28.4.2014

Iltalehdessä!

© Harri Joensuu
Klikatkaa sivut isommiksi


© Harri Joensuu

40 kommenttia:

 1. Ihan pirun pientä tekstiä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä, on vielä yks konsti mitä kokeilen mut sen parempaan en sitten kyllä pysty. Joten toivotaan että se ois parempi.

   Poista
  2. Klikatkaa kuva auki ja sitten vaa ctrl ja +, saa ihan todella hyvin selvää. :)

   Hieno teksti kaiken kaikkiaan, mutta erityisplussa kuvista, ihania!

   Poista
  3. Klikkaa kuva auki ja paina ctrl ja + samaan aikaan. ;)

   Poista
  4. Juu, hyvin näkyy. :) Se kokoaukeamakuva ei näkynyt niin hyvin.

   Poista
 2. Kiva juttu, että olet lehteen päässyt, kun ilmeisesti olet julkisuutta halunnutkin.

  Mutta mielestäni juttu on tosi huonosti kirjoitettu. Mainitaan, että olet luonnostasi hoikka, mutta lihonut lapsena, outo ilmaisu. Jokaisen lihavan ihmisen sisällä asuu luonnostaan hoikka persoona? Nettikiusaajasta puhutaan, mutta ei kerrota yhtään, mitä hän on oikein tehnyt ja miksi. Ja sitten tuo, että nykyään olet tyytyväinen itseesi jne. Miksi et aiemmin ollut, miksi olet nyt, mikä on muuttunut, miten olet oppinut hyväksymään itsesi?

  Ei nyt siis tarkoitus ollut Pipsaa haukkua vaan tuo juttu on vaan mielestäni huonosti kirjoitettu, taitavampi toimittaja olisi saanut paljon mielenkiintoisemman artikkelin aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo on kyllä vähän väärin ymmärretty asia, en ole halunnut julkisuutta - enkä tätäkään sellaiseksi laskisi mutta se nyt vain on tullut.

   Tuota muuten kysyttiin et miten oon oppinut hyväksymään itseni mutta kun se on sellainen asia mitä en vielä itsekään tiedä. Tää on aihe jota oon päivittäin käynyt läpi että sais blogitekstiä aikaiseksi. Ja kenties viel joskus tulee vähän kaikenkattava lehtijuttu, mistä sen tietää. :) Nettikiusaaja -jutusta ei paljon ollut selvitettävää koska en itsekään kunnolla tiedä miksi hän teki mitä teki. Olen kyllä saanut selityksen mutta en oikein usko asiaa. Ja eikös tuossa ollut että tekeytyi moneksi eri keskustelijaksi ja piinasi. Kiusasi kaikin tavoin. Ja se ei jäänyt vain blogin puolelle vaan kyseinen häirikkö seurasi muuallekin.

   Poista
  2. Luonnostaan _alun perin_: eli lapsena sai syödä mitä halusi, eikä lihonut. Miten se on outo ilmaisu?

   Poista
 3. Ei tuosta kyllä selvää saa..

  VastaaPoista
 4. Hyvä juttu. Itse olen myös ylipainoinen. Olispa mulla myös samanlainen elämänasenne kuin sulla. Oot niin iloinen aina. Mulla ollut masennus ja syömishäiriö vuodesta 2007. Hyvää kesää sulle:) ps. Sun blogi on mahtava. T. Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Ja hei, ei mulla aina tämmönen asenne oo ollu - pienestä oon ponkassu eteenpäin. :)

   Poista
 5. Oli kyllä hyvä juttu, hyvin pipsamainen eli sut tunnisti tuosta jutusta :) Kuvat on kyllä todella onnistuneet myös, eikä tosiaan huomaa että olet tuossa kuvaustilanteessa kipeänä.

  Pysy tuollaisena kuin olet, älä anna elämän ja ilkeiden ihmisten lannistaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua ettei kuvista mukamas huomaa sitä. Mut kipeänä olin. Ja juu, mie pysyn - ei mua pysty kukaan ilkeä ihminen lannistamaan. :)

   Poista
 6. Tosi hyvä ja mielenkiintoinen juttu ja hyvät kuvat! :) Oon koko päivän päivitelly sun blogia et joko tää pian tulee. :D
  Mä en kyllä ymmärrä miten jotku valittaa että pientä tekstiä? Olisin huolestunu jos en näkis lukee tollasta. :D
  T. Virpi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tullut mieleen, että joltain 12'' näytöltä teksti näyttää aika erilaiselta kuin joltain 22'' näytöltä... Niin ei ole mistään sokeudesta kiinni.

   Poista
  2. No mulla ei todellakaan oo iso näyttö. :P Otitpa sä tän henkilökohtaisesti.
   T. Virpi

   Poista
  3. Puhelimen näytöllä näkyy hyvin kun älyää suurentaa...

   Poista
  4. Hyvin näkee pieneltäkin näytöltä. Pitää vain suurentaa, että ei suinkaan tuollaisena pystykään lukemaan mutta suurentaa suurentaa niin sitten pystyy. :)

   Poista
 7. Asiaan mitenkään liittymättä: lukeeko miehesi blogiasi (säännöllisesti)?

  VastaaPoista
 8. Tosi kiva toi lehdessä oleva kuva! :)

  Rohkea olet, kuitenkin varsin arka aihe ja aiheuttaa herkästi paljon arvostelua. Mutta toisaalta varmasti paljon kaikkea hyvääkin.

  t. piip

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ole hyvää ilman pahaa. Se vain on tosiasia. :) Mut hyvän kuvan olivat lehteen valinneet. Aihe on arka enkä itsekään viitsi sitä blogiin siksi tuoda, etten vain jaksa sitä vääntämistä aiheesta.

   Poista
 9. Minusta juttu on hienosti tehty ja olet rohkea likka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Nyt odotellaan lisähaastiksia että jos joku toimittaja alkaa oikee kaivelee asioita mitkä lukijoita kiinnostaa eli miten oon näin onnellinen ja mitä kaikkea tuossa sit olikin. :)

   Poista
 10. Hyvä Pipsaaaaaaaaaa!!!!!!! Sä oot niin huippu!!!! <3

  VastaaPoista
 11. Kymmenen kilon vuosipudotuksella olet viiden vuoden päästä pudottanut 50 kg, jos niin haluat. Tuo on ihan realistinen tavoite. Ja riittävän hidas pudotustahti, mutta vaatii paljon enemmän pitkäjännitteisyyttä, kuin puolen vuoden tehodietti. Laihdutuksessa on se psyykkinen puoli, mistä puhutaan liian vähän eli kyllä se kasvattaa myös luonnetta. Tuo juuri tuota pitkäjänteisyyttä, itseluottamusta (kun onnistuu) ja rauhoittaa mieltä. Haluan kannustaa sinua tähän enemmän, kuin siihen, että pidät liikakilot. Jos valitset toisin niin se on täysin oma asiasi. Halusin vain sanoa, että kannustan ja haluan kannustaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viiden vuoden kuluttua olisit tuolla tavalla siis jo aika lähellä normaalia painoindeksiä. Aika houkuttelevaa, vai mitä?

   Poista
  2. No eipä juurikaan oo houkuttelevaa, mutta kiitoksia vinkistä. :)

   Poista
  3. Voitko selittää, miksi sinua ei houkuttelisi lähes normaalipainoon pääseminen?

   Poista
  4. Selittäminen lienee melko turhaa koska ette te kuitenkaan ymmärtäisi. Joten kiitos mutta tällä kertaa en selittele mitään. Se ei vain houkuta, piste. :)

   Poista
  5. Anteeksi, mut eikö tuo "ette te kuitenkaan ymmärtäisi" - lausahdus ole vähän lukijoiden aliarvioimista? Olen itsekin ylipainoinen, mutta kyllä normaalipaino houkuttaa todella paljon. Olisi mielenkiintoista kuulla jokin muu näkökulma asiaan.

   Poista
  6. En mä sitä sanonutkaan etteikö se suurintaosaa varmaan houkuta, minä en vain kuulu siihe joukkoon enkä lähde nyt tässä selittelemään yhtikäs mitään. Enkä aliarvioi sillä ketään vaan enemmänkin säästän.

   Poista
 12. Minä olen sitä mieltä, että iloinen ja positiivinen elämänasenne voi myös auttaa siinä painonhallinnassa :) Vaikka paino ei edes laskisi niin on silti tärkeää liikkua ja syödä terveellisesti! Oli sitten normaali-, ali- tai ylipainoinen niin kenellekään ei tee hyvää jämähtää sohvalle inhoamaan itseään ja vartaloaan. Ulkoilu piristää myös mieltä :)

  VastaaPoista
 13. Ihana Pipsa!! Arvostan sua aina vaan enemmän ja enemmän. Olet ihana ihminen, sun blogis vaan on ihan mahtava. T:Paula

  VastaaPoista
 14. Hyvää vappua! Onko mitään erityisiä suunnitelmia? Aiotteko tehdä taas munkkeja? Minä aion ostaa kaupasta muutaman valmiin munkin ja myyjäisistä ostin jo simaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne. Ei ole suunnitelmia kun oon sairaslomalla, mutta eiköhän tänne muutama vieras silti tule. :) Munkeista en tiedä, riippuu haluaako mies tehdä. :)

   Poista