28.2.2014

PipSan Porinat 39


TUU PITÄÄ PIPSA HEREILLÄ -CHAT
TÄNÄÄN klo 22.00 ALKAEN
(loppuu viimestään klo 03.00)
Kaikki siis paikalle jotka sattumoisin koneen äärellä perjantai-iltana ovat
Klikkaa itsesi TÄSTÄ chatin puolelle


Yoursille on tullut taas ihania mekkoja enkä osaa päättää mitä haluaisin. Koetan järkeillä etten nyt ihan kaikkea ostaisi. Tosin tuo yksi mekko on sellainen että se on ihan pakkokin saada. Mitä mieltä olette, huutako se mun nimeäni teidänkin mielestänne, vai kuvittelenko mää vaan sen huudon? Mä koetan ajatella että kolmen ostoon antaisin itselleni luvan. En vaan taaskaan osaa päättää että mitä haluaisin - paitsi tuon yhden.

Sitten huomasin tällaisen mustavalkoisen mekon mutta en nyt laittanut sitä tähän listaan - juurikin tuon värinsä takia. Ajattelen sen liian pliisuksi itselleni mutta tykkään tuosta kuvioinnista mitä tässä mekossa on.

Saatte valita YHDEN noista kuudesta mekosta/tunikasta - mikä sun mielestä mun pitäisi ostaa?

1  2  3  4  5

91 kommenttia:

 1. Kyllä tossa nelosessa on jotain uutta sun vaatekaappiisi. Sinulle mekko olisi varmaan maksipituinen, kiva kesällä! kakkosessa hyvä malli, muut nou nou.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nelosessa kyl ois uutta. Pituuden kannalta. Ja mitä luultavamman on maksipituinen kun ilmoituksessakin sanotaan että on nilkkapituinen niin mulla se voi olla luultavasti pidempikin. Mut onneks tuo on varmaan semmosta et lyhentäminen onnistuu helposti tosin en aio lyhentää miksikään reisipituiseksi vaan tohon polven alapuolelle, sääreen. :) Kesämekoksi ois ihana. :)

   Poista
 2. Jompi kumpi alemmista mekoista. Mun mielestä toi mustavalkoinenki on nätti, ei se oo niin pliisu ku toi kuviointi on tollanen jännä. :)
  T. Virpi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no.... Se on kyl jännä ja joku siinäkin vetää puoleensa. Ei maar, mun pitäs käydä tota vaatekaappia taas läpi ja pistää myyntiin jotain sellaisia mitä en enää oikein käytä.

   Poista
 3. Lähetin ton ekan kommentin jo ennen ku katoin videon mut ny katoin senki.
  Onks toi siis ihan tavallinen imupilli mistä noi kissat on noin riemuissaan?
  Mä niin toivon et sun sääennustukset ei toteudu, etenkää kesän kohdalta. Mä en vihaa varmaan juuri mitää niin paljo ku kesää. :(
  T. Virpi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis se on semmonen mehupilli mut vähän isomppi vaan. En löytänyt niitä mehupillon kokosia pikkuruisia. Mut ihan intoa piukassa ovat noista.

   Poista
 4. En tiiä, kaikki paitsi tuo sun suosikki ova ihan kamalia, jotenkin niin mummomaisia. Etenkin nuo tunikat, hirveitä. Anteeksi, tää oli vaan mun mielipide.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä nyt mielipidettäsi anteeksi pyydä. :) Mähän tässä nimenomaan kaipasin mielipiteitä.

   Poista
 5. Noista tunikoista en oikein tykkää, jotenkin noi kuosit ei vaan iske. Mekot on kumpikin kivoja, etenkin nelonen, voisin ottaa sellasen itsellenikin jos olis vähän pienempiäkin kokoja tarjolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä mä oon jossain kaupassa nähny tommosen vastaavanlaisen nelosesta. Se oli joku nettikauppa, mutten enää muista mikä. Mut veikkaisin jotain näistä: Asos, Nelly, Bootz, NewLook.

   Poista
 6. Ethän sä ole pitänyt niitä edellisiäkään vielä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon mä niitä kahta lyhyempää pitänyt, mutta en niitä pidempiä mekkoja koska ovat vielä vähän turhan vilpoisia. :)

   Poista
 7. Mekot on ihan kivoja, mutta kuosit aivan järkyttäviä! Kukkakuviot on kuin mummon mökkiverhoista.
  Viimeisen mekon malli on kyllä kiva, mutta eri kuosilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oon kyl samaa mieltä, et vois olla jo vähän muutakin kuosia kuin kukkasta mutta niitä nt vaan on taas tarjolla. PÖh! Mutta silti tuo nelonen kutsuu mua.... ;)

   Poista
 8. Oliko sulla joku erityinen syy päättää valvoa niin myöhään? Oliko mies jossakin reissussa? Noista mekoista ei oikein mikään näytä kauniilta - tai siis en osaa ajatella niitä sun päällä. Et ehkä tarvitse uusia, kun edellisiäkin taitaa olla vielä kaapeissa pitämättöminä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ei mulla mitään ihmeempää syytä ollut. Mä vaan tykkään viikonloppusin valvoa ja kirjotella kirjeitä + nyt chattailla samassa. :) Ja se että valvoin nyt näin myöhään oli siksi että kun normaalisti valvon myöhempään la-su välisenä yönä mutta nyt en voi koska lähdemme sunnuntaiaamusti Tampereelle. Mies ei oo reissussa, vielä ainakaan. :) En kyllä tarvitsisi uusia mutta kuten sanoin - kutsua on vaikea olla kuulematta tuon yhden kohdalla. :) Tosin oon mää kaikkia käyttänyt paitsi niitä kahta pidempää ja ohuempaa mekkoa.

   Poista
 9. Mekko nro 5 on minusta kaunein. On kivemman pituinen ja näyttää kuvassa jämäkämmältä ja laadukkaammalta kuin mekko nro 4. Mutta jos jostain tykkää, niin eihän sitä aina voi vastustaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viitonen varmaan on jämäkämpi, itse veikkaisin et on samanlainen sen värikkään mekon kanssa. Mut tosiaan, kutsua ei voi vastustaa - vasta päällähän sen näkee onko sopiva. :(

   Poista
 10. Ei ole kallis sähkölasku? On muuten aika kallis.. :D Meillä saa 60 eurolla vähintään 3-4 kuukauden sähköt....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt kyllä kerrot miten te ootte saaneet noin pienen? Minkä kokoinen koti teillä on? Muistelisin että isäni sai tuollaisen laskun joltain 4kk ajalta. Mutta sillä onkin yks huone mitä se lämmittelee isolla takalla, vai oisko se peräti leivinuuni? Ja sit sillä ei oo sähköä viemässä kun pari hassua elektroniikkalaitetta.

   Poista
  2. Meillä toki on kerrostaloasunto, että voi vaikuttaa. 60 neliötä, saunat ja kaikki. Mut oisin luullu ett teillä kun on tuo takkakin, niin menisi vähempi sähköä!

   Poista
  3. Olette varmaan kaukolämmössä kiinni jos kerrostalo? Mut onhan meidän sähkölaskut pienetyneet kun takka tuli. Viime vuonna samalta ajalta, ei vielä takkaa, maksettiin 240eur sähkölasku. :) Että on se kyllä jihuu maksaa samalta ajalta paaaljon pienempää summaa. :) Meilläkin tuota laskua suurennuttaa nää meidän elektroniikat. :)

   Poista
  4. 60e/2kk ei varmaan oikein pidä paikkaansa? Siirron- ja myynnin perusmaksut ovat jo siitä noin 20e.

   Teillä on kuitenkin käytössä useampi tietokone, pyykinpesukone ja kuivausrumpu, astianpesukone, sähkökiuas, valaistus, hella, viihdelaitteita ym...

   Poista
  5. Siis 60e/2kk on se oikea sähkönkulutus. Toki tuohon siis juu tulee 30e siirtomaksuja päälle. :) Mut on se siltikin pienempi mitä viime vuonna, sillonhan oli siis 240e + siirtomaksua 80e.

   Poista
  6. Ja kun siirtomaksut ovat yleensä enemmän tai samaa luokkaa kuin energian myyntimaksut, niin tuo 30e siirtomaksu täytyy olla kuukaudelta :D
   Eli toisin sanoen teidän kuukauden sähkölasku on ollut se 60e. Sähkölaskuhan muodostuu perusmaksuista sekä energian myynnistä ja siirrosta :)

   Poista
  7. Ei kyllä meillä se 30e oli 2kk ajalta. Mut joo, täytyy ens kerralla muistaa kertoo toi siirtomaksukin. En yleensä sitä ynnää koska se ei oo sitä käyttösähköä. Mut 2kk ja 90eur ei ole paha. :)

   Poista
  8. Mitä se on jos se ei ole käyttösähköä?
   Sähkön hinta muodostuu aina energiasta ja siirrosta, koska et voi ostaa vain toista.

   Poista
  9. No juu, mitäpä muutakaan. Mut oon aina vaa aatellu että toi siirtomaksu on vaan siirtomaksu. Että se isompi lasku on aina sitä sähköä mitä käytettykin ja siihen tuo siirtomaksu on vaan semmonen mikä pitää maksaa. No mut enivei, se 2kk sähkölasku on 90eur. :) Ja en pidä sitä pahana kun viime vuonna se oli siirtomaksuineen päälle 300e samalta ajalta. :)

   Poista
  10. Ei se ole ollenkaan paha :) Hienosti olette saaneet pudotettu sähkönkulutusta.

   Poista
  11. Oli teillä kyllä ihan mielettömän iso sähkölasku silloin ennen!

   Poista
  12. Ollaan juu hyvin saatu laskettua ja se tosiaan oli iso lasku sillo vuosi takaperin. Mut sillon ei ollu viel takkaa + selvis muutenkin et noiden ovien tiivisteet vuosi. Ne korjattiin siinä keväästä kuiteski. Et sit alko tasottuu ne laskut sinne 120-150e paikkeilla ja siitäkin ollaan tipahdettu tuonne 75-100e välille.

   Poista
 11. Miksi ihmeessä TAAS olet ostamassa mekkoa????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika huono peruste. Sano suoraan, että susta on niin kiva ostaa aina kaikkea uutta.

   Poista
  2. No pentele, eläkee kysykö jos ei kert vastaus miellyt!

   Poista
  3. Ehkä tuo kysymys oli lähinnä retorinen!

   Poista
  4. Miksi anonyymi koet että Pipsan tekemiset kuuluvat TAAS sinulle? Jospa hankkisit sen elämän... Olen varmaan sanonut sen sinulle ennenkin ja sanon TAAS. :)

   -Mimmu-

   Poista
  5. Miksi Mimmu kokee että on hänen asiansa haukkua toista elämättömäksi?

   Poista
 12. Eiks se mee sillain et jos on lämmin talvi, on kylmä kesä. Eli ensi kesästä ei tän talven perusteella pitäis tulla kovin hyvä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se voi kyllä olla. Mut yleensä se ei oo menny sillee samoin kun edellisenä kesänä, ku edellinen oli viilee, talvi lämmin ni jotenkin aattelisin et nyt on lämmin kesä jotta talvi vois taas olla kylmempi. No nähtäväks jää.

   Poista
 13. Ymmärrän, että tekee mieli, varsinkin kun sä olet nyt vasta innostunut vaatteista, mutta kun ei niitä edellisiäkään mekkoja ole näkynyt... Et kyllä oikeasti tarvitse enempää mekkoja, ainakaan vähään aikaan.

  Sulla taitaa olla nyt vähän liikaa kaikenlaista, chattiä, instagramia yms., kun blogin viesteihin vastaaminen jää:( Sun blogin vahvuus oli aikasemmin vilkas keskustelu, kun vastasit aktiivisesti kommentteihin. Äläkä sano, ettei ehdi, jos ehtii roikkua chatissa tuntitolkulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten sanoin, niitä kahta ohuempaa en oo voinu pitää ku ollu viel niin kylmä. Vaikka just tässä mietin että pistäskö sen punasen huomenna päällensä. :) Eli kyllä mä niitä viel käytän, kunhan kelit on sopivat. Mut joo, en mä kyl tarttis oikeesti mutta en mä voi vastustaa tota yhtä ainakaa. :)

   No siis enhän mä chatissa joka päivä roikukaan. Mut kyl se niin on etten aina vaan ehdi vastailemaan niihin kommentteihin samantien, mutta aina oon kuitenkin vastannut. :) Chattia ja Instagramia ei tartte syyllistää, koska niillä ei oo siihen mitään osaa eikä arpaa. :)

   Poista
 14. Olipas kiva turista chatissa eilen ja kivasti oli porukkaakin :) Katsotaan jos vaikka Tampereella sitten kohdataan kesäkuussa. Ja kuten chatissa sanoin, niin toi hame todella huutaa sun nimeäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mahtavaa jutskailla! Tänään uusiks? ;) Päivällä siis.... Tosin näiden vastailujen jälkeen meen kattoo vaatekaappia et oisko myytävää nyt kun tulee uutta tilalle. :)

   Poista
  2. Miksi teet uuden postauksen ennen kuin vastaat kommentteihin. Sori mut se on ärsyttävä tapa.

   Poista
  3. No ohoh, pienestäpä sitä voidaankin ärsyyntyä - en tiedä miksi teen noin.

   Poista
  4. En usko että olen ainoa. Sori mut mustakin alkaa tuntua et chatit ja muut on tärkeämpiä, kuin tämä blogi.

   Poista
  5. No juu, et varmastikaan ole ainut. :) Chatti ei nyt ole tärkeämpi kuin blogi vaan kiva lisä, mutta kaikki muut kyllä on blogia tärkeämpiä kuten esim. työt, perhe, ystävät, parisuhde. :)

   Poista
 15. Ps se on koskipuisto ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, kiitoksia kun kerroit. :) Sinne siis miittiin!

   Poista
 16. Heippa! Olen eksynyt jostain keskustelufoorumilta blogiisi noin vuosi sitten. Pidan noista höpöttelyvideoista kun kerrot niin avoimesti päiviesi tapahtumista :) muutama kysymys on herännyt blogia lukiessa:

  Oletko mielestäsi pihi? Millainen muutoin olet rahankäyttäjänä tai suhteesi rahaan?

  Onko sinulla vaatteiden suhteen mottona: "määrä korvaa laadun" vai "laatu korvaa määrän"?

  Onko sinulla hyvä itsetunto? Pidätkö itseäsi hyvänä tuollaisena kuin nyt olet?

  Oletko tyytyväinen elämäntilanteeseesi? Toivoisitko jotain harrastusta elämääsi painonpudotuksen tueksi?

  Tuommoisia pohdiskelen kun katson videoita ja luen tekstejä :)
  Hyvää kevään odotusta!

  T. NF

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heippa hei. Kiva kun paikalle eksyit ja vihdoinkin kommentoit. :) Vastaillaas noihin sun kysymyksiin.

   - Tietyissä tilanteissa olen pihi ja tietyissä en. Oon semipihi. :) Ei varmaan uskoisi mutta mä kyllä mietin mihin rahani laitan. Vaatteita ostan nykyisin aika helpostikin ja sillä varmaan vaikutusta kun nuorempana saanu pukeutua oman mielen mukaan. Ja nyt kun kukaan ei hallitse sitä, paitsi minä itte, niin anna mennä. Kokeilen ja katselen. :)

   - No nykyään tuo laatu on vähän heikko sana. Kaikki vaatteet kun halutaan tehdä mahdollisimman halvalla, niin eipä ne oikein ole laadukkaita. Että tässä suhteessa ehkä määrä korvaa laadun. Jos taas ois 20v. sitten niin laatu korvaa määrän.

   - Miellän itselleni ihan normaalin itsetunnon, tosin päivätkin ja fiilikset vaikuttaa siihen. :) Mut normaali noin suurimmanosan ajasta. :) Pidän itseäni ihan hyvä tällaisenakin, terveyden takia painoa toki pois. :) Mutta sinut oon isokokoisuutenikin kanssa.

   - Olen tyytyväinen elämääni tällä hetkellä. Uutta harrastusta en toivo koska nykyistenkään kanssa ei oikein saa tasapainoiltua, ihan aina ainakaan.

   Poista
  2. Kiitos kun jaksoit vastata! Nyt pääsee jatkamaan blogin lukua ihan eritavalla kun pääsi purkamaan kysymykset! Olet kyllä ihana persoona :)

   Poista
 17. Edelleen ihmettelen, että miten et voi olla yön yli reissulla Tampereella! (Tai yleensä jossakin.) Onhan siellä edullisiakin hostelleita, jos on rahasta kiinni ja sitä en kyllä oikein usko. Ehtisit olla kaikessa rauhassa blogimiitissä, shoppailla, nauttia Tampereen ilmapiiristä ja tavata ystävääsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja edelleenkin ihmettelen miksi sillä on sulle niin väliä?

   Poista
  2. Ihan sama mulle, mutta sääliksi käy, kun nuori ihminen ei uskalla tai ei voi olla yön yli reissussa. Kolmekymppisen maailma on noin ollen aika rajoittunut ja se on surullista.

   Poista
  3. *nauraa* Musta on niin huvittavaa kun sä ajattelet että sinun olettamuksesi ovat ne ainoat oikeat. :) Ja edelleenkin, hitokseenko sillä on sulle väliä oonko vai enkö mä oon yötä jossain Tampereella.

   Poista
  4. Eihän siinä ole mitään kummallista, jos ei halua yöpyä kylässä tai edes hotellissa. Minä olen itse niin huono nukkumaan vieraassa paikassa, etten ihan pikkukummassa jää yöksi minnekkään. Huonosti nukuttu yö pilaa monta seuraavaa päivää ja yötä. Muistan yhden lomamatkan rapakon taakse, joka aikaeron takia meni ihan pyllylleen. En nukkunut viikkoon ja jokainen voi arvata, mitä reissusta saa silloin irti. En tykkää ollenkaan reissata maailmalla nukkumisongelman takia..

   Poista
  5. Joo Pipsa tekee niin kuin haluaa. Ja kai minäkin saan asiaa ihmetellä.

   Poista
  6. Joo, saahan sitä ihmetellä mut pitääkö sitä ihmettelyä jatkaa monena päivänä. Mäkin ihmettelen moniakin asioita mutten ota niistä mitään isoja missioneita. :)

   Poista
 18. Ota se joka huutaa sun nimeä. :) Minusta tuntuu että se huutaa myös Mimmua...voi olla että se muuttaa meille. :D

  -Mimmu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sen oon ehdottomasti ottamassa. Kato vaa Mimmu ettei tuu tappelua mekosta ;)

   Poista
 19. Tulinpas jotenkin todella hyvälle tuulelle näistä porinoista! Vaikka ei ne sen ihmeemmin eronnu aikaisemmista (enkä sanonu tätä mitenkään negatiivisena kommenttina! :)) Oot niin mukavan pirteä, oma ittes aina ja sua on mukava kuunnella pidemmänkin aikaa. Todella kaunis mekko sulla myös videolla päällä! (Ja kisut on <3)

  Noista mainitsemistas mekoista mun mielestä nätein on toi vitonen, mutta jos sulle mietin, niin ehkä toi joka sun nimeäs niin kovin huutaa, koska se ois vähän erilainen mekko sulla kun on vähän pidempihelmainen :) Ykkönen on kanssa ihan nätti! Eikä kuviot oo mun mielestä mitenkään mummomaisia, oikeen nättejä on ja eikös se kukkakuvio oo jotenkin "in" taas.. ;-D (ei sillä että mäkään mitään muodin oikkuja orjallisesti seuraisin :-D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kiva kuulla, että tulit hyvälle tuulelle Porinoista. :) Ja videot on just siitä kivat, ku siinä näette ihan ihka aito Piiaa! :) Tommonen mä vaan oon. :) Piti oikee kattoo et mikä mekko mulla oli, ni joo, toi on ihana. :) Itekki tykkään. :)

   Joo, eikös ne kukat oo taas IN. Ja musta nää on ihan nuorekkaita mutta toki makunsa kullakin. Mut nelonen on otettava - muita sitten mietiskelen. Kovin nyt on jääny kummittelee toi vaaleanmusta mekko vaikka pliisuksi sen sanoinkin.

   Poista
 20. Mitä Unkarissa muka tapahtuu? :D Vai tarkotitko Ukrainaa?

  VastaaPoista
 21. Mitä mieltä olet telkkarin laihdutus- ja personal training ohjelmista? Pidätkö niitä minään? Mun mielestä on ihan uskomattoman hienoa katsoa, kun asiantuntevalla treenausavulla saadaan sairaalloisen ylilihavat henkilöt laihtumaan todella tehokkaasti. Parasta mitä lihavana henkilönä mielestäni voisi itselleen tehdä, olisi hankkia itselleen laihdutusvalmentaja. Eikö se olisi pitkässä juoksussa paljon parempi sijoitus kuin jättikokoinen mekko, joka peittää rumat selkämakkarat - pian ei olisi ollenkaan niitä selkämakkaroita ja voisi ostaa ihan minkä tahansa mekon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä oikein noita seuraile niin ei ole mielipidettä. :)

   Poista
  2. Suosittelen katsomaan edes yhden jakson Jutta ja puolen vuoden superdieetti -ohjelmaa. Näkisit, mihin pystyy puolessa vuodessa, jos on intoa.

   Poista
  3. Siis oon mää yhden jakson tuosta katsonutkin. Mut tuo on eri kun heillä kuiteski on siinä apua. :) Laihtuisin varmasti itsekin jos mulla ois PT vieressä huutamassa. ;)

   Poista
  4. No, miksi et sitten hankkisi PT:n palveluksia?

   Poista
  5. No mut sitähän vois kokeilla? :) Olis hienoo kuulla miten se menis!

   Poista
  6. Eikös Sara juuri sitä ehdottanutkin? Että muutaman mekon hinnalla voisi kokeilla PT:ä.
   Itse myös olen ylipainoinen, mutta tällä hetkellä rahavarat ei salli ostella mekkoja tiuhaan tahtiin eikä myöskään palkata PT:ä :)

   OT: Pidätkö reppuasi aina ruokapöydällä? Näkyy nyt videossa taustalla, samoin silloin, kun oli videoita usealta päivältä. Kiinnitän tähän aina huomiota esim. kun katson elokuvia tms :D Oma ostoskassi tai käsilaukku saattaa olla vaikka auton lattialla niin en voisi kuvitella sitä ruokapöydälle.

   Poista
  7. En mä varmaankaan tänne raportoisi menemisestä, on jo edellisessä blogissa nähty ettei tulis mitään. Blogin kannalta siis. :)

   Juu, sitähän se Sara ehdotti mutta ei siltikään. :)

   On se siinä pöydällä aina hetken aikaa, kunnes nostan sen eteisen penkille.

   Poista
  8. Mutta kun näistä ohjelmiin osallistujista joskus kauan osallistumisen jälkeen tehdään seurantajuttuja, niin aika moni on lihonut takaisin. Sellaiset lihavat on varmaan aika harvassa, jotka eivät jo valmiiksi tietäisi, miten laihdutaan, mutta se toteutus... No, kaikkea kannattaa tietysti kokeilla, mutta minulla ei kauheasti ole uskoa nähin laihdutustv-sarjoihin.

   Poista
  9. Ainakin nämä ulkomaiset Suurin pudottaja -ohjelmat ovat kuulemma toista kuin mitä meille uskotellaan. Meille näytetään, että punnitukset on viikon välein ja ne on kolmen, neljän viikon välein. Ei kai sitten mikään ihme, että tulokset on niin huimia!

   Poista
  10. miks pipsan koko on teille noin iso ongelma ? :D eiköhän pipsa itse päätä haluaako hän laihduttaa jonkun pt:n kanssa vai ei :D ei pitäsi olla teiltä pois :D jos häirtisee noin kauheesti nii onko pakko kahtoo :D

   Poista
 22. Voisin suositella sulle pipsa myös jutan nettivalmennusta esim.superdiettiä. Tehoaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tiedän - oon nimittäin ollu mut jossain vaihees se vaa tökkäsi. Ettei ainakaan paino laskenut vaikka noudatin ruokavaliota kirjaimellisesti.

   Poista
  2. Ei siihen pelkkä ruokavalio riitä, pitää myös liikkua!

   Poista
  3. Ai kyllä mulle siellä vaan sillon sanottiin että riittää. :)

   Poista
  4. Se ruokavaliohan on suunniteltu sen pohjalta että liikkuu ne suunnitellut liikunnatkin. Ethän sä laihdu jonkun bodaajan ruokavaliollakaan, vaan pikemminkin lihot, jos et kuluta niitä kaloreita samaa tahtia kuin se jolle se ruokavalio on suunniteltu.

   Poista
  5. Olen 100 prosenttisen varma, että pelkällä ruokavaliollakin laihtuisit jonkin verran unohtamatta veden juontia, mutta tietysti myös liikunta on olennainen osa diettiä! Ja se että noudattaa diettiä sen kuusi viikkoa (vai mitä se nyt kestikään) eikä luovuta vaikka tuntuu, ettei paino alkuun putoakaan. Ja että dietin jälkeenkin syö järkevästi.

   Poista
  6. Kyllä siinä GFG:ssä mulle + muutamalle muullekin sanottiin että jo ruokavaliolla saa tuloksia. Ja niinhän mää sainkin, mutta oli se nyt 2 viimesen viikon aikana ei tapahtunutkaan enää mitään vaikka ohjeita noudatin ja kyllähän mä siis liikuinkin mutta en heidän neuvomalla tavalla. Tosin sieltäkin tuli niiltä ohjaajilta ihan että hyvä kun jotenkin liikkuu.

   Poista
 23. Musta 1 ja 2 on sun vartalomallille parhaat, 4 vois olla kans hyvä! :)

  Tuo viiminen jäi huutamaan mua... Mahtasko sitä saada vähemmän värikkäässä kuosissa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä voi olla vähemmänkin värikkäässä kuosissa, en oo kyl nähny mut uskoisin et vois tulla ku noihin tulee ylees eri värivariaatioita.

   Poista
 24. Jeee porinat <3

  VastaaPoista
 25. Tottakai ihminen laihtuu jos syö vähemmän kuin kuluttaa. Se on aivan yksinkertainen laskutoimitus. Liikunnan tuoma lisäkulutus on prosentuaalisesti kuitenkin aika pientä siihen vuorokaudessa syötyyn kalorimäärään nähden. Vaikka söisi todella niukkaa kalorimäärää. Ihmisen lepokulutuskin on kuitenkin aika huima per vrk!

  Eri asia on tietenkin sitten se kun on jo kyse muustakin kuin _painon pudotuksesta_ ... Silloin suoritettu harjoitusmäärä tukee tavoitetta. Mutta jos nyt on kyseessä sairaalloisen lihavuuden korjaaminen... Niin täysin tarkoituksenmukaista on pudottaa roimasti kiloja syömällä tiettyä, pientä kalorimäärää... Päivittäisestä liikunnasta, esim muutaman kilometrin ripeästä kävelystä ei todellakaan ole haittaa, mutta se kannattaa ottaa psyykkisenä seikkana tavoitteeksi. Ei ajatella että tämä on se mikä kiloni karistaa....

  Sitten kun on saatu kiloja tiputettua _paljon_ kannattaa suunnitella urheilusysteemit uusiksi. Mutta silloin ollaankin todennäköisesti jo niin lähellä normaalipainoa että ruokavalio (suhteet ja kalorimäärät) ja harjoittelu pitää suunnitella tuon uuden tilanteen mukaan! Eli silloin ruokavaliolla ja treenillä muokataan olemassaolevaa kroppaa. Silloin ei enää kyseessä olekaan "pelkkä läskinsulatus".

  Melkein voisi kärjistetysti sanoa, että jos tälläiseen projektiin lähtee, täytyy tiedostaa että se ns. läskinpolttorykäisy tulee olemaan kärsimystä ja kamalaa aikaa, mutta kun päästään jo normaalipainon paikkeille, touhusta tulee mukavampaa ja palkitsevampaa. Ruokamäärät kasvaa ja treenaamisesta tulee uusi uteliasuutta herättävä harrastus!

  VastaaPoista
 26. Mä olin ihan kokonaan missannu tämän porina videon, mutta onneksi satuin vilkasemaan blogia taaemmas niin osu silmään ja tässä aamukahvin kanssa oli mukava katsoa ja kuunnella :)

  VastaaPoista