1.1.2014

Mysteeripaketti ovella (Joulu - Osa 3)


Tällainen paketti odotti oven vieressä ja kyllähän siinä hetken aikaa ihmeteltiin että kukas tällaisen on meidän oven taakse tuonut. Nopeastikos se selvisi kun kortin avasi ja katsoi allekirjoitusta.

Kyllä niin lämmitti mieltä. Parempaa yllätystä ei ole. Tämä on parasta! <3


Paketista kuoriutui näin nätti kukkakimppu sekä kourallinen isoja suklaapalloja (jotka muuten toi kissoihinkin vauhtia kun muutaman meni tiputtamaan tuosta ennen kuvanottoa) miehelleni.

Paketti on siis blogini lukijalta ja aivan totaalisesti saikin mut yllätettyä. Kiitoksia sinne Pohjoisiin! :)15 kommenttia:

 1. Iloista vuotta sinulle :) Kiva, että pidät rohkeasti blogia, vaikka olet varmasti monien blogistien tavoin saanut kaikkea kurjaakin niskaasi. Olipa ihana ele joltain lukijalta. Kaikkea hyvää.

  Edla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin myös sinne! :) Jep, kaikkea kurjaa on tullut niskaan vaan en minä siitä aio masentua. Toivon vain että nämä kurjuuksien heittäjät jossain vaiheessa löytäisivät vähän parempaakin tekemistä. :)

   Poista
 2. Ihana ylläri! Tosi nätisti tehty lukijalta. :) Ja kauniit kukat.

  VastaaPoista
 3. Kimpusta olisi ollut kiva nähdä ylhäältä päin otettu kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan sellainenkin kuva, mutta eipä nyt blogiin saakka päätynyt.

   Poista
 4. Musta tuntuisi ehkä hieman pelottavalta ja ahdistavalta jos blogini lukija (=tuntematon ihminen) toisi paketteja kotioveni taakse.. siis ihana ele, ei voi kieltää, mutta ehkä vähän creepy..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tää lukija ei ollut mulle nyt varsinaisesti tuntematon. :) Ehkä muussa tapauksessa vois olla eri.

   Poista
  2. No sitten asia on tietenkin eri, jos lahjan antaja on tuttu. Tutuilta on aina mukava saada lahjoja :) Kirjoituksestasi sai kuvan, että lahjan tuoja oli "vain joku" blogin lukija.

   Poista
  3. No hän on blogini lukija johon olen siis tätä kautta tutustunut. Niin ei sitä silleen osaa tuosta säikähtää. Mut eri asia jos tulisi paketti mistä en tietäisi mitään, edes lähettäjää.

   Poista
 5. Se on kyllä yleensä kukkakaupan lähetti, joka noita kukkia ovien taakse tuo.. joten ei niin creepy.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan sen vastaanottajan osoitteen lähettäjä kuitenkin tälle lähetille kertoo...

   Poista
  2. No ei se oo yhtää sen creepympää ku ittekki tiedän lähettäjän osoitteen. :) Tasaväkistä. :)

   Poista
  3. TÄH??!!:D siis tarkoitin kyllä kommentillani sitä että toi sen kukkapuketin lähetti tai lähettäjä itse niin vastaanottajan (siis sinun) osoite on jokatapauksessa lähettäjän tiedossa.. tämä siis oli kommenttina tuolle toiselle anolle joka sanoi ettei ole "creepyä" kun lähetti paketin toimittaa..

   Poista
  4. Juuh, mutta kuten sanoin niin ei se ole creepyä koska itsekin tiedän lähettäjän osoitteen. Eri asia jos en tietäisi. :) Ja onhan mulle tullut postia lukijoilta kun tietävät kuitenkin kaupungin jossa asun ja koko nimeni. Posti on sen verran etevä että perille ovat kirjeet saaneet. :)

   Poista