14.2.2014

PipSan Porinat 38 (+Ekomuoti)


Katselin eilen Seiskan uutisia kun törmäsin Ekomuoti uutiseen. Musta tuollainen on todella kiinnostava ja hyvä juttu, että muotialakin miettii tuota ekologisuutta ja eettisyyttä. Erityisesti mua kiinnosti nuo maatuvat kengät - ei tosin selvinnyt kauanko tuollaisten kenkien elinikä on. Tosin näyttivät ainakin talveen aika liukkailta nuo pohjat. Mitäs sanotte, kiinnostaako maatuvat kengät ja kalannahasta tehdyt laukut, kengät?

Sitten unohdin videolla sanoa sen tärkeimmän....

 HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ! 

Miten sinä vietit tämän ystävänpäivän?38 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 2. Hyvää ystävänpäivää! Odottelin, että oisit videolla ottanu kommenttia noihin ekovaatejuttuihin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Eiku mä olin kattos jo sen videon ehtinyt tekemään, niin siksi en videolla puhunut vaan tein siitä tekstiosuuden.

   Poista
  2. Mutta eihän tuossa tekstissäkään ollut juuri mitään ekomuodista?

   Poista
  3. Olihan siinä näistä maatuvista kengistä, eikös se ole ekomuotia?

   Poista
 3. Ai niin! Ja olet jo näyttänyt siivousvideosi, mutta siivotessasi teillä ei oikeastaan näyttänyt sotkuisalta. Uskaltaisitko näyttää videolla sen kun sinun mielestäsi teillä on jo viikon päätteeksi sotkuisaa ja on siivouksen paikka? Aika harva meistä kuitenkaan joutuu pyyhkimään vain pölyjä vaan myös raivaamaan paikkoja, imuroimaan ja laittamaan tavaroita paikoilleen. Uskaltaisitko näyttää kotisi täysin kaaoksessa? :D

  VastaaPoista
 4. Onko se kissoille tarkoitettu juttu riippukeinu? :) Voisit vaikka esitellä videolla kaikki lempivaatteesi tai jotain muuta sellaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en tiedä onko riippukeinu se virallinen nimi mutta semmonen riippupeti tai tuollainen.

   Poista
 5. Vähän myöhässä hyvää ystävänpäivää! :)

  VastaaPoista
 6. sä voisit tehdä meikkaus videon. missä teet vaikka itsellesi juhlameikin :) lempivaatteet/ asusteet, kuvapostaus että millasia hiustyylejä sulla on elämän aikana ollut, Mitä mieltä tatuoinneista/lävistyksistä ? -haluaisitko itse.. siinä jotain ideoita videoon.. Ja vitsi toi pieru juttu oli hauska, repesin nauruun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikkausvideo ei onnistu koska en meikkaa. :) Mulla ei oo kuvia kovin monista hiustyyleistä mutta voin joskus laittaa kuvia johonkin postaukseen niistä mitä mulla on ollu ja mistä oon ottanut kuvia. :) Tatska/läväri mielipiteeni oon kertonut joskus tuollaisessa kyselyjutussa mutta siis ei mulla niihin ole mitään ihmeempää mielipidettä, jokainen saa laittaa jos haluaa. Itse en niinkään halua. :)

   Poista
  2. Laitathan sä toisinaan esim. huulipunaa. Se on meikkaamista.

   Poista
  3. No jos joku tykkää kattoo videoo millä laitan huulipunaa, niin onnistuuhan se - ajattelen itse kyllä meikkaamista sellaisena että siinä laitetaan kaikki tökötit naamaan, ei vain yhtä. :)

   Poista
 7. Pieruhuumori on ehkä ikäisillesi ja nuoremmille ominainen huumorin alalaji. Ei naurattanut.

  VastaaPoista
 8. Pieruhuumori on hauskaa hyvänmaun rajoissa, jos joku alkaa erittelemään hajuelämyksiä tai muita tuntemuksia menee se ällöksi mutta tämä oli ihan hauska:D Itse välillä kun olen nukahtamassa herään siihen että lihakset "nytkähtävät" se on aika jännä myös:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on sitä nytkähtelyä kun alkaa vajoamaan unen valtakuntaan. Iteki joskus herään siihen kun säpsähdän enkä oo tyystin viel nukahtanut. :) Se on aika ärsyttää. :)

   Poista
 9. "No mä olen nainen" on kyllä ehkä älyllisesti laiskin mahdollinen perustelu yleiseen ailahtelevaisuuteen ja tyylitajun jälkijättöisyyteen. Lopulta, kun 95 % mainstream-muotia seuraavista ihmisistä on hankkinut asian X, ja sinä keksit siinä vaiheessa yhtäkkiä haluavasi sen myös, ei liity mitenkään siihen että sinä olet nainen, vaan epävarmuuteen oman persoonasi suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm... vain älyllisesti laiskat ei tajua että pipsa sanoi tuon asian huumorilla. huhhuh. onneksi en itse ole noin tosikko, olisi elämä synkkää.

   Poista
 10. Ystävänpäivä meni töissä ja sen jälkeen sukulaisella ja ystävällä vieraillen. Illalla vetästiin miehen kanssa riita ja nukuttiin eri huoneissa. Lauantaina kyllä selviteltiin tilanne.

  Tuli mieleen, että mistä ja miten te riitelette?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, riitelyt ei oo kivoja. Hyvä että ootte sopineet. No viimeisin riitely taisi meillä olla siitä kunnei mies suostunut avustamaan ruuanlaitossa ja minähän en yksin sitä alkanut kokonaisuudessaan tekemään. :) Toki olisin voinut mutta tuolla asenteella kun mies oli niin minähän aloin kans kiukuttelemaan. Eli aika turhanpäiväsistä loppujenlopuks mökötellään mutta onneks harvemmin. Me ei huudeta, me vaan mökötetään kunnes joku laukasee tilanteen ja asiat keskustellaan halki.

   Poista
 11. Ihan mikä päivä vaan käy chatille. mulla ei myöskään oo mitään koskaan tuohon aikaan. kunhan pystyt ilmoittamaan ajankohdan ainakin päivää aiemmin niin ei mene ohi. oli taas hyvä porinat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pitää pistää tuo korvan taakse että ilmoittaa päivää aiemmin. :)

   Poista
 12. Joka videon aihe on joku ruumiinvaiva tai vastaava, tällä kertaa pierut. Oon varmaan tavallista herkempi, mutta mua oikeesti ällöttää tollaset jutut. Maailmassa on paljon kauniimpiakin asioita, mistä voisi puhua. Ja pliis älä ala raportoimaan kuukautisistasi. Se hampaan näyttäminen ja ne limajutut meinasi jo saada laatan lentämään. Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harmi, mutta ehkä sun kannattaa sitten jättää videot väliin sillä mä en aio lopettaa kertomistani. :) Eikä se hammas ollut ihmeellinen, se oli sitä paitsi pesty - samanmoinen sulla on suussa. :) No kaikki ei kestä ihan sitten tuollaista huumoria, mikäpäs siinä. :)

   Poista
 13. Oho... ovatpa jotkut herkkiä tosiaan :D Itse en edes rekisteröinyt hammas- ym. mainittuja puheenaiheita mitenkään kummallisina. Elämäähän ne vain, kuten erinäiset kaasutkin.
  Minusta on valtavan hienoa, että joku lähestyy blogissaan elämää sen jokaisesta kulmasta. Myös niistä vähemmän auringonpaisteisista ja kliineistä. Kiitos Pipsa siitä.
  Hyvä meininkileisson!
  - Tilda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, elämäähän se on ja jokainen varmasti päästää kaasua. ;) Eikä toi ees ollu mistään pahasta päästä. :)

   Poista
 14. Mua jäi vaivaamaan että missä välissä sää kävit suihkussa ennen tyttöjen iltaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai oikein vaivaamaan jäi ;) Ihan äitini luona kävin suihkussa josta sitten likkojen iltaan menin.

   Poista
  2. hahahaha, päivän naurut! mut kiva että jotkut on niin mukana sun meiningeissä että jopa peseytymisten ajankohdat pitää raportoida.

   Poista
  3. Pakko kirjottaa tosta kun sanoit että kuvittelet että ihmiset ei piäre unissaan, niin kyllä me piärrään. Mies pieree semmosta sarja tulitusta joskus että hyvää päivää, samalla sikeesti nukkuen. Ja monesti mies on todennut aamulla että kivat konsetit pidit yöllä, ihme jos ei naapurit heränny! :D

   Poista
  4. Juu, kaikki pittää raportoida. ;)

   Ai piäree vai? No tää tuli uutena juttuja, mä luulin että pittää olla jossain tajunnantasolla että saa piärrä. ;)

   Poista
  5. No kun kerran piereskelyiden yms. Kaiken turhan raportointi kuuluu pipsan tapoihim, niin saa kai tommoistakin kysyä.. eiku ei varmaan saisikaan!!

   Poista
 15. Saahan sitä kysyä. On vain huvittavaa että sellainen seikka voi jäädä jotain vaivaamaan. Ja ei en ajattele kysymystäsi pahalla. Vaan huvittuneena... Eli ei tarvitse nokkiin ottaa. Koska tajuat varmasti itsekkin että se oli erikoinen kysymys siinä mielessä että harva tuollaista hommaa edes huomaa, saati että se jäisi vaivaamaan.

  VastaaPoista