PipSan Porinat 30 ja 1000. postaus!
Kommentit

 1. Olitpas ihanan pirteä taas :) Tuo uusi hame on tosi kiva! Onko se minkä pituinen? Ja millaisen yläosan kanssa ajattelin käyttää?

  En tiedä minkä kokoinen olit nuorempana, mutta jos isokokoinen, niin ei varmaan ollut niin hirveästi varaa valitakaan vaatteita! Mitään kivan näköisiä plussakoon vaatteita kun ei täällä Suomessa ainakaan niin kovin montaa vuotta ole ollut (jos niitä nytkään on!). Itse muistan kun lihoin joskus 2005, niin silloinkin oli lähinnä ostettava ne vaatteet mitkä päälle mahtui :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, huomasin itsekin tuon pirteyden. :) En mä oo kattonu minkä pituinen se on, mutta menee mulla pikkaisen polvien ylitse. Tai alitse? :) Polvimittainen siis. Jotain samantyylistä yläosaa ajattelin mitä siinä linkin naisellakin on yllä. Missä siis vinkkasin että tämmösen hameen oon ostanut. Mut eipä oo sen tyylisiä ollu ny missää saatavilla.

   No kyllä mä nuorempana pienempi olin kuin nykyisin mutta silloin vaatteiden hankinta oli tosi hankalaa kun koot loppui yleensä siihen 46. Sillon kun ei vielä ollut tätä "Isojen tyttöjen" vaatepuolta. Mutta kun niitä alkoi ilmestyä, niin ei mulla vaatteiden suhteen ole ongelmia ollut. Lähinnä vain se, ettei oikein napannu mun makuuni. Et nyt vasta kun oon tuon ulkomailta tilailun tajunnu ni oon löytänyt mieleistä vaatetusta. :)

   Poista
  2. Koristellun hameen kanssa sopisi tosi yksinkertainen pusero - joku musta kashmirneule tai neulepoolo.

   Poista
  3. Pooloista en tykkää mutta neule voisikin olla jos sopiva tulee vastaan.

   Poista
  4. Missä aiot käyttää noin "juhlavaa" hametta?

   Poista
 2. Tästä videoblogista huomasi sen, että miehesi ei ollut kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai niin. Jotenkin hassua koska mieheni ei yleensäkään ole kotona silloin kun teen Porinoita. Joskus voi yllättää tulemalla aikaisemmin kotiin. Mutta ne on kuitenkin yhden käden sormista laskettavissa. :)

   Poista
 3. Vaikka toisaalta ymmärränkin, että on kiva viedä äidille korjattavaksi vaattensa, siltikin suosittelen, että opettelet itsekin edes ymmärtämään, miten vaatteet VOI KORJATA. Tuon hameenkin kanssa on ihan selvä - voi ihan hyvin heti nähdä - saako sen kavennettua tai saako sinne pujotettua kuminauhan.

  Erityisesti siksi, että eihän se äiti aina ole sinun vierelläsi valmiina auttamaan.
  Eipä silti, itsekin korjausompelua tekevänä arvostan asiakkaita, jotka ovat valmiita maksamaan siitä, että joku tekee korjaukset heidän puolestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis määhän oon nimenomaan opetellut äitini kanssa korjauksia. Mutta tuon hameen kanssa en oikein tiennyt saisiko sinne laitettua sen kuminauhan. Mun mielestä ei saa. Kun se vyötärö näyttäisi olevan jo yksi leveä kuminauha tai ainakin sen tyylinen. Tosin se ei välttämättä tarvitse sitä, ettei se nyt kuitenkaan tipahda pois päältä. Ja noista kavennuksista en tiedä koska en ole aiemmin joutunut tekemään. Siis että ratkoisi saumat ja siten kaventaisi. Aina oon laittanut vaan kireämmän kuminauhan vyötärölle. Aina me siis tehdään nuo vaatteiden muutoshommat yhdessä eli opin samalla.

   Poista
 4. Onko äitisi tehnyt muunlaisia muutostöitä vaatteillesi kuin laittanut kuminauhoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei oikeastaan, paitsi tietty lyhentänyt kunnes sitten itse aloin opettelemaan sen tekemistä. Eiku hei, onhan se muutamat housut kaventanut.

   Poista
 5. Ihana video taasen :) ...olet superpirtsakka! Kiva hame, menisi vaikka pikkujouluvaatetuksena. Onko sinulla pikkujouluja tiedossa?

  - Tilda

  VastaaPoista
 6. Voi aurinkoinen Pipsa, onnea tuhannesta postauksesta ja Porinoista jotka nekin on jo kulkeneet pitkän tien (vaikka tuntuu et ihan äsken vasta mieteit sitä nimeä)!
  Toivottavasti blogilla on vielä pitkä polku edessä, tää piristää kovasti mun päivää ja sä oot kyllä niin ihanan positiivinen ja iloinen että monella ois syytä ottaa oppia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Juu, Porinat on tulleet jo aika kauan. :) Noo sen näkee millainen polku blogilla on vielä edessä, eihän sitä tiedä. :)

   Poista
 7. Miksi mulle tulee teksti ettei video ole käytettävissä? Onko video poistettu vai eikö mulla vaan näy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas outoa, video on ihan julkinen enkä ole sitä poistanut. Myös itselläni pyörii ihan normaalisti.

   Poista
 8. Ehditkö mennä katsomaan sen valoshow´n? Entäs kummituskävely?

  VastaaPoista
 9. Mun mielestä sun ei kyllä tarttis mitenkää yrittää lyhentää porinoiden kestoa. Jos juttua riittää nii porinoi vaan menemään! Mää ainaki kattosin :) Ja ihana hame muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä mä nyt vähän koetan hillitä höpinöitäni. :) Pääpiirteittäin siis. :)

   Poista
 10. Aika vähän osallistut/osallistutte mihinkään tapahtumiin! Minulla on yksi kolmekymppinen tuttavapariskunta, joka on milloin missäkin menossa - ja suurin osa noista tapahtumista on ilmaisia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No me emme ole ihan noin hyrriä että aina pitäisi olla menossa johonkin suuntaan. Älä ymmärrä väärin, kyllähän me käymme tapahtumissa. Kaikesta ei vaan kerrota.

   Poista
 11. Ihan samaa ajattelin sanoa, PIpsa Pipsaliini... Miksette mene, tai mikset mene yksin, kummituskävelylle, valoshowhon, pikkujouluihin ? Vaikka mitä kivaa, vähän erilaista tekemistä kuin normaali arki!

  Memento vivere!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehehhe, siis me emme ehtineet tuonne koska meillä oli muuta menoa. Kummituskävelyn me rehellisesti sanottuna unohdettiin. Kuten jo ylempänä sanoin, niin me emme ole hyrriä jotka aina on menossa mutta kyllähän mekin tapahtumissa jne. käymme. Kaikesta ei vaan tule kerrottua tänne. Te aina unohdatte sen asian. Etten siis kaikesta kerro tänne vaikka aika paljon kerronkin. Memento Vivereä tehdään joka päivä. Ei se tarkoita sitä että sun pitäisi olla kokoajan menossa että eläisit. Tuo on vähän erilaista eri ihmisille. Toiset tykkää mennä, toiset tykkää rauhallisemmasta menosta.

   Poista
 12. Nyt vasta löysin sun blogin ja jostain syystä sitä lukiessa tuli vaan tosi hyvä mieli! Sulla on tosi pirteä ja positiivinen ote :) Kiitos sunnuntain piristämisestä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti