16.2.2014

Kissojen viikonloppu ja Siiri pikkuisena


Likat oli tänä viikonloppuna aikas hurjalla päällä. Siiristä en nyt saanut samanlaista "norppailmettä" mutta onneks vanhoista kuvista löytyy. :) On kuulkaas menty niin vauhdilla että vaarallisista tilanteista ei olla oltu kaukana. Metsästysilme päälle kun nahkahiiri liikkuu lähistöllä. Hih hih.~  *  *  *  *  *  *  ~


Sitten tytöt torkku hetken Putouksen aikana peput vastakkain, kunnes tilanne muuttui alemmassa kuvassa näkyväksi painimiseksi. Vaikka ihan hyvin molemmat mahtuisivat tuohon Fatboylle. 


Löysin ulkoiselta kovalevyltä upeita naamakuvia Siiristä. Meidän tarttis kyllä tuon neidin kanssa mennä noihin näyttelyihin - ei olla vaan innostuttu jos ovat kovin kaukana. Niin moni vaan sanonut kun Siiristä kuvia nähny että " jo on komia kissa, kai me näytellään sitä ". No kuten sanoin, niin ei kauhean paljoo olla nyt näytelty. Viimeks sillon Hyvinkäällä.


Tähän lopuksi vielä videota jossa oon kuvannu Siiriä siltä päivältä kun meille saapui eli 19.5.2013. Siiri on siis videolla 4kk ikäinen.8 kommenttia:

 1. Mitä muuta kuului viikonloppuunne kuin kissojen nahistelua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikenlaista kivaa, mutta siitä tulee parempaa kerrontaa huomenna. :) Tässä on nyt kissojen viikonlopusta. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On juu. Kunnon norppailme. :) Chihulla toi ilme on kyl mitä mainioin mut menee kyl kissoillakin. ;)

   Poista
 3. Voisitko kirjoittaa joku kerta siitä miten voisi mielestäsi tavata ja tutustua uusiin ihmisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mjaaa, enpä tiedä saisiko siitä ihan kokonaista postausta ellen sitten tee siitä lyhyemmän? Mutta siis uusiin ihmisiin voi tutustua monella tapaa mutta parhaiten varmaan työpaikalla, koulussa, harrastuksissa tai vaikka bussipysäkillä. :)

   Poista
 4. Liikaa salamavaloa mun makuun näissä kuvissa...
  Mä en ole koskaan tajunnut kissanäyttelyitä tai koiranäyttelyitä. Onko se omistajan oman egon pönkitystä? Tuskin eläimet sitä itse tekisivät jos heiltä kysyttäisiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa, en mä taas oo koskaan ajatellut että mää pönkittämisen omaa egoani kun kissoja vien näyttelyyn. Ajattelen sitä lähinnä harrastuksen ja mahdollisuutena tavata muitakin kissanomistajia.

   Poista