29.1.2014

Nyt ois mahdollista jutskailla chatissa Pipsan kanssa - Photoshop on MAHTIS! - Nivea, vaihda peltipurkki violetiksiNo niin, nyt on hammaslääkärillä käyty ja kotona ollaan - vasen poski poissa pelistä. Ainakin pari tuntia. Pikaisesti tein videopätkääkin että varmasti nähdään miten Piia puhuu kun vaan oikeapuoli pelittää. Vähän vaikeaa oli. Nyt vaan on alkanut tulla kauhean huono olo.

Olen nyt totaalisen ihastunut tähän Photoshoppiin, tosin olen sitä mieltä että mun tarvitsee kyllä hommata joku opetuskirja kun vähän on haparointia tämä ilman ohjeistusta opettelu. Mut erityisen paljon oon tykännyt kokeilla tuota Oil Painting filtteriä. Se on upeeta! Kova hinku ois mennä ulos kuvailemaan enemmän noita puita mutta kun arestissa ollaan. No ehkä sitten talviloman aikana.

Eilen oli blogihistorian ensimmäinen chatti ja tänään mä aion jatkaa sitä. Oli todella hauskaa jutskailla lukijoiden kanssa ja mun mielestä muutkin bloggaajat voisivat tehdä tällaisia. Nyt siis heti kun tätä tekstiä luet, niin tänne Tinychatin puolelle jutskailemaan mun kanssani! Olen tuolla chatissa klo 16-21 välisenä aikana. Älkääkä heti katotko jos en samantien vastaa kun aion tässä touhuilla samalla muutakin (minä pystyn kyllä tekemään montaa asiaa samanaikaisesti) Tulkaahan morjestamaan!


Olen nyt saanut kirjastosta tekstiviestejä saapuneista kirjoista. Pitää perjantaina antaa kortti miehelle että se voisi hakea sitten ne mulle. Erityisen innolla odotan tuota Pekka Hiltusen Iso kirjaa. Sitten haluan kiittää, kun moni teistä on suositellut niin montaa erilaista kirjaa että alan niitä tässä käymään läpi ja katselen mitä mulla on mahdollisuus saada tässä ihan parin päivän sisällä lainaukseen. Kirjastosta siis lainaan.

Joko olette osallistuneet blogissa pyörivään galluppiin? Osallistukaa ihmeessä.

Muistatte varmastikin miten valittelin käteni kuivuutta näiden hurjien pakkasten takia. Joku teistä sitten vinkkasikin että käyttää Nivean Cremea ja minähän nappasin sellaisen myöskin kun kaupassa kävin. Juu, ei ne oikeasti ole tuonvärisiä peltirasioita mutta tykkään tästä väristä enemmän kuin siitä tylsästä sinisestä.

25 kommenttia:

 1. Mikä blogissa pyörivä gallup?
  Photoshop on mielestäni aika turha työkalu jos käyttää lähinnä jotain valmiita filttereitä. Hyvä idea hankkia jotain opastusta monipuolisempaankin käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin mulle pompahti joku kysely tuohon. Eikö sitten muilla vielä oo ilmestynyt? Hmm...

   Joo sitä se mieskin meinasi että turha jos käyttää valmiita mutta mää nyt vasta opettelen ja tuo on se yks syy mihin oon kyl tykästynyt. Siis tuohon oin paintingiin. :) Mut on tosiaan tulossa pari kirjaakin aiheesta, et ehkä sitä oppii. Tai ei. :) Mut yritys on kova.

   Poista
  2. Jaa joku mainoskysely? Varmaan Adblock blokannut sen.

   Poista
 2. Tyhmää kun toi on maksullinen toi chat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän muuten ole! Että tuu kuule nyt vaa rohkeesti sinne. Ihan kuule on anonyymillinen ja maksuton. Enkai mää nyt maksullista laittas.

   Poista
 3. Minäkin odotin Hiltusen kirjaa, mutta petyin. Eipähän ollut kaksinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieman raskaslukuinen ehkä, mutta kiehtova ja yhteiskunnallisesti mielenkiintoinen :)

   Poista
 4. Jos surffailee puhelimella (android) tms. Niin tuo chatti maksaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, no hyvä tietää. Itse surffailen koneella joten ei maksanut mitään.

   Poista
 5. Sama täällä, varasin sen Hiltusen kirjan mutta tuolla se on aloitettuna. Tuskin pääsen loppuun asti ;). Ei yhtään mukaansatempaava.

  VastaaPoista
 6. Oletko koskaan ennen käyttänyt mitään kuvankäsittelyohjelmia koneella? Photoshop on hyvä ohjelma, kun sen opettelee kunnolla. Alkuun tietysti kaikki kikkailut kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole painttia ihmeellisempää käsittelyä käyttänyt. Joo, kirjastossa odottaisi Photoshop kirjanen. :)

   Poista
 7. Mihin toi gallup liittyy? Hyödytkö itse siitä jotenkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä mihin liittyy, en hyödy millään tavalla. En edes tiennyt että tällainen kysely on tulossa. Yllätyin kun kävin blogissa niin tuollainen pompahti eteen ja ajattelin kysyä että onko joku muu saanu tuollaisen kyselyn.

   Poista
  2. Sillä kohdennetaan erilaista mainontaa eri blogeihin. Esimerkiksi jos tämän blogin lukijat olisivat kaikki vastanneet etsivänsä erityisesti pukeutumisvinkkejä, tulisi tänne jatkossa todnäk vaatetusmainontaa.

   Poista
 8. Samaa galluppia on näkynyt muissakin blogeissa, en jaksanut avata, mutta ei liittyne Pipsaan mitenkään.

  VastaaPoista
 9. Tarkoitatteko sitä kyselyä, jossa tiedusteltiin mielenkiinnonkohteita ja sitä, miellyttääkö tämä blogi ja onko sen anti sellaista, että se miellyttää/informoi/antaa inspiraatiota/vertaistukee tms. (Olipas vaikea selittää yksinkertainen asia.)

  Lisäksi siinä sai kertoa, miten omasta mielestä tätä indiedays-juttua (josta en oikeastaan edes tiedä, mitä se tarkoittaa) voisi parantaa.

  Ja rahalahjakortteja lupasivat arpoa vastanneiden kesken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sitä kyselyä mä tarkoitin. Sainkin myöhemmin tietää että Indiedayshan sen on laittanut. Saas nähä saanko itse tietää jotain niistä tuloksista vai onko se vaan Indiedaysille.

   Poista
 10. Eikö sua Pipsa ahdista, että Indiedays suoltaa blogiisi juttuja, joista et itse ole tietoinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ahdista, mutta näistä voisi informoida bloggaajia ENNEN kuin alkavat tuollaisia.

   Poista
 11. Täytin kyselyn, mutta en osallistunut arvontaan (silloinhan joutuisi täyttämään yhteystiedot vastaustensa yhteyteen).

  VastaaPoista
 12. Olen myös suuri Nivea-purkin fanittaja!
  Käsien iso ei onneksi kuivu pahemmin kuin talvipakkasilla, mutta silloin tuo on tuote paikallaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ollut ihan hyvä tuote, vaikka ei se yhtä hyvä ole kuin se rasva jota lapsena käytin taiveihottumaani.

   Poista