmissa! :)

   Poista
  3. Mimmosias Nappi ja Nuka on persooniltansa? Sen kyl sanon et jos pitkäkarvasen otat, niin varaudu sit harjaushommiin pari kertaa viikossa. Me yritetään joka päivä pienesti harjata. Tarttis kyl hommata semmonen hevosen suka.

   Poista
  4. Nappi on sellanen mammanpoika sylikissa, vähän toki yrittää esittää uudelle tulokkaalle isoveljeä ja 'koviksen' mallia välillä. :D Nuka taas on hirveä energiapaketti, etenkin öiseen aikaan ku me ihmiset haluttais nukkua. Kova huutamaan se on myös, en tiedä johtuuko tosin siitä, ettei olla vielä käytetty palleja poistattamassa!

   Voi että, uskon tuon harjaushomman! Sitä ei aina mieti miten paljon työtä eläin tuokaan!

   Poista
  5. No kyllä täälläki tuo nuorimmainen kovasti juttelee. Ja on leikattu. ;) Siiristä on alkanut tulee kauhee hellyyskipeä nyt kun on leikattu ja on tuo nuorempikin maisemissa. Tulee yöllä tyynyjen väliin nukkumaan, siinä on just semmonen sopiva kolo. Saas nähä millon Zilla uskaltautuu vai jättäytyykö sitten tahalleen sinne jalkopäähän, että tuo tyynykolo on "Pomon eli Siirin" aluetta.

   Poista
 7. Moi Pipsa! Kiinnostais tietää, mitä mieltä olet tuosta S3:sta nyt kun olet hetken sitä käyttänyt. Mun kaverilla on tuo KO. puhelin ja hän on valitellut sen lagaamista ja kuumenemista. Itsekin oon hankkimissa uutta puhelinta lumian tilalla. Vaihtoehtoine joko lumia 72, 625 tai sitten joku samsungin samantasoinen kapula :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla ei ole ainakaan vielä ilmennyt puhelimessa mitään vikaa, ei lagaamista tai kuumenemista. Mun työkaverilla on tuo Lumia 720 ja hän on ihan tyytyväinen siihen. Mä sanoisin että yritä saada näprätä niitä puhelimia mitä oot ajatellut että kiinnostaa sua.

   Poista
 8. Kiitti näistä kuvista ja uusimmista porinoista:) Mun lemppareita ovat kaikki námä postaukset joissa mun entistä kotikaupunkia näkyy vähän runsaammin:) Tuo torikuva olis voitu ottaa vaikka 10 vuotta sitten eikä mikään näyttäisi erillaiselta. Mites siellä, joko joulu näkyy kunnolla katukuvassa ja kaupoissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torillahan ei taida mikään olla juurikaan muuttunut paitsi että siinä sivussa on Angry Birds leikki"puisto" ja sitten keskellä toria on Toriparlamentti taideteos. Kyllähän tuonne keskustaan jo jotain jouluvaloja on tullut ja ilmeisesti 1.12. sinne pitäs ilmestyä joku joulutori vai muistanko nyt tuon päivämäärän mutta tuossa joulukuussa kuitenkin. Kaupoissa en oo silleen käynyt niin en tiedä onko siellä vielä joulua. :)

   Poista
 9. Toi kissaleikki-kuva on mainio. :) Oi lohta, kyllä kelpais! Oikein maha alko murisemaan... On pitkä aika ku viimeks sitä syöny. Katoin eka et tossa kysyttiin, et eikö tuo ole keittoa? Ja aattelin, et kuka keittoon kurkkua tolleen paloina laittas. Mut ei sentäs. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siiri tykkää aina vaania tuota kynää. Ei joka tilanteessa vaan just ku alan liikuttaa sitä pikkuhiljaa kohti. Juu ei nyt sentän keittoa ollut vaikka keittolautaselta söinkin. :)

   Poista