4.7.2014

PipSan Porinat 47


17 kommenttia:

 1. Onpas Sevi tosiaan kasvanut :) Onko teillä Raffel-sipsipussi tuolla takana, nam mun lempparisipsejä tai ehkä taistelevat ykköstilasta juustonaksujen kanssa :)

  Olipas teillä sitten epäonninen risteily, outoa että tavara tuli ulos lattiakaivosta. Putket varmaan tukossa. Itse olen ollut laivalla pahoinvoiva vain kerran ja silloin johtui myrskystä.

  Kiva että Tampere päivä alkaa hahmottua, täytyy laittaa noin päivät korvan taakse. En käynyt Tampereella tässä kuussa, Helsingin suuntaan läksin :) Joten ens kuussa voisi sitten suunnata sinne Tampereelle nääs :D

  Mukavaa vkloppua sulle sinne ja kiva kansi sun puhelimessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sevi on kasvanut ja samalla myös hoikistunut. Oon koettanut antaa sille reippaasti ruokaa mutta neiti nirsoilee. :( Juu, Raffel pussi siellä takana oli. Sitten oli tacodippiä ja kermaviiliä. Jotka herkuttelin vasta lauantaina vaikka ensin aattelin että perjantaina mut vaihdoinkin siten mieltä. :) Juustonaksutkin on hyviä.

   Juu, epäonninen risteily. Mut eipä nuo oikein ole meitä varten, mut likkaporukalla kyl on kiva lähteä. :) Mä en oo koskaa myrskyllä ollu laivalla. Moni sanoo et se on karseeta sillo.

   Juu, on hyvä et alkaa hahmottuu. Ois kiva kohta varata se matkakin sinne joten kyl täsä viikon sisäl pitäs alkaa selviimä se päivä viel tarkemmin. Ja tuu ihmeessä siis sinne Tampereelle. :) Olikos Helsingissä mukavaa+

   Poista
 2. http://www.hs.fi/arviot/Kirja/Tietokirja+tutkii+pit%C3%A4v%C3%A4tk%C3%B6+kissat+oikeastaan+ihmisist%C3%A4/a1404359991640

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoinen juttu vaan omasta mielestäni ei kyllä ihan kaikkiin kissoihin päde.

   Poista
 3. Ootko huomannut, että sun silmät menee välillä aika oudosti? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aika hassua jos en huomaisi. Ne menee siksi koska se on se epilepsiakohtaukseni. :)

   Poista
 4. Aivan ihana video. Hyvänmielen porinat ;), Nauroin sun kanssa ääneen kun lappu lähti omille teilleen :)).
  Olet herttainen. Jatka samaan malliin! Odotan porinoita aina innolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä... välitön, energinen, aurinkoinen ja luonnollinen :)


   - Tilda

   Poista
  2. Se lapun karkausyritys kyllä oli hauska. :)

   Poista
 5. Jostain muistan että Fatboyta harkitsitte terassille, vai olenko nähnyt unta? Joka tapauksessa arvaan että ne on tulossa. Meillä on polyrottinkiset tuolit terassilla. Niissä on mukava istua ja koska näyttävät ihan oikeilta korituoleilta, olen talveksi ottanut ne sisäkäyttöön. Ettekö tykkää syödä terassilla? En muista onko teillä grilliä ja pöytäryhmää ulkona.
  On teillä muuten tasaväkisesti jaettu kotityöt, ihan kateeksi käy. Meillä minä teen melkein kaiken, mutta tykkään kyllä kotitöistä ja siisteydestä. Sitä paitsi myös minun mieheni on yrittäjä ja tekee pitkiä päiviä kun taas minä olen enemmän kotona, joten ajattelen että näin on parempi.
  Mistä kotityöstä sinä et pidä? Minä inhoan lakanoiden vaihtamista! 5 ihmisen lakanarumba mankelointineen on tylsää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä meitä ulkona syöminen kiinnosta, ainakaan kaksistaan. Kaverien luona sitten kyllä. :) Ja joo, meillä on aika tasaväkiset kotihommat koska mä en suostu kotiorjaks. :) Sillon kun olin työtön niin tein kyllä suurimmanosan mutta näin kun molemmat on töissä niin puoliks. :) No mä en tykkää silittämisestä. :)

   Poista
 6. Heippa! Tuli tässä mieleen, että ootko tutustunut Asos.com nettivaatekauppaan? Siellä on erillinen mallisto isompia kokoja ja tilaamisen olen ainakin itse kokenut helpoksi (paketti tulee kotiovelle asti!). Ajattelin vinkata, kun siellä on paljon samantyyppisiä mekkoja mitä olet tykännyt käyttää.

  Aurinkoista kesää Poriin! Saan aina hyvän mielen kun tulen blogipäivityksiä kurkkimaan :) Lupaan jatkossa kommentoida aktiivisemmin, liian usein tulee vaan lueskeltua päivitykset vaikka tekisikin mieli kommentoida jotakin mukavaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tietoinen Asoksesta, mutten ole vielä sieltä tilannut. Joskus sitten kun sieltä löydän jonkun THE mekon että on pakko saada. :)

   Poista
 7. Meillä ei ole sen kummemmin jaettu kotitöitä - se tekee, kumpi ehtii. Onko muuten kokkaaminen täysin sinun puuhiasi? Entäs leipominen? Pyykinsilitys?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No me kokataan ja leivotaan yleensä yhdessä. Pyykin silitän minä, mutta myös mies ajoittain tekee sitä.

   Poista
 8. Pidätkö tarkasti kiinni siitä, että mies tekee kaikki ne työt, jotka hänelle "kuuluvat"? Eli tyyliin: roskapussi sitten odottaa vaikka kuinka kauan, että mies sen vie.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en pidä. On niitäkin aikoja jolloni tulee tehtyä miehen askareita. Ettei siis niitä suinkaan niin tarkkaan tuijoteta. :)

   Poista