4.11.2014

Minkä värisen mekon ostaisin?

Sininen / Violetti / Punainen


Mun pitäisi ihan selvästi laittaa joku lukko tuohon Yoursin sivuun, kun sieltä tulee aina bongattua jotain kivaa. Tällä hetkellä nuo ylläolevat mekot ovat vasta tuloillaan, eli pienen hetken pystyn pidättelemään ostovimmaani. Ja no, tiedänpähän ainakin mihin mun veronpalautus hupenee - ja nopeaan!

No ettei tämä nyt olisi vain ostelua, ostelua ja ostelua, niin kerrottakoon että pistän yleensä vanhemmasta päästä vaatteita pois kun jotain uutta ostan. Nytkin on muutama mekko tulossa myyntiin. Ja kaipa tällä ostelulla on vaikutuksensa nuoruudesta, kun silloin ei saanut, tai pystynyt ostelemaan vaatteita mitä halusi, ja nyt kun pystyy, niin oksat pois vaan.

Nyt te voisittekin jelpata, että mikä teidän mielestänne olisi sopivin väri mulle. Tai vaikka kaksikin väriä, kyllä mä kaksikin voin ostaa mutta en ihan kolmea. En nimittäin itse osaa päättää, mitkä näistä olisi kivoimmat värit, saatikka sitä parhainta väriä. Joten.... apua?

Mullahan on siis tästä samasta mekosta se haaleanmintun värinen mekko (tämä ja videoesittely) mutta tuossa ei ollut mitään glitteriä, kuten näissä kolmessa uudessa värissä on. Pystytte hieman katsomaan miten mekko istuu päälläni.

Mainospostaus
(sis. kaupallisia linkkejä)
          View New In! Yours Clothing


65 kommenttia:

 1. Violetti olis mun mielestä paras! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyl kiva väri, eikä mulla enää kovin montaa violettia ookkaa.

   Poista
 2. Punainen ehdottomasti!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seki on kiva, mut jotenkin aattelen et mulla on jo punaisia. Vissii kai?

   Poista
 3. EHDOTTOMASTI Ekaksi punamusta ja sit sähkönsininen, jos ostat 2

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, ja mä en taas ihan lämpene punaiselle. :) Mut sininen ja violetti ois kivat, mutku.... ;)

   Poista
 4. Sininen!! Ihana <3 ja kyllähän nyt joulun lähestyessä punainenkin tarvitaan.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla on kyl punaisia, et joulun takia en kyl ihan tarttis. Sinistä mekkoa mulla ei taas kovin kauheasti oo, paitsi tää uusin ruusumekko.

   Poista
 5. Se kirjoitetaan which.

  VastaaPoista
 6. Koska rakastan violettia, niin sanon violetti. Sopii sullekkin täydellisesti. Samoin punainen, sopii persoonaasi sekä värikkäisiin hiuksiisi :) Joten violetti ja/tai punainen sanoisin minä :)

  Kauniita mekkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, mut ei tää auta sit yhtään ;) Mä en osaa päättää. Plääh! ;) Ai säki tykkäät violetista, en tiennytkään. :)

   Poista
 7. Miksi aina samanmallisia mekkoja??

  VastaaPoista
 8. Pieni kielioppinatsi sisälläni heräilee ja haluaa korjata, että se on which, ei whitch. Mutta noista väreistä ehdottomasti sininen ja/tai punainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pikkumoka tapahtu tossa eikä sitä voi korjata. :( Joten tällä mennään.

   Poista
 9. Onko nuo yoursin vaatteet kaikki noin samantyylisiä vai onko sinun makusi noin yksipuolinen? Melkein kuin pukeutuisit univormuun, kun aina kaikki vaatteesi näyttää samalta.

  Mutta noista punainen aivan ehdottomasti!

  VastaaPoista
 10. Minä en sinuna ostaisi yhtään kesämekkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutku ne on kauniimpia. :) Talvivaatteet on ankeita. :)

   Poista
 11. Miksi ihmisten pitäisi oikeastaan kommentoida tällaisiinkaan mitään, kun et julkaise kuitenkaan kuin mieleisiäsi lässynlässyn-postauksia? Kirjoitin täysin asiallisen kommentin muusta aiheesta, niin kappas, ei toki julkaistu. No, ei siinä, voin omalla nimellänikin asiasta kirjoittaa FB:ssä tai privana, jos se helpottaa.

  Ei kai lukijoidenkaan velvollisuus ole olla täällä vain palautetta antamattomia tolvanoita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä ihmettä? Mä en ole MITÄÄN kommenttia tähän, tai muuhunkaan lähiajan postaukseen, joutunut jättämään julkaisematta. Älkää siis heti syyttäkö bloggaajaa tämmösestä, mä en jätä asiallisia kommentteja vaikka olisivatkin eri mieltä, julkaisematta. Täysin asiattomat jätän. Enkä pidä lukijoitani tolvanoina!

   Poista
 12. Eikös sulla ole toi myös tummanpuna-mustana??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mut se ei oo täysin sama mut se on syy miksi punainen ei oikein innosta. :)

   Poista
 13. Muuten sanoisin punainen ja sininen muttaku sulla niit punasta on niin sininen ja violetti!! Tai jos yks nii sininen ehdottomasti upea sävy sähkö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii ja ei pidä unohtaa, et näissä on glitteriä. Mää säihkyisin nämä päällä. :)

   Poista
 14. Ei mikään. Sinullahan on jo kaksi tälläistä mekkoa, vain eri väreissä. Ymmärrän, että pidät tämän tyylisistä mekoista mutta mikä idea on ostaa samanlaisia mekkoja mutta vain eri väreissä. Pitäiskö välillä vaikka koittaa jotakin muuta? Nämä on niin nähtyjä blogissasi.

  Ja jos ostat, osta edes oman kokoisesi ettei ole kuin makkarankuori ylläsi. niin kuin tuo mintun värinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, just se et saa eri värejä. :) Ja kun nuo mekot on mulle sopivia. Miksi mä laittaisin blogiini toisenlaisia vaatteita, vain siksi että tulisi vaihtelua teille? Mie niitä vaatteita kuiteski käytän, ja käytän sellaisia mistä tykkään, sooooriii. :) Ja kun en mä kuiteskaa oo muotiblogi jossa ymmärrettävästi pitää olla erilaisia luomuksia harva se päivä, enkä mä kyl aina ymmärrä miten jotkut osaa. :)

   Poista
 15. Sininen on paras. Mutta etkö osaa tämmöistäkään itse päättää?

  VastaaPoista
 16. ..täällä blogissa on kyllä paljonkin myös tolvanoita.. :D nämä mekot on ihania, kuten suurin osa muistakin mekoistasi.. itsekin pidän hameita kesät talvet legginsien kanssa.. :) näistä mekoista sininen ehdottomasti! mua harmittaa, kun yoursin mekot on aina niin lyhyitä etten voi niitä ostaa.. en halua mitn minihameita ja mekot jää aina liian lyhyiksi .. yhyy... aiotko käydä tai oletko jo käynyt myllyrannan yoursilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis totta, mekot on ihania. :) Ootko kokeillut Evansia? Oon ymmärtänyt, et siel ois pidempiä mekkoja. En oo vielä käyny Mäntän Yoursilla.

   Poista
 17. Sininen sopis sun hiusten väriin mahtavasti! :) Punanen nimittäin voi olla vähän pliisu ja violetti on ehkä vähän hankalasti yhdisteltävä väri? Jooh, äänestän sinistä!

  VastaaPoista
 18. Tilaatko koskaan vaatteita muualta, kuin Yoursilta? Jotenkin samannäköisiä kaikki..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muualla oikein oo ollu yhtä ihania, varmaan muualtakin tilaisin jos vaan löytyisi. :) Mut luultavasti muualtakin tarttuis samankaltaisia mukaan. :)

   Poista
 19. Sininen ♥ sopisi hyvin hiusten väriin :)

  VastaaPoista
 20. Sininen! :)

  VastaaPoista
 21. Sanoisin että violetti sopisi. Ja jos sä joskus siitä leopardi mekosta luovut niin ilmoittele mulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä leosta oo luopumassa, vaan eräästä punasesta mekosta. :)

   Poista
 22. Vaikka et todennäköisesti päästä tätä kommenttia läpi, niin kokeilen silti;

  Älä osta mitään noista kolmesta mekosta.
  Osta vaihteeksi joku pitkillä hihoilla varustettu, ja vähän pidempi mekko, jota voit käyttää sukkiksien kanssa. Nää lyhythihaiset lyhyet kukkamekot on niin nähty...
  Voisit yllättyä positiivisesti, jos kokeilisit jotain uutta ilmettä - edes joskus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noku ei siel oo mitää sopivaa ja mä oon todennu et pitkähihaset mekot saa mut näyttää niin karseelta. Ja ku sukkiksia nyt muuteskaa käytä, niin? Ja mää kokeilen uutta, kun siihen itse innostun. :)

   Poista
 23. Muotitietoinen sininen.

  VastaaPoista
 24. Sininen tai violetti ehdottomasti. Ehkä kuitenkin sininen. Mekot sopivat sinulle hyvin, ostan minäkin paljon sellaisia vaatteita, jotka olen itselleni hyviksi havainnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyl sitä vaa kantsii käyttää semmosia mitkä on todennu itelle hyviks. Mun mielestä mekot sopii mulle paremmin. Ne kun piilottaa tota todellisuutta et multa löytyy etureppu. ;)

   Poista
 25. Violetti ei mielestäni sovi hiustesi väriin kovin luontevasti. Punainen taas on päälläsi "jo niin nähty" :D Ääni siis ehdottomasti aina niin tyylikkäälle siniselle :) (joka muuten sopii suomalaiseen ihonväriin kauniisti),

  VastaaPoista
 26. Eipä ole niitä sun lukuisia aiempiakaan mekkoja näkynyt missään päivän asuissa ikinä ostoesittelyvideoiden jälkeen, niin miksi ostat lisää samanlaisia, jos niitä et tosiasiassa kuitenkaan juurikaan käytä. Pidä ensin vaikka sitä sun lintumekkoa, joka oli muistaakseni vielä kahdessa värissä, ja sitä mintunvihreää... Mikä idea tilata ja käyttää pari kertaa ja sit myydä pois jotta voi ostaa taas uusia kaappiin muhimaan, ja arkena käytät sitten kuitenkin aina muutamaa samaa tunikaa päivästä toiseen. Kannattaa miettiä vähän omia kulutustottumuksiaan, jotta niistä saisi mahdollisimman kestäviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mielestäni kaikki mekot ovat blogissa näkyneet, sen esittelyvideonkin jälkeen - paitsi ne jotka olen myynyt pois. Hyvähän esimerkkinä ne kaks lintumekkoa, vaikea niitä on pitää kun ei ne oo enää mulla. :) Mutta mintunvihreää mekkoa olen kyllä käyttänyt, ja on se blogissakin vissiin pariin, kolmeenkin otteeseen ollut, päälläni useamminkin. Ja kyllähän mulla on joka päivä päällä eri vaatteita, ota huomioon että pistän aamusti yhden asun, ja iltapäivällä saatan valita vielä toisen. Kaikki nyt ei vaan blogiin päädy, kun en täällä joka päiväisiä asujani kuvaa. :)

   Poista
  2. Miksi myit ne lintumekot ennen kuin edes käytit niitä kunnolla? En ymmärrä tuollaista kulutushysteriaa. Käytä niitä vaatteita mitä ostat, ja myy ne vasta sitten kun niitä olet käyttänyt niin paljon että olet kyllästynyt.

   Poista
  3. No se valkonen oli mulle liian iso joten myin sen siksi, mustan säästin ja käytinkin sitä pari kertaa vain todetakseni ettei se sovi mulle. Ja mieluusti mä vaatteita käytän, jotka oon ostanut mut en mä kyl näe siinäkään järkeä et jos se ei olekaan hyvä,. niin pitäs vaan käyttää ja vasta tietynikäisenä vasta myydä. Et mieluummin myyn heti, ns. parempaan kotiin. :)

   Poista
 27. VIOLETTI!! Ehdottomasti ��

  VastaaPoista
 28. Oletko miettinyt sitä, että jatkuva ostelu on merkki jostakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sinä varmaankin voit kertoa mulle, mikähän se merkki olisi? ;)

   Poista
 29. No haloo, toiset tykkää äidistä ja toiset tyttärestä - joku kuluttaa rahansa shoppailuun ja toinen matkusteluun. Mitä se on keltään pois? Parempi sitä rahaa on kierrossa pitää kuin tilillä pantata missä inflaatio nielee samantien ison siivun pois.

  Mekoista kannatan violettia tai sinistä. Nättejä kyllä kaikki mutta musta tuo punainen on jotenkin tosi jouluinen joten itse en osaisi sitä varmaan muulloin käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, jokainen käyttää rahansa mistä itse tykkää. :)

   Poista
 30. Hehe, mä taistelin itse ihan saman pulman kanssa, päädyin sitten ostamaan tuon mekon sinisenä. Violetti olisi myös ollut todella ihana, mutta sininen vei voiton kuitenkin :)

  VastaaPoista