17.8.2014

Reposaaren Linnakepuistossa


Oltiin toukokuussa pirpanoiden kanssa Reposaaren Linnakepuistossa remuamassa. Hauskaa oli vaikka eksyinkin muista innostuttuani kuvailemaan vähän liiankin intensiivisesti. En kuitenkaan jäänyt paluumatkasta jälkeen.

Silloin kun toukokuussa oli niitä lämpimiä päiviä, niin ajateltiin että haetaan pirpanat Reposaareen ja haetaan paikallisesta Salesta kaikille jätskit. No eipä haettu kun Sale oli mennyt juuri hetki sitten kiinni. No mentiin sitten Linnakepuistoa tutkimaan.


Itse keskityin lähinnä kuvaamiseen ja senpä takia jäinkin muista jälkeen mutta en suinkaan sillä tavalla eksynyt että olisin ihan paniikissa ollut. Niin siinä sattuu aina käymään kun menee niin nenä kiinni kamerassa.  Mies meni siis pirpanoiden kanssa ja mie tulin perässä.

Muistan sen kerran kun joskus vuosia sitten ajeltiin miehen kanssa tuonne, siis ekaa kertaan eikä kumpikaan tiennyt että tuolla oli tuollainen paikka. Käytiin se silloin jo läpi ja on kyllä kiva kun tuollainen on tuolla.


Sitä tunsi itsensäkin ihan lapseksi kun tuli kameran kautta ihmeteltyä tuota linnaketta. Torniin en kuitenkaan uskaltanut mennä. Muistaakseni kolmikko oli uskaltanut. Ehkä mä joku kerta vielä uskallan mennä tuonne, on ihan tukevanoloinen.

Pari tuntia täälläkin saatiin aikaa kulumaan ja lopuksi päätetiin että haetaan ne jätskit keskustasta ja mennään kirvatsiin syömään ne.


Pirpanat on aika isoja jo, joten yksi näistä ylläolevista kuvista joissa olen pääosissa, on tämän vanhemman pirpanan ottama. Osaatteko arvata mikä?

Lopuksi vielä kauniit pilvet taivaalla.


42 kommenttia:

 1. Siis mistä pirpanoista oikein puhut? Lapsista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsista puhun. Oon mä ennenkin heistä puhunu mutten paljoo enkä kuvilla.

   Poista
 2. Hieno remuamisasu! Etkö koskaan pukeudu vapaa-ajan vaatteisiin kuten ulkoiluhousuihin ja t-paitaan? Lenkkarit jalkaan ja reppu selkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä tuollaisiin pukeudu mut on mulla ulkoiluun vaatetus jota en nyt tuonne laittanu.

   Poista
  2. Miksi suhtaudut kaikkiin liikuntavaatteisiin niin kielteisesti?

   Poista
  3. Miten niin kielteisesti? Mä vaan en tykkää ulkoiluhousuista ja t-paidasta mutta on mulla silti liikuntaan sopivat vaatteet jotka ei kuitenkaan ole mitään liikunnan merkkivaatteita.

   Poista
  4. Lenkkarit ja reppu HYI! mä olen ollut jopa salilla stretchfarkuissa BECAUSE I CAN. Kesällä lenkkeilen minihameissa ja topeissa. Jos lähtisin tuollaiselle kierrokselle, niin päällä olisi todennäköisesti myös mekko :P Urheiluvaatteet ei vaan ole munkaan tyyliä, ne on kalliita ja tylsiä. Jokainen saa tehdä kuten haluaa, eikös niin?

   Poista
  5. Minihameessa? EIkö se hilaudu ylöspäin liikkuessa ja paljasta vähän turhan paljon? Tosin on sitten silmäniloa ohikulkijoille! :D

   Poista
  6. Nii no joo, minari voi olla vähän haasteellisempi ;)

   Poista
 3. Ei hitto, miten ärsyttävä postaus kaikkine salamyhkäisyyksineen...
  Yleensä puollan Pipsaa kriitikkoja vastaan, mutta nyt...Arghh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai mikä nyt on niin salamyhkäistä? Pirpanat eli lapset? Ei siinä ole mitään outoa. En heistä puhu omilla nimillä tai näytä kasvoja. Kyllä se nyt pitäs ymmärtää. Jos ois omat lapset no suojelison samalla tavalla.

   Poista
  2. Ketä nämä pirpanat siis ovat..? En muista sinun koskaan puhuneen muista lapsista kuin kummipojastasi.. ja sitten siitä joka valmistui.

   Edellinen kommenttini jäi näköjään julkaisematta.. siis se missä asiallisesti sanoin, että tekstisi on nykyään tönköhköä luettavaa.

   Poista
  3. No pirpanat ovat lapsia. Kenen lapsia, niin sillä ei ole teille mitään merkitystä. :) Ja oon mä heistä aina joskus kertonut, Porinoillakin tainnut mainita. Ja edellisestä kommentista, missään ei ainakaan näkynyt tuollaista kommenttia - edes roskapostista joten vaikea julkaista. Se voi olla että on tönköhköä luettavaa, eihän mikään teksti aina samanlaista ole. :)

   Poista
  4. En ymmärrä miksi nämä pirpanat piti sitten edes mainita tekstissä?? Sanomattakin selvää, että lasten nimiä saati kuvia ei blogissa mainita, mutta esim. Siskon lapset tms. Olisi tehnyt tekstistä järkevän ja lukijalle ei olisi jäänyt oloa, että mitä ihmeen pirpanoita?? Kissoja, koiria..?

   Poista
  5. Jos kerrot jostakin pirpanoista ja sitten niistä erehdytään kysymään, niin vastauksesi on aika tyly. "Kenen lapsia, niin sillä ei ole teille mitään merkitystä. " Et kertoisi ollenkaan, kun haluat kuitenkin olla niin salamyhkäinen ja jotkut kuitenkin tietävät vallan hyvin kenen lapsista on kyse.

   Poista
  6. No enpä ole kuullut kenenkään puhuvan kissoistaan, koiristaan yms. pirpanoina. Kyllä sillä ainakin täällä päin lapsia tarkoitetaan. :) Jotenkin huvittavaa että tällaisesta otitte pulttia. Ja tuskimpa kukaan tietää kenen lapsista on kyse ellei sitten ole joku tuttavani. Muuten ei voi tietää.

   Poista
 4. Tässä vaan ei tullut ilmi kestä lapsista puhuit, itse ekaksi luulin että olitte kissat ottaneet matkaan :0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No empä oo tainnu kissoja pirpanoiks koskaa sanoa ja oon noista lapsista ennenki puhunu ja nimenomaan pirpanoina. Helpompi puhua noin kuin tunnistettavasti nimillä.

   Poista
  2. Toukokuussa olitte tuolla ja nyt vasta postaus... ?

   Poista
  3. Juu mut parempi myöhään kunnei milloinkaan.

   Poista
 5. Tuollainen liuhuhelma korostaa todella paljon isoa takapuolta. Eli vaikka se varmaan tuntuu päällä ihanalta ja peittävältä, niin suosittelisin erittäin lämpimästi sinulle sen pituisia paitoja, kuin siinä lenkkeilyvaatepostauksessa oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saahan sitä suositella :) Oma maku ei vaan lämpene noille.

   Poista
 6. Kerran käynyt Reposaaressa "kunnolla" vaikka Porissa olen koko ikäni asunut ja enpä silloinkaan törmännyt tuollaiseen puistoon. Kiva kun laitoit juttua käynnistä, pitänee tutkia seuraavalla kerralla tarkemmin :)

  Hienoa kun jaksat fiksusti vastailla noihin kaikkien anonyymien kommentteihin ja "hyviin neuvoihin", itse kun noita lueskelen niin tekisi mieli alkaa kiskomaan hiuksia päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, totta puhuttaessa - en mäkään tosta aiemmin tiennyt. Satuttiin yks kerta kun oltiin ajelemassa ni törmäämään tuohon ja päätettiin että tonne ois kiva tulla uudelleen. Ja nyt sitten mentiin noiden Pirpanoiden kans. :)

   Poista
 7. Vau, onpas jännän näköinen tuo linnakepuisto! Pääsispä itsekin tutkimaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikun Poriin vaan käymään, niin pääset tutkimaan. Tuolla on vaikka mitä nähtävää, ettei pelkästään tuo Linnakepuisto. Mäntyluodon Kallo, Yyterin hiekat. Ja muutenkin maisemat. :)

   Poista
 8. Onko nämä pirpanat minkä ikäisiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei suurempaa merkitystä. Kiinnostaa vain kun kehoitit arvaamaan mikä kuvista on pirpanan ottama. Helpottaisi arvaamista jos tietäisi iän. Kiva blogi, mutta hämmästyin töykeää vastaustasi.

   Poista
  2. Onko miehelläsi muuten lapsia?

   Poista
  3. No saahan tekstiä lukemalla selvän että pirpanat on jo isoja ja eiköhän se myös kamerankin käsittelystä selviä. ;) Kukaan ei ole vielä muuten arvannut mikä kuvista on isomman pirpanan ottamana.

   Ja ei, miehelläni ei ole lapsia.

   Poista
  4. Mistä kohtaa tekstiä ilmenee, että nuo lapset ovat isoja?

   Poista
  5. Siellähän se lopputeksteissä lukee. :)

   Poista
  6. Juu, huomasin melkein heti kun näppäsin tuon menemään, ei tule noita kuvatekstejä oikein luettua :)

   Poista
  7. Joo, mut sattuuhan tuota välillä itsellekin joten ei hätää. :)

   Poista
 9. Täytyy olla samaa mieltä muutaman muunkin kommentoijan kanssa siitä, että tämä postaus oli kyllä jokseenkin ärsyttävä. Olen melko pitkäaikainen lukija, mutta en muista yhtäkään postausta, jossa olisit aiemmin maininnut "pirpanoita". Joskaan en ole kahlannut kaikkia vanhoja postauksiasi läpi. Kuitenkin, olisit ihan selvennykseksi lukijoille voinut puhua vaikkapa "sukulaislapsista" tai "kaverin lapsista", jotta lukijalle ei olisi jäänyt postauksesta niin sekava kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jospa en nyt halua kertoa onko kyseessä kaverin lapset vaiko sukulaislapset. Pirpana nimitys sopii tässä tilanteessa oikein hyvin. :) Pirpanoista on kyllä ennenkin ollut, hassua ettette ole silloin kiinnittäneet tuohon huomiota. :)

   Poista
 10. Pirpana- minusta vähän ikävä/halventava nimitys lapsista. Lapset on lapsia :) Vaikka pieniä ovatkin, yhtä arvokkaita ihmisiä kuin aikuiset.

  Kivan näkönen paikka, varmasti vierailun arvoinen jos siellä päin liikkuu :)

  VastaaPoista
 11. Muistan kyllä, on ollut ennenkin maininta pirpanoista;) Mutta ymmärrän jos ärsyttää, ehkä olisi tosiaan voinut mainita "sukulaislapset" tai "kaverin lapset" , eihän tämä yksityisyyttä riko mitenkään.

  Ja aika turha tuo maininta ryhmäkuvasta. Miksi edes mainita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se oli kyl aika turha, joten mä poistinkin sen nyt. Mut mä tykkään kutsua heitä Pirpanoiksi niin siksi kirjoitin niin enkä muulla tavalla.

   Poista