14.10.2014

Mikä tekee sinut iloiseksi/ onnelliseksi tänään?

Jos et näe tekstiä, niin klikkaa kuvaa saadaksesi se isommaksi

25 kommenttia:

 1. Käytiin äidin ja lasten kanssa Ikeassa ja sienimetsässä...molemmista tein hyviä löytöjä :-)

  VastaaPoista
 2. "Kehräävä kissakasa" =D

  Sain hankittua kummitytöille kivat talvitakit pienellä budjetilla ja matkan varrella olivat vaahteranlehdet kauniina mattona ruohikolla.

  -AI

  VastaaPoista
 3. Jaa-a... Tänään on aika perusharmaa päivä, ei ilonpilkahduksia eikä myöskään surua. Tämä olikin odotettua vaikeampi juttu nyt... Hmm... Kai mut teki iloiseksi se lämmin suihku tossa päivällä ja se että tänään ei ole tapahtunut mitään ikävää. Tylsät vastaukset, mut olkoon :)

  VastaaPoista
 4. Mun hevoseni selvisi ähkyleikkauksesta ja nyt rupee olee jo parempaa päin :) se tekee mut hirmu onnelliseks :)
  -Janz

  VastaaPoista
 5. Tein ensimmäiset joululahja ostokset ja keksin mitä ostan pojalle lahjaksi,vihdoin ja viimein.Tulihan sitä pähkäiltyä kuukausi kaupalla.

  VastaaPoista
 6. Ihana kakkosasunto!

  VastaaPoista
 7. Mullon töitä :D

  VastaaPoista
 8. Olin tänään kampaajalla ja olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen :) Kauniiden hiusten lisäksi kampaajani teki pesun yhteydessä ihanan rentouttavan päähieronnan, jonka aikana sai työajatukset väistyä sivuun ja nautin vain hemmotelusta! Todellista luksusta arjen keskelle<3

  VastaaPoista
 9. Työkuviot selvisi ja nyt on muutamaksi kuukaudeksi työtä tulossa.

  VastaaPoista
 10. Mulle tehtiin tänään tähystyksellä sterilisaatio. Nyt on kivut aikamoiset mutta tätä päivää olen odottanu yli 20 vuotta (nyt olen kolmekymppinen), niin jaksan kyllä kivut ja säryt valittamatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet alle 10-vuotiaana tiennyt jo, että haluat sterilisaation? Olet todella määrätietoinen ollut.

   Poista
  2. Uskoisin että olen tiennyt vielä nuorempanakin, mutta muistan että olin kolmannella luokalla kun ensimmäisiä kertoja ääneen sanoin etten koskaan tahdo lapsia.

   Poista
 11. Olipas kiva päivitys :) Tänä päivänä minut on tehnyt onnelliseksi monikin asia. Päälimmäisenä kuitenkin mukava ilta verhoilussa ja kohta oman rakkaan kainaloon unille. Elämän pieniä iloja :)

  VastaaPoista
 12. Hyvät kurssiarvosanat ja kiva opiskelupaikka lämmittää aina mieltä. :D

  VastaaPoista
 13. Sain kutsun työhaastatteluun :)

  VastaaPoista
 14. Sain aloitettua kämppäni "kasaan pakkaamisen" tänään! :) kahden viikon päästä olenkin jo avovaimo! :)

  heilima.blogspot.fi

  VastaaPoista
 15. Oon iloinen aviomiehestäni, rakkaista karvalapsista, perheestä, ystävistä (niin karvaisista kuin ihmisistäkin). Jne. Mutta täytyy tunnustaa että menetettyäni viime jouluna yhden parhaista ystävistäni (kuoli yllättäen), on ollut ihan helvetin vaikeaa iloita yhtään mistään. Nyt vasta alkaa elämä tuntua siedettävältä, siltä että siitä oikeasti voi sanoa edes aika-ajoin nauttivansa. Silti aina välillä tulee ihan helvetillinen ikävä ja tuska, mitä ei vaan pääse pakoon.

  VastaaPoista
 16. Mutta kaipa tää tästä. Päivääkään en silti vaihtaisi pois, enkä elämääni vaihtaisi mihinkään muuhun. Lupaan koittaa nyt keskittyä iloitsemaan siitä mitä mulla nyt on :)

  VastaaPoista
 17. Piipahdin päivällä vanhempieni luona syömässä ja jutustelemassa. T.neiti

  VastaaPoista
 18. 2 1/2kk ihana vauvani, olen kiitollinen ja onnellinen hänestä joka päivä <3

  VastaaPoista
 19. Tyttäreni on raskaana. Ihana asia!

  VastaaPoista
 20. Tänään alkoi 28. raskausviikko :). Joka päivä olen onnellinen tästä pienestä ihmeestä, jota en enää uskonut kokevani <3.

  VastaaPoista
 21. Tänään mut tekee iloiseksi se, että vihdoin on eteinen täynnä muuttolaatikoita ja pääsee huomisesta alkaen pakkaamaan ihan kunnolla. Muutto itsessään on kahden viikon päästä, jes! :)

  VastaaPoista
 22. Lapsistani olen onnellinen joka päivä. Sekä ihanasta miehestäni. Sekä meidän talosta, kissasta ja iloiseksi tekee mun ihanat vaatteet :D

  VastaaPoista
 23. Ihania positiivisia ja iloisia asioita teille on sattunut <3

  VastaaPoista