10.9.2014

Mysteeripaketin paljastus


Mähän kerroin perjantaina että postilaatikossa odotti iloinen ylläri ja lupasin myös kertoa mikä se ylläri oli. Ja tässähän se: Uudet rintaliivit - ChiChi Sculptresse by Panache. Kokona mulla tässä oli 100H, vaikka Elomin liiveissä kokoni on 95HH. Elomilta odottelen innolla Lexi liivejä, upealta näyttää!

Ihana Lumingerie pääsi siis yllättämään mut ihan täysin. Olinhan minä näistä ChiChi liiveistä facebookissa tykännyt, mutta en siltikään ajatellut että mä saisin ne itselleni. Kun sitten sain liivit käteeni, olin hieman skeptinen istuvuuden kanssa, koska aiemmat Sculptresse by Panachen liivit eivät olleet istuneet kauhean hyvin, joten iloinen yllätys oli kun nämä teki rinnoista .... muhkeat!

Mutta aloitetaanpa kertomalla, mitä mieltä olen näistä nyt, kun kahtena päivänä olen testaillut. No ensinnäkin tuo ChiChin printti on AEVAN uskomaton. Tykkään pinkkipantterista! Kangaskin on iholle miellyttävän pehmeä eikä pitsikään tuntunut liian karkealta. Tämä on mulle tärkeää, koska en tykkää karkeudesta. Olkainten säädössä oli hieman ongelmaa, koska kangas oli olkainten kohdalla paksumpaa mutta pienen tappelun jälkeen sain olkaimetkin kiristettyä sopiviksi.


Aamu alkoikin kivasti, kun mies ehdotti että voisi heittää mut töihin. Sitten töissä vaan odottelin että pääsen pois ja hakemaan ompelijalta kassillisen vaatteita. Pääsen siis vihdoinkin vaatevideoiden tekoon, luultavasti viikonloppuna.

Samalla poikkesin äitini luona. Äiti oli tehnyt lounaaksi perunamuussia nakkikastikkeella, kun tiesi että tulisin töiden jälkeen piipahtamaan, ja olihan se mukava tallustella suoraan katettuun ruokapöytään. Tiedustelin samalla, josko äiti olisi innostunut tekemään mulle ens viikoksi murukastikkeen. En saanut vastausta. Osaisinhan toki itsekin tehdä, mutta ei siitä tule yhtä hyvää kuin äitin tekemänä.

Olen tässä yrittänyt miettiä, mistä tämän viikon Porinoissa jutustelisin. Se ei ole helppoa, koska kaikesta ei voi puhua ja suurimmasta osasta ehtii kirjottamaan blogiin. Välillä on vaikeaa. Jonkin verran on valitettu, kun teen niin pitkiä videoita mutta taas toisessa kädessä on isompi kasa niitä, jotka nimenomaan toivovat pitkiä Porinoita, ja kissojenkin olemassaoloa. Oon katsellut vloggaajistakin mallia mutta heillä yleensä on oikein aiheita mistä videolla puhuvat ja mä en tee sellaisia. Toki jostakin aiheesta olisi kiva kertoa mielipidettä, mutta olen niin huono keksimään noita aiheita, joten tulin siihen tulokseen että ehkäpä te ihanat murmelit tykkäisitte auttaa. Eli heittäkään boxin puolelle aiheita josta tykkäisitte kuulla meikäläisen mielipidettä.


66 kommenttia:

 1. Minusta tuntuu siltä, että pysyyko nuo olkaimet paikoillaan.Minulle menee koko 105D.Ostaisin punaiset, jos löytäisin.Kyllä minun pitää sovittaa liikkeessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin ovat pysyneet paikoillaan. Itsekin sitä mietein kun mulla yleensä pakkaa olkaimet valua mut eipä juurikaan. :)

   Poista
 2. Ihanat liivit. Miten näissä Lumingerien liiveissä nuo koot pitää paikkansa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kiinnostaisi minuakin. Sain Lumingerien kokolaskurilla kuppikokosuositukseksi K:n (käytän E-kuppeja) ja ympäryssuositukseksi muistaakseni 20 cm pienemmän kuin käyttämissäni liiveissä.

   Tiedän, että ympäryksen pitää olla napakka, mutta en kestä, jos kiristää yhtään. Jo nuo Pipsan kuvat liiveistä, jotka näyttäisi istuvan napakasti, saa liki aikaan sen ahdistavan reaktion, että "nyt äkkiä nää päältä pois". Olenkohan yliherkkä lol.

   Poista
  2. Toi koko pitää varmaan paikkaansa, koska mulle kävi ihan samalla tavalla. Kannattaa käydä ihan liikkeessä sovittamassa, se kannattaa!

   Poista
  3. Ai kauheeta! 20 cm pienemmän!! Sulla ei mahda liivit tukea yhtään? Ja silti noinkin iso kuppikoko... Useimmat naisethan käyttää väärän kokosia liivejä, itekin sen huomasin kun ekan kerran Lumingerien kokolaskuria käytin. Mutta se kannatti! Kun ostaa sopivat liivit, ne ei kiristä vaan tukevat oikealla lailla. :)

   Poista
  4. Mulla ainakin se Lumingerien kokoapuri sanoo kooksi samaa, mitä nytkin käytän. :) Et sen pohjalta uskaltaisin sanoa et pitää paikkansa. Mähän käytin kaarituettomissa liiveissä aiemmin kokoa 105 ja vasta Lumingerie mulle tais kertoa ettei tuon takaosan kuulu olla niskassa kiinni ja siitä sit ollaan lähdetty kokeilemaan :) Menee mulla joissakin ympärysmitta 90. Mut se on tosi, et usein naiset käyttää vääränkokoisia liivejä. Mut aina ei kyl liikkeeiden myyjätkään osaa myydä oikeanlaisia. Mulle nimittäin eräässä liikkeessä myyntiin sillon 105 HH, vaikka oikea kokoni oli 85 ja E tai G. En muista tuota varmaksi. Se oli siis vuosia vuosia sitten. :)

   Poista
  5. Ottakaa toki huomioon (kaikki tässä sopivia liivikokoja pohtivat), että kuppikoon kasvaessa liivien ympärysmitta ei myöskään pysy samana. Esimerkiksi 80D ja 80E eivät siis ole ympärysmitaltaan täysin samankokoisia. Kannattaa siis rohkeasti kokeilla isompaa kuppikokoa ja pienempää ympärysmittaa, saattaa yllättyä positiivisesti kun liivit istuvatkin paremmin.

   Poista
  6. Olen samaa mieltä, rohkeasti kokeilemaan vaan. Joskus se voi yllättää. :) Ja ainakin kaarituettomissa se koko on ihan eri, verrattuna siis kaarituettuun.

   Poista
 3. Hmm... oletko aivan varma, että alusvaatteisillaan kekkulointi netissä on ihan järkevää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys. Onhan netti pullollaan biksukuvia, alusvaatemalleja, alastonmalleja jne. sehän on jokaisen aikuisen omavalinta, mitä ja miten paljon haluaa itsestään paljastaa. Uskon, että pipsa on kyllä harkinnut mitä itsestään nettiin laittaa. Jos on jo muutenkin omilla kasvoillaa ja nimellä esillä, niin eipä alusvaatekuvilla ole minun mielestä suuntaan eikä toiseen vaikutusta. Missä ne vois tulla negatiivisesti vastaan? Ei tule mieleen mitään. " Hei, susta on alusvaatekuva netissä, siinä näkyy sun punaiset liivit ja isot tissit!!!"... joo-o..ja sä kerrot tän mulle..miksi?
   Ja jos joku saa kuvista jotain seksuaalista tyydytystä niin go for it! Mitä väliä loppujen lopuksi. Nää samat heebot voi katella sua uimahallissa, rannalla jne.
   No joo, pointtina siis, että aikuiset ihmiset usein osaavat tehdä ihan itse ratkaisut mitä jakavat nettiin. Vaikka hyvä näitä on miettiä!!!
   t.Ona (huomatkaa hieno sanaleikki ikään kuin..)

   Poista
  2. Kulkeehan ihmiset kaupungillakin niin että näkyvissä on melkein kaikki mitä tarjolla on. Näkyy perskankkua ja tissivakoa, joskus jopa puolet rinnoista on esillä. Ja kaiken kansa nähtävillä. Ja kuvattavissa. Niinpä. Kuka tahansa voi ottaa sinusta valokuvia kun olet yleisellä paikalla ja sitä, mihin kuvat päätyvät, et voi tietää. Minunkin naamani saattaa olla kiinalaisen maitopurkin kyljessä mainostamassa paikallista lauantaimakkaraa tai meksikoilaisen tissilehden sivuilla jonkun bikinibeiben kroppaan photoshopattuna. :D

   Poista
  3. Sori aika off-topic postauksen varsinaiseen aiheeseen, mutta mielenkiintoinen asia pohdittavaksi, että millaisia kuvia kannattaa itsestään nettiin laittaa. Omasta mielestäni, jos on kuitenkin strategiset alueet piilossa, ja kuva ei ole seksuaalissävytteinen, niin hyvin voi laittaa nettiin, jos se itsestä luontevalta tuntuu. Itse voisin hyvin laittaa nettiin vaikka tunnistettavan bikinikuvan itsestäni, koska kesäisin olen kuitenkin julkisella rannalla niin pukeutuneena. Jos joku sitä kuvaa katsoo pahalla, niin se on hänen ongelmansa, ei minun.

   Poista
  4. No mielestäni nämä kuvat eivät ole mitenkään vahingollisia. En näy näissä kokonaan, eikä mukana ole mitään seksuaalissävytteisiä viestejä, ilmein tai elein. :)

   Poista
  5. Mun oli pakko näyttää kuvat miehelleni ja hän oli kyllä vaikuttunut. Vaude mitkä kannut! Ja vielä kun kuuli, että ovat ihan luomut, niin oli ihan sanaton koko mies.

   Poista
 4. Minullakin käytössä 105 D, nuo sinun liivit näyttää ympärysmitaltaan liian kireiltä ja kuppikokokin saisi vissiin olla isompi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Kuppikoko menee juuri ja juuri, mutta ympärysmitta saisi olla isompi. Takaa liivit "pureutuvat" vartaloon ja se aiheuttaa pidempään käytettynä hankaamista, jopa ihon rikkoontumista. Ihan kylmät väreet tulivat tuosta kuvasta :(

   Poista
  2. Isompi ympärysmitta johtaisi siihen, että takanauha (???) nousisi niskaan kiinni. Usko pois, tuo on ihan hyvä koko eikä kuppikokokaan ole liian pieni. Balconnette tyyliset liivit on tällaiset. :)

   Poista
  3. Olen samaa mieltä, sopivat ovat. Panachet mun lemppareita, tukee hyvin.

   Poista
  4. Mun tekis viel kokeilla Panachen urheiluliivit. :)

   Poista
 5. Mitä mieltä olet tasa-arvoisesta avioliittolaista ja pitäisikö se hyväksyä suomessa?

  VastaaPoista
 6. Ompa hienot! Mäki oon täs haaveillu uusista rintsikoista, katoinki noi tuolta linkistä mut koot on näköjään 80 alkaen, mulla pitäis olla 75F. :( Noi näyttää tukevanki tosi hyvin.
  Mä tykkään ku porinoilla vilahtelee kissat. Sit sä voisit vaikka puhua sun syyspukeutumis-suunnitelmista. :)
  T. Virpi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No lumingerielta löytyy kyllä muitakin ihania. Sun koossa. :) Mut näissä ei juu oo. :( Tukee kyl tosi hyvin, vakka senkin suhteen olin skeptinen. :) Voi, en mä osaa pukeutumisesta puhua mitään isompia suunnitelmia. :)

   Poista
 7. Hienot liivit ja nostaa kyllä tissit tanaan! :D Laittaisitko jonkun kuvan siitä, miten vaatteet istuvat noiden kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin jossain vaiheessa ottaa, yritän muistaa mainita että nää on sillo päällä. :)

   Poista
 8. Ihanat! :)

  VastaaPoista
 9. Jopas on muhkeat rinnat! Mitä miehesi tykkäsi liiveistä?

  VastaaPoista
 10. Eikö sulla oo ikinä selkä kipeä noiden "melonien" vuoksi? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole. Ei minkäänlaisia olkapää, hartia tai selkäkipuja. :)

   Poista
 11. Onko sulla mitään unelmia, mitä haluaisit toteuttaa? Vai elätkö nyt unelma-elämääsi? :)

  VastaaPoista
 12. Huhhuh! Ihan älyttömät hinkit. Voisitpa luovuttaa tälle mandariinille pari kokoo. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, voispa silleen tehdä. Voisin kyl lahjottaa. :)

   Poista
 13. Eikö sua hävetä esitellä itseäsi noin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä pitäisi...vaikka kroppa olis miten hyvässä kuosissa, niin ei tuosta julkisesta alusvaatteissa kekkuloinnista juuri pointseja heru kellekään. Täällä puolustellaan mielellään sillä, että kadulla näkee vilahtelevan vähän kaikenlaista, mutta en minä ainakaan ole kenenkään nähnyt tissiliiveissä siellä kulkevan

   Poista
  2. Minusta löytyy netistä nudekuvia, because I CAN. Eikä ollut mikään aikuisviihdesivusto tai kotiäitien "vertailkaamme miltä tissimme näyttävät kolmen lapsen jälkeen"-topic kyseessä. Miksi ihmeessä alastomuutta pitäisi hävetä?! Maailman luonnollisin asia... ja kyllä nytkin on viime aikoina ollut muodissa ohuet paidat, joista näkyy liivit läpi eli kyllä niitä kaduilla näkee. Kaikilla ei ole tuollaisia epämääräisiä estoja rajoittamassa elämää :)

   Poista
  3. Maailman luonnollisin asia on laittaa itsestään alastonkuvia nettiin? Ihan omalla naamalla? Oikeasti? Epämääräisä estoja vai oikeanlaista omanarvontuntoa? Arvostan itseäni niin paljon, etten mistään hinnasta laskisi edes paljastavia kuvia, saati alastonkuvia nettiin. Todella epämiellyttävältä tuntuisi esimerkiksi ajatus siitä, että työnantajani tai työkaverit tai vaikkapa asiakkaani voisivat katsella alastonta minua..

   Poista
 14. Pipsaaaaaa! Koska tulee murukastikkeen reseptiä? Tää on noussut jo kohta kulttimaineeseen tää kastike, ni ois kiva saada reseptiä äitiltäsi. Paras ois video murukastikkeen teosta! Mukavaa päivää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Googleta jauhelihakastike, ajaa saman asian. :)

   Poista
  2. Jos se on sama asia, niin miksi sitten itse aina vouhkaat siitä? Tee itse, eläkä kinua äidiltäsi.

   Poista
  3. No eihän se ole sama asia mutta koska kenenkään lukijan ei oo mahdollista saada just samaa kuin äitini tekemä. Niin parasta on sitten vaan ite kokeilla jauhelihakastiketta. :)

   Poista
 15. Näyttää kyseiset liivit sopivan sulle ihan täydellisesti.

  VastaaPoista
 16. Enpä olekaan tuon kaupan tuotteisiin ennen tutustunut - kiva löytö!
  Tähän asti olen hakenut rintsikat Stockalta, ja niille on tullut hintaa tuplasti noihin verrattuna.
  Ainoa mitä mietin on koko: ostan nykyisin DD-liivejä, ja niitä ei tuolla kaupassa ole. Onkohan yksi D sama asia tuolla..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on käsitys, että DD on UK-mitoitusta ja vastaa euro-koossa E:tä. On varmaankin myös valmistajakohtaisia variaatioita.

   Poista
  2. Muistaakseni DD koko on sama kuin E. Eli DD on UK-koko ja E on EU-koko. :) Eli jos haluat ostaa Lumingerielta DD-kupilliset niin se on ilmoitettu siinä, onko kyseessä EU-koko vaiko UK-koko. :)

   Poista
 17. Nätit liivit! Tykkään erityisesti tuosta push-up-vaikutelmasta. Itellä ei tällä hetkellä ole tommoisia liivejä, mutta haluaisin. Kukahan mulle lahjottais uudet liivit tai parit? :D Ja sitten tuosta alusvaatekuvien julkaisusta! Mun mielestä on tosi rohkeaa, kun esittelet liivit päälläsi. Ja hyödyllistä! Siitähän sitä näkee kunnolla, miltä liivit näyttää päällä. Itellä kun ei sovi ihan joka malli, niin pidän tosi hyödyllisenä näitä postauksia. Ja mitäs siitä tosiaan, kun kuitenkin omat kasvonsakin näyttää blogissa, niin miksei rintsikoita? Kuitenkin yhtä paljon näkyy esim. uimarannalla. Ja enemmänkin, kun nykyään on noita string-mallisia bikinien alaosia...!!! En kyllä laittais vaikka olisinkin laiha! Huh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On nätit ja tykkään kans tosta vaikutelmasta. Joo, ei tässä rintaliivein näyttämisessä oo musta mitään omituista, mut ymmärrän silti heitäkin jotka ei tämmösestä tykkää. :)

   Poista
 18. Mua kiinnostaisi kuulla millaisia rutiineja sulla on, esim. arkiaamuisin/ kun tulet töistä kotiin/ ennen kuin menet nukkumaan. :)

  VastaaPoista
 19. Tee postaus "päivä miehesi" kanssa ja blurraa miehesi kasvot :)

  T: Norjassa käynyt

  VastaaPoista
 20. Mikä sun liivikoko on ollut pienimmillään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, en mä muista niin pitkälle. C-jotakin se on ollut.

   Poista
  2. Milloin oli C? Joskus murkkuikäisenä?

   Poista
  3. En mä muista tarkkaa mut teini-iässä.

   Poista
 21. Kivoja liivejä ja itekkin kävin nyt tuolla sivuilla kattomassa, en oikein ole löytänyt istuvia liivejä kaupasta. Tuon laskurin mukaan kokoni olisi 90F! Olen nyt käyttänyt kokoa 85D. Siis jos jostain olen sopivat liivit löytänyt. Isompi koko on ollut aina liian iso. Uskallanko siis tilata tuolta ihan ton laskurin antaman koon? Onkohan tuonne ilmainen palautus jos liivit onkin väärän kokoiset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen joskus tilannut tuon Lumingerien kokolaskurin opastamana ja vaikka ympärys on ollut ihan ok, on kuppikoko ollut molemmilla kerroilla ihan liian iso. Kaipa se sitten on myös liivin mallista kiinni.

   Poista
  2. Oletkohan tilannut uk-kupilla, Se on paljon eu-kuppia isompaa...mulle ei mahdu kuin uk kuppikoko 90 J-K, imetän. Kun tästä laihdun voi taas käyttää 85 H, tavoitteena 80G.

   Poista
  3. Lumingerieen on ilmainen palautus. Kannattaa ottaa sitä kokoa mitä se ehdottaa. Muuttuihan mullakin kuppikoko aika paljon. Aiemmin käyttänyt siis tuota G-kuppia mut Lumingerien jälkeen se on noussut tuonne HH/J kuppiin. :) Ja ympärysmitta pieneni hivenen.

   Poista
 22. Rintaliivien ostaminen on vaikeaa ja ärsyttävää, kun ei omista sopusuhtaista vartaloa - tämä siis oma mielipiteeni!

  Eivätkö nuo liivit kiristä varsinkin selästä ja kyljistä?? Uskallan väittää, että noista jää melkoiset jäljet/painaumat iholle muutaman tunnin käytön jälkeen. Vai voisitko esim. käyttää noita työpäivän ajan? Tavallisestihan sinulla on vaatekuvissa ne yhdet urheilurintaliivit, vaikka omistat useita muitakin, johtuuko tämä siitä, että ne ovat mukavimmat?

  Itse olen isokokoinen ja näin ollen liiviongelmainen. Kun ei omista isoja rintoja, mutta ympärysmitta on suuri, on liivien ostaminen todella hankalaa. Liian pieni ympärysmitta aiheuttaa melkoiset sivutissit ja kipeät painaumat, oli kuppikoko mikä vaan. Isompi ympärysmitta nostaa liivit takaa niskaan, eikä näin tue rintoja kunnolla. Valitsen kuitenkin jälkimmäisen, koska en halua sivutissien näkyvän vaatteiden alta enkä ihon hautuvan rikki liian kireän ympäryksen vuoksi.

  Naisen elämä on joskus hankalaa. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät nuo liivit kiristä tai purista millään tapaa, vaikka siltä kuvassa näyttääkin. Ja mullahan oli kahtena päivänä nää liivit käytössä, työpäivänkin ajan. Eikä mulla aina ole vaatekuvissa urheiluliivit, harvemmin. Et kyl ihan normiliivit on.

   Miten musta tuntuu, että sulla on ollut myös liian pieni kuppikoko jos sivutissit tulee?

   Poista
 23. Musta on ihanaa ,että olet noin rohkea <3 Rintaliiveistä en ymmärrä mitään.Kauniit ne kuitenkin on.
  Terv: a kupin omistaja ,joka ei käytä rintaliivejä :D

  http://kaika85.blogspot.fi/2014/09/autum-colors.html

  VastaaPoista