27.2.2014

Mama needs a new pair of shoes


Kävin tuossa yhtenä päivänä töiden jälkeen pyörähtämässä muutamassa keskustan kenkäkaupoista kun sain idean että haluan itselleni "bootsityyliset nilkkurit". 

Läksin sitten kauppoihin kiertämään ja katsomaan että löytyisikö sieltä edes mun jalkaani soveltua kenkiä ja kyllähän sieltä vaan löytyi. Mullehan ei mitkään todella korkeavartiset kengät sovi - ellei sitten ole leveä ympärysmitta niissä mutta harvemmissa on.

Kookengästä sitten löysin montakin kiinnostavaa vaihtoehtoa, joista muutaman löysin heidän nettikaupastaankin ja halusin jakaa ne teidän kanssanne, tietenkin!

Mut ennenkaikkea kaipaisin matalia kenkiä joissa ei ole kovin isoa korkoa. Kovin pitkillä koroilla mää en edes osaa kävellä. Musta tulee kun koira jolle on laitettu tossukat ekaa kertaa jalkaan. Jalat sojottaa eri suuntaan. Ja nyt kun multa tosiaankin meni nuo yhdet rokimmat bootsinilkkurit rikki, niin kaipaan uusia ja tällä kertaa mielellään nahkaa.

Mikä noista kengistä on sinun suosikkisi?

Kuvat Kookenkä26 kommenttia:

 1. Noi missä on tähtiä on eniten mun mieleen..voisin itekki huolia..vaikka aika vaikee oonki kenkien kanssa :-D

  VastaaPoista
 2. Noi on kivoimmat, missä on tähtiä :)

  VastaaPoista
 3. Tähtinilkkurit on muuten ihan kivan näköiset, mutta niistä tulee sellainen vaikutelma, että vetoketju ei ole mahtunut kiinni... Parhaat on nuo, joista on iso kuva.

  VastaaPoista
 4. Tähdistä tykkään minäkin ja noista mitkä on ekan, suurin kuva :) Mulla on bootsit, pitäis uusia niihin korkolaput ja pitää taas ulkona. Ne vaan on levinneet lestistään aika rumasti, mulla kun niin leveä jalka. :( Matalavartiset on mullakin, liian suuri jalka korkeavartisiin vaikka saappaat haluaisinkin. Mut ei onnaa ei. Ehkä joskus :)

  VastaaPoista
 5. Molemmat mihin oot merkannut <3 merkit. Taitaa olla omatkin suosikkisi!? :-D

  VastaaPoista
 6. Mä en osaa oikein päättää, mut sen sanon et noih eih oo yhtää mun mieleen jotka tuossa on isompana kuvana ja sen vieressä alhaalla olevat, noih kolmet on kivoja. :) Ehkä noih tähtikuviolliset on kivoimmat. :)

  VastaaPoista
 7. Mä iskin silmäni kans noihin tähdellisiin :) haluisin vaikka tilata ne itelleni tuolta verkkokaupasta mutta osaatko sanoo yhtään että miten leveä se vaarensuu niissä on kun omaan melkoisen paksun nilkan ja aika monet nilkkurit on liian kaposia mun nilkkaan...

  VastaaPoista
 8. Nuo missä on tähtiä on ihanat, toiseksi nuo missä on niittejä ja solki ja kolmanneksi nuo isoimmassa kuvassa olevat.

  VastaaPoista
 9. Itse omistan nuo ylhäällä oikealla olevat yksinkertaisen tyylikkäät nilkkurit. Olen tykännyt tosi paljon ja saanut myös muilta kehuja. Suosittelen. Tai toisaalta nuo joista on iso kuva saattaisivat olla enemmän sun tyyliset.

  VastaaPoista
 10. Mun mielestä kaikki on tosi nättejä. Mietiin aika kauan ja tulin siihen lopputulokseen et pikkukuvien alarivin kengät on parhaat. Ja joo molemmat ku niis on ihan eri vaikutelma ne on mun mielestä vähä eri tarkoituksiin.
  T. Virpi

  VastaaPoista
 11. Ihania kenkiä!! Itse tykkään eniten isoista vasemmanpuoleisista, taikka sitten ylärivin oikeanpuoleisista kengistä. Jotenki tuntuu kuiteski, että sinulle vois sopia parhaiten jommat kummat tähtikengistä.

  Olen jonkun aikaa seurannut blogiasi, mutta en kommentoinut aikasemmin. Blogisi on aivan ihana, aito ja elämänmyönteinen <3 Parasta kevättä sinulle!! T. Inkeri

  VastaaPoista
 12. (lisäys edelliseen) siis tähtinilkkurien lisäksi niittinilkkurit sopisi, ei ollutkaan kaksia tähdellisiä! :)

  VastaaPoista
 13. Minä iskin silmäni heti noihin oikealla ylhäällä oleviin kenkiin. Olen itse etsinyt sellaisia, mutten vielä harmikseni löytänyt opiskelijan kukkarolle sopivia. Vaikka kyllähän hyviin kenkiin kannattaa panostaa ja nuo olisi mielestäni varmasti hyvät kävelykengät.
  Sitten jos puolestaan vallitsisin kengät sinulle:) Valitsisin isossa kuvassa olevat tai nuo oikealla alhaalla olevat.

  VastaaPoista
 14. Ekat (iso kuva) ehdottomasti.

  VastaaPoista
 15. Oikea yläkulma, ajattomat, vähän "korkoa" mutta varmasti jaksaa tallustaa pidemmätkin pätkät. Lisäksi tuo varsi on hyvä, tyylikkäät.

  VastaaPoista
 16. Sydämillä merkityt on näteimmät <3

  VastaaPoista
 17. Ison kuvan kenkä on ainoa jota voisin edes harkita, inhoan kaikkia niittejä tms, yläkuvan niitittömissä on ruma korko.

  VastaaPoista
 18. Itselleni ottaisin nuo ison kuvan kengät ja Pipsalle joko samat tai matalavartiset niittikengät.

  -AI

  VastaaPoista
 19. Nuo, mitkä on isoimmassa kuvassa, miellyttää eniten omaa silmää :) Voisin vaikka omaan jalkaan laittaa. Nuo oikean alakulman niittikengät ois kyllä aikalailla sua! :-)

  VastaaPoista
 20. Alakulman niittikengät :) itellä ajokengät samanmoiset pitemmällä varrella :)

  T.Poronpurija

  VastaaPoista
 21. Mekot ja blingbling-laukut käyvät paremmin yksinkertaisten kenkien kanssa, joten ei niittejä eikä tähtiä. Silloin on edes jonkinlainen tyyli.

  VastaaPoista
 22. Tähtinilkkurit on kauneimmat! :)

  VastaaPoista
 23. Mikään ei erityisesti iske, näyttävät jotenkin miehekkäiltä. Oikeassa yläkulmassa olevat on ehkä parhaat.

  VastaaPoista
 24. Aivan ehdottomasti nuo ylärivin tähtikengät! Kattelin niitä jostain lehden mainoksesta, ja aivan pakkopakkopakko saada nuo itelle <3

  Mulla on aina muutenki ollut joku ihme fiksaatio tähtiin, joten on sekä kiva että huonompi juttu että ne on aikalailla muodissa. Kivaa toki siksi että kaikkea tähtijuttuja löytää helposti, mutta epäkivaa siksi että niitä on suunnilleen joka toisella... :D

  VastaaPoista
 25. Kiitoksia kauheasti vastaamisesta. :) Noista kahdesta kengästä tosiaan itsekin tykkään, joissa sydämet on. :) Maanantaina niitä nyt sitten ajan kanssa paremmin kokeilemaan. :) En oo siis vielä kokeillut, tein vasta sellaisen pikaisen katselmuksen mistä löytyy tuollaisia kenkiä. :)

  VastaaPoista
 26. Noi tähdelliset on niin sua, vähän rokkia, mutta myös vähän söpöä! :)

  VastaaPoista