9.10.2014

KissanpäivätTein jokin aika sitten Sillan kasvattajalle videon tästä kasvaneesta pörrökasasta, ja kun puhun pörrökasasta, tarkoitan ihan kunnon pörrökasaa. Katsokaa video, niin näette miten Silla on muuttunut ja vertailukohteeksi laitoin tämän helmi-maaliskuussa ottamani kuvasarjan Sillasta. Silla siis kasvatti yht'äkkiä kesän aikana kauhean pörrökaulurin ja hännän tuuheuskin tuplaantui.

Ja kuten varmaankin tiedätte, Silla on mammantyttö. Silla on nyt 1,5v. ikäinen.Tähän loppuun vielä meidän apinasta vähän videokuvaa, eli Sevistä.8 kommenttia:

 1. - Iiiiiihanat nuo ilmeet! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyl kivat, hyvä että sain ikuistettua. Silla muutenkin aika ilmeikäs kissa. :)

   Poista
 2. Ihania vavvakuvia Sillasta! Eikä se nytkään mikään ruma ole :) Pentukarvan jälkeinen muodonmuutos on aina jotenkin hauska, varsinkin kun vertailee jälkikäteen. Itsellä oli shetlanninlammaskoira aikoinaan ja kyllä sekin oli sellainen suikero ennenkuin kasvatti itselleen sen pehkon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihania kuvia, eikä tosiaan ole ruma. Ei pentuna, eikä nyt jo vähän kasvaneena. Coonithan kasvaa ihan 3-vuotiaiksi saakka. Sanotaanko että 1,5-2v. on teini-ikäinen. ;) Mut jotenkin sitä vää hämmenty tuosta yhtäkkisestä pörröturkin kasvattamisesta. :)

   Poista
 3. Ihania videoita! Hauska kuulla muidenki lässyttelevän kissoilleen ku itekki selitän näille täälä kaiket päivät. :D
  T. Virpi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tottakai mamman muruille pitää lällystellä. Sillalle nyt varsinkin. :)

   Poista
 4. Moikka Pipsa! Ootko tulossa Indiedaysin blogitapahtumaan?:)

  VastaaPoista