Kaverin kokeilussa: MayLash ripsiseerumi

Jotkut ehkä muistavat kun sain viime syksynä MayLashilta yhden ripsiseerumipullon arvottavaksi sekä yhden itselleni. Mulla oli niin kova tarkoitus testata että saanko mää tällä putelilla itselleni säihkyripset joiden kanssa pistäs räpytellen. Niin, kova oli tosiaan yritys ja yritykseksi se jäi - omalta osaltani.

No onneksi mulla on näitä kavereita jotka avustaa tällaisissa asioissa. Annoin siis oman seerumipullon kaverille joka teki siitä kokeilunsa ja jakaa sen nyt teille lukijoille. Itsekin uteliaana halusin tietää että onko tuollaisesta seerumista apua vaiko ei. 

Arvion teille antoi Marika, joka pitää Korot Kopisten blogia.

~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~


                                           ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~

Kommentit

 1. Mä niin tarvin tollasen. Mulla on ihan taivaan lyhyet ripset. Pitääpä googletella :).

  VastaaPoista
 2. En näe ripsissä mitään eroa!

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä noi näyttää etenki tuuheammilta! Hieman myös pituutta. Yllättävän hyvä tulos, en oo oikeen ikinä uskonu et noi vois vaikuttaa yhtää mitenkää. Mun ripset kans kaipais jotai. Meikattuna ne on ihan ok mut ilman meikkiä ihan hirveet. Suorat, lyhyet, harvat ja vieläpä alaspäin sojottavat. Jes. :D
  T. Virpi

  VastaaPoista
 4. Itse olen kyseistä seerumia käyttänyt loka-marraskuusta alkaen. Monet alkoivat joulun ja uudenvuoden tienoilla kysellä, olenko ottanut pidennykset. Eli seerumi on vaikuttanut ainakin omiin ripsiini. Vaikkakin minulla on luonnostaankin aikas pitkät ripset, ovat ne nyt pidemmät, vahvemmat ja tuuheammat. Seerumin käytöstä on ripsien juureen tullut punainen viiva ja se onkin saanut pohtimaan seerumin turvallisuutta ja sitä, vaikuttaako tämä joskus silmiini/näköön vaikka tuote pitäisi olla turvallinen.. Silmät eivät ole arat tms ja meikata voin yhtälailla kuin aina aiemminkin. Saatan olla jäänyt koukkuun tuotteeseen siinä, että se on edullisempi vaihtoehto saada näyttävämmät ripset kuin vaikka pidennykset. :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä nuo tuuheammilta näyttää. Pitääkö lie sitten käyttää koko ajan että muutos pysyy yllä...
  Itte syön Piimax C + biotiini ravintolisää. On tuuheuttanu ja vahvistanu tukkaa ja ripsiä.

  Mukava blogi sinulla :)
  t: Tuulia

  VastaaPoista
 6. Käytän tätä tuotetta päivittäin ja se antaa minulle hämmästyttävän näyttää!

  VastaaPoista
 7. Tuossa käytön jälkeisessä kuvassa näyttäisi luomet ripsientyvestä punoittavan aika paljon kun vertaa toiseen kuvaan.

  VastaaPoista
 8. Millon porinat? Odotan kovasti!

  VastaaPoista
 9. Olis ollut hyvä, jos nuo kuvat olis käsitelty valoltaan ihan samanlaisiksi - nyt alempi kuva on kaikinpuolin tummempi. Ripset kyllä näyttää paremmilta.

  VastaaPoista
 10. Jep, minullakin pisti silmään punainen rantu luomen tyvessä... lieneekö ärtymistä :o ? Itse olen kokeillut toista vastaavaa ja luomet punoittavat nyt minulllakin!

  - Tilda

  VastaaPoista
 11. ihan kaikella kunnioituksella nyt hei.....ei niin yh-tään mitään muutosta ole noissa kuvissa :D Hienoa kehitellä syytä valotuksista tai muusta ja juuh, kauhian tuuheilta näyttää.... oikeasti hei, ei näytä. Mut kiva testaus kuitenkin, ei siinä mitään :D

  VastaaPoista
 12. Jotenkin nämä tuotteet eivät vain saa myytyä itseään minulle.. http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista
 13. Mukavaa kun Marika teki tämän testauksen.

  VastaaPoista
 14. En huomaa juurikaan eroa. Itse olen käyttänyt puoli vuotta Revitalash -seerumia ja ero on huikea, nyt mulla on kunnon räpsyripset! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti