29.12.2013

Outfits 2013 / Asukatsaus 2013


Oon katsellut nyt muutamiin blogeihin ilmestyneitä "Vuoden 2013 asut" kokoelmia ja tällaista mietin että olisin jo viime vuonna tehnyt mutta laiska kun olin ja kun siinä tuo muuttokin vei enimmät energiar, niin ei tullut tehtyä mutta nyt..... nyt mä sen tein!

Nimittäin Asukatsauksen vuoteen 2013 ja nyt on ihan kaikki (juu, kaikki kaikki) tervetulleita kertomaan sen omasta mielestä lemppareimman asun.

Iiik! Enää muutama päivä ja sitten.... UUSI VUOSI! Sitten kuunnellaankin Estin Vuosi vaihtuu kappaletta repeatilla ja maistellaan mötikkää.48 kommenttia:

 1. Minusta sinulle sopii parhaiten yläosat, joiden helma on symmetrinen. Nuo epäsymmetriset helmat korostavat mielestäni turhaan lantionseutua. Tämä voi tosin johtua ihan siitä, että en ole koskaan tykännyt itselläni epäsymmetrisistä helmoista :).

  Monta hyvää asua, suosikkini on nro 17.
  -hss

  VastaaPoista
 2. Asut 4, 6 ja 25 on mielestäni kauneimmat, kuvassa nro 27 myös tosi kiva asu, mutta siinä hieman miinusta rintsikoitten näkymisestä :P

  VastaaPoista
 3. 17 & 27
  Kaikki vaatteet kyllä sopii suht hyvin, mutta melkein kaikissa kuvissa kengät pilaa kokonaisuuden (juhlava ja magee asu +TENNARIT!) taikka sitten jalat (leggarit ym).

  Sanna

  VastaaPoista
 4. 12 oli mun lemppari:)

  frugalandheels.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. 17 ehdottomasti mun lemppari

  VastaaPoista
 6. Apua, vaikea valita! 8, 10, 12 ja 17. Älä vaan pyydä laittamaan noita järjestykseen.. =D

  -AI

  VastaaPoista
 7. 4. on paras, siinä sopivasti neuletakin sävy tasapainottaa sopivasti hiusten väriä ja paita taas mukailee sitä.

  VastaaPoista
 8. 10 JA 17 :)

  VastaaPoista
 9. 4 ja 27. Juhlavammista 16.

  VastaaPoista
 10. 17 on kyllä tässä hyvä, mut älä hyvä tyttö pidä punaviinilasia noin.

  VastaaPoista
 11. 12 ja 17 on parhaimmat. :)

  VastaaPoista
 12. Ihana tuo numero 13!! :)

  VastaaPoista
 13. 6, 15 ja 17 parhaita :)

  VastaaPoista
 14. Mun mielestä tuo 3 paras. Sopivasti mustaa ja valkoista ja myös punaista.

  VastaaPoista
 15. Todella vaikea valinta! Parhaita ehkä kuitenkin 3, 6, 9, 11, 12 ja 27. Hienoja asuja kaikkiaan, yhtä parasta en osaa valita. Itseäni ei juuri häiritse nrossa 27 näkyvä olkain, voi mieltää topiksi. Tosin ehkä vielä parempi olis jos ei näkys olkainta, en tiedä. Ja olis kiva nähdä uusi värikäs mekko jonkun yläosan kanssa (esim. neuletakin, siis kevyemmän kun se takki joka jo nähtiinkin) kun jotenkin se kaipais jotain kaverikseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näette ehkä uudenvuoden asuna tuon värikkään mekon ja neuletakin sen kanssa. Aika hyvin, sillä olin itse muutenkin jo miettinyt tuota. :)

   Poista
  2. Hienoa! Sitä odotellessa. :)

   Poista
 16. Mä äänestäisin kolmosta. Nuo frillat näyttävät sopivan sinulle, vaikka taitaa sama mekko olla muutamassa muussakin kuvassa. Monipuolisesti käytät kyllä värejä :)

  VastaaPoista
 17. Vaikee valinta kaikki ihania ja sopi sulle mut nää on kaikista ihanimpia. 12,14 ja 17. Mut tosiaan miekin tykkäisisin noista siun kaikista vaatteistasi. :D

  VastaaPoista
 18. 10, 12 ja 17 ovat minusta erityisen kauniita asuja. :)

  VastaaPoista
 19. Nro 12 paras. Näytät pidemmältä ja samalla hoikemmalta, kun helma on vähän lyhyempi. Monessa muussa näyttää olevan yli polven ja se lyhentää sun jalkoja.

  VastaaPoista
 20. Mun mielestä 9 ! koska toi mekko on vaa jotai nii nättii <3

  VastaaPoista
 21. 19 ja 17. 19 on huolitelluin ja 17 tasapaaainoisin asukokonaisuus. Tykkäsin kyllä kaikista muistakin, yksikään ei ollut inhokki. Nuo kaksi olivat kuitenkin ne ykkös suosikit! Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoin numerot miten sattuu. Tarkoitin hääjuhla-asua ja alarivin 27 asua en numeroa 17. Ihme sekoilua! Hääasu on siis huoliteltu ja arkisempi viininpuna-musta kokonaisuus jotenkin rauhallisen tasapainoinen. Näkee muuten miten olet hoikistunut. Olisit pitänyt sen hihoista pienen mekon, mikä saattaa hyvin solahtaa päällesi kevään kynnyksellä jos tuo tahti jatkuu laihtumisessa.

   Poista
 22. 3, vaikka kengät on (minun makuuni) tuohon jo vähän liiankin värikkäät, ihana kokonaisuus silti :) Toisena 16, tuo takki (onko se takki vai bolero vai mikä?) on just sellanen minkä haluaisin itellenikin.

  VastaaPoista
 23. 10 ja 12 mun mielestä=)

  VastaaPoista
 24. Seitsemässä kuvassa oli tuo sama mustaharmaa tunikamekkomikälie. Kenkiin minäkin kiinnitin huomiota eli tennarit ei aina käy kaikkien asujen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, niin on mutta nyt pitää olla siellä. :( Sen siitä saa ku on sama pää kesät talvet. :)

   Poista
 25. 7, 12, 17 ja 25. :)
  T. Virpi

  VastaaPoista
 26. Kuva 17 paras

  VastaaPoista
 27. 16 on mun ehdoton suosikki, rinnat näyttää hyviltä ja vyötärö tulee hyvin esiin. Niin ja väri sopii sulle loistavasti :)

  VastaaPoista
 28. 10 aivan ihana ja 17 kans jos pitää valita :)

  VastaaPoista
 29. On pakko sanoa useampi, eli 3, 10, 16.

  VastaaPoista
 30. 12 ja 17. Ehdottomasti =)

  VastaaPoista
 31. Vaikea valinta mutta suosikit 10, 12, ja 16 :)

  T.Poronpurija

  VastaaPoista
 32. Nuo hirveät tennarit pilaavat monta asua :( Suosikkini on ehdottomasti tuo 17.

  VastaaPoista
 33. 3, 16 & 26! Aivan ylivoimaisesti! Ja näistä vielä 3 paras. Tennarit on ihanat ja kiva väripilkku, vaikka muuten oliskin tummempi tai yksivärinen asu. :) -E

  VastaaPoista
 34. 1 ja 16 parhaimmat minusta :)

  VastaaPoista
 35. 12 ja 17 mielestäni kivoimmat:)

  VastaaPoista
 36. 12 ja 17 ehottomasti.

  VastaaPoista
 37. Paljon hyviä kokonaisuuksia.
  Pieni vinkki ehkä tulevaa varten: nyt kun näkee monta kuvaa vierekkäin, huomaa, että kallistat päätä aina samaan suuntaan. Ehkä välillä voisi vaihteen vuoksi kokeilla eri poseerausasentoa?

  Oletko kokeillut yksiväristen vaatteiden kanssa värikkäitä sukkiksia/legginsejä? Ainakin sukkisten osalta on olemassa paljon erilaisia värikkäitä ja hauskoja kuoseja, jotka voisi sopia yksivärisen vaatteen kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kokeillutkin mutta tuo on parhain. :) Sukkiksia kyllä, mutta legginssejä en. Tosin tilasin Yoursin alesta yhdet kivat legginssit, täytyy toivoa että koko oli oikea.

   Poista