28.12.2013

Vaate-esittelyssä: Mustavalkoinen mekkoYoursin paketti
Mustavalkoinen mekko
45.50EUR nyt alessa 25.00EUR
Polyesteria
39 kommenttia:

 1. Rintojen kohdalta ei oikein näytä istuvalta, valkoiset nauhat korostaa sivuja. Alaosa on hyvä.

  VastaaPoista
 2. Mun silmään ei näytä hyvältä tää mekko. Ei istu hyvin, kaula-aukko ei laskeudu päälläsi niin kuin sen pitäisi ja kevyt mekko vaatii ehdottomasti aina ohuet sukkikset. On jotenkin liian juhlava, eikä sovi paksun neuletakinkaan kanssa pidettäväksi. Anteeksi tämä negatiivisuus, mutta tää on vain minun mielipiteeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huihai, eihän tämä kommentti nyt ole negatiivinen vaan kerrot hyvin erimieltä olevan mielipiteesi. :) Ja olet oikeassa. Myinkin tämän mekon koska en vaan saanut siihe makua.

   Poista
 3. Minun mielestä tämä mekko sopii sinulle hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin mielestäni mekko sopii sinulle hyvin! Harmi vaan, että se on kuin tarjoilijan uniformu, ymmärrän hyvin, jos laitat mekon myyntiin :).
   -hss

   Poista
  2. Siis mekko on jo myyty, pitäisi tänään paketoida ja pistää huomenna miehen kyytiin. :) Muuten ihan nätti ja noin, mutta jokin siinä vaan pistää vastaan.

   Poista
 4. Ihana mekko! Kyllä sinulle mustakin sopii, mutta jos siinä ei oloaan tunne hyväksi ja kotoisaksi, niin ihan ymmärrettävää. Mukavaa loppu vuotta Pipsa ja oikein ihanaa pian alkavaa uutta vuotta 2014.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se muuten ihan kiva mutta ei mua. Mä en vaan tunne oloani kotoisaksi. Mukavaa loppu vuotta sinullekin ja räiskyvän onnellista uutta vuotta 2014!

   Poista
 5. Mulla tulee sisäkön asu mekosta mieleen :)

  VastaaPoista
 6. Toisaalta kiva mekko, on piristävää (voiko musta olla piristävää?) ja tyylikästäkin nähdä päälläsi mustavalkoista.

  Toisaalta, tuo valkoinen nauha ei osu päälläsi hyvään kohtaan, kun on heti rintojen alla. Eikä kaula-aukko sovi sulle. Alaosa on munkin mielestäni hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyyyl mustakin voi olla piristävä mutta tää ei silti innostanu samalla tavalla kuin kuvaa katsellessa. No oon myyny tämän ja ostan tilalle toisen mustavaalean mekon.

   Poista
 7. Yläosa ei istu, alaosa jees. Tulee sellainen tarjoilijafiilis.

  VastaaPoista
 8. Pois vaan, ei sovi. Ja ei, en lakkaa lukemasta blogiasi, vaikka olenkin eri mieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei nyt sen takia tarvitse lakata lukemasta että on eri mieltä vaan oon tarkoittanut sillä lähinnä niitä jotka siis enimmäkseen ärsyyntyvät minusta. Ja tekemisistäni. Tai tekemättäjättämisistä. Mut joo, mekko lähtee maanantaina pois. :)

   Poista
 9. Ootpa ahkerasti esitellyt täällä uusia vaattehia <3. Kukkamekko alempana oli vallan hurmaava, tästä en ihan samalla tavalla innostu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää idea oli kiva ni sain samalla vähän lepuutella blogikirjotteluissa. Tosin tossa on ens viikolla jo kyl niin kivasti matskuu et huh huh. :) Joo, en mäkää kans innostunu tästä mekosta samoin kuin kuvaa katsellessa. Ja myös mies sano että mikä ihmeen nunna-asu tää on! Heheheh. :) Sitäpä se. Ei oikeen mulle sopiva. Mut oon tilannu ostamassa toista mustavalkosta mekkoa, tosin se on hitusen kyllä juhlavampi ku tämä. :)

   Poista
  2. Onko blogikirjoittelu niin työlästä ja rasittavaa, että tarvitset siitä lepuutusta? En oikein ymmärrä.

   Poista
  3. huhhuh, kyllä bloggaaminen vie aikaa joskus useita tunteja. On se varmaan kiva joskus pitää lomailua bloggailusta ja vaan olla!

   Poista
  4. No ei se itse blogikirjoittelu ole työlästä ja rasittavaa vaikka siihen kyllä saa uppoamaan moniakin tunteja jos vain haluaa. Enemmänkin se on kaikki tämä muu mikä rasittaa. :)

   Poista
  5. Ei kai kukaan oikeasti saa bloggaamiseen kulumaan tuntikausia joka päivä?

   Poista
  6. Saa kyllä, riippuu toki mitä on tekemässä. Mutta jos lasketaan kuvaamiset, kuvien muokkailut, kuvien asettelut ja tekstin kirjoittamiset niin kyllähän niihin vaa saa muutamia tuntejakin menemään. Mullakin meni koko eilinen päivä kun tein noita joulupostauksia ens viikoksi.

   Poista
  7. Otan kuvia kerralla ison määrän, sitten niiden muokkailussa menee joku kymmenen minuuttia. Postausta kirjoitan korkeintaan vartin. Päivässä siis joku kaksikymmentä minuuttia max. Miksi kirjoitat postaukset valmiiksi?

   Poista
  8. No jotkut näköjään pystyy tekemään vartissakin postauksen, mikäs siinä. Itselläni menee vähän kauemmin aikaa. No miksen olisi tehnyt joulupostauksia valmiiksi? Kivempi se on vielä vapaalla tehdä kun kauhealla kiireellä ja väsyneenä työpäivän jälkeen.

   Poista
 10. tää on mun mielestä paras mitä oon sun päällä nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no kerrankin olen eri mieltä kommentin kanssa. Ei ole kyllä parasta. :)

   Poista
 11. Mulla on saman tyyppinen vartalo, perse iso ja yläosa muutaman koon pienempi. Mekkoja on kauhean vaikea löytää. Hyviä mekkoja on sellaiset joissa on resori yläosassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin Yoursilla on suht kivasti, tosin joissakin voi joutua vähän fiksailemaan. Mut se resori on kyllä hyvä. Tai jonkinlainen jousto kuitenkin.

   Poista
 12. Miun mielestä tää on ihana mekko ja sopii siulle ihan hyvin minä kans välillä joudun muklaan uusii vaattei. Mut just miun makuun oleva mekko. :D

  VastaaPoista
 13. Vasen jalkasi tuntuu olevan kipeä. Onko ongelma nilkassa vai jalkapohjassa? Sen huomaa siitä, että mieluusti otat seinästä tukea ja aina välillä lepuutat/ravistelet vasenta jalkaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhehe, ei tolla oo mitään tekemistä kivun kanssa. :) Mä teen jalkojen kanssa aina noin. En vaan pysty seisomaan suoraan vaan on pakko steppailla. :)

   Poista
  2. Mikset pysty?

   Poista
  3. En mä tiedä, levoton? Kai se on sama ilmiö ku käsien kanssa, ei vaan pysty pitämään niitä aloillaan. Pakko elehtiä ja liikkua. :)

   Poista
 14. Ai sä myit tän? Höh. Kivalta näyttää päällä ja tykkään! Yläosa jotenkin on erikoinen, tiukempana vois toimia paremmin mut alaosa on tosi kaunis. Toki hieman tulee sisäkkö mieleen, mut mitä sitten. :) Toi kangas näyttää myös kivalta, hyvin laskeutuvalta. Toivottavasti löydät mieluisemman tilalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, myin ja just tänään postitinkin. :) Mä koetin saada itteni tykkäämään tästä mut jokin tossa vaan tökki eikä se ollu toi tarjoiliamaisuus vaan joku muu.

   Poista