27.11.2014

Yoursilla -25% ale kaikista vaatteista (vain rajoitetun ajan)


Yoursilla alkoi tänään -25% ale joka on voimassa rajoitetun ajan. Kurkistin verkkokaupan puolelle, ja kaikista on jo tuo alennus listattuna. Jos siis joku ihanuus tuolta löytyy, kannattaa se samantien napata sillä en tiedä milloin alennus loppuu ja kuinka kauan just sitä omaa kokoa on jäljellä.

Mä itse tilasin juuri äsken Yoursilta, mutta huomasin että haluamani neuletakki olisi jälleen myynnissä ja vielä alennetulla hinnalla ja nyt mietinkin, että pitäisiköhän pistää tämä pikkutilaus menemään. Olisiko hullua? Löysin myös melko päheet housut, varmaankin turhan päheet mun käyttööni. Ja tässä olisi myymäni punaisen mekon tilalle ihan täydellinen mekko, pitäisiköhän harkita -ihantosissaan- sen tilaamista kun nyt saisi halvemmalla?

No, löytyykös tuolta nettikaupan puolelta jotain sellaista, mitä ei vaan voi vastustaa? Vai löytyykö sen verran itsekuria sanoa kiitos, mutta ei kiitos. Voin myöntää, multa ei löydy.

Yours Clothing Christmas

Mainospostaus
(sis. kaupallisia linkkejä)

18 kommenttia:

 1. Neuletakki kuvan mallillakin yltää melkein nilkkoihin asti, niin eikö se olisi aika epäkäytännöllinen. Ei ainakaan takin alla talvella voi pitää. Sinuna ostaisin mielummin yksinkertaisen yksivärisen ja laskeutuvan neuletakin kaikkien niiden kukkamekkojesi päällä pidettäväksi. Sellainen joka ei ole edestä lyhyt. Mutta sä oletkin värikäs Pipsa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitko näyttää esimerkkiä, millaisesta neuletakista puhut?

   Poista
 2. Itselläni taitaa olla tämä takki. On ihana tuntuinen päällä. http://www.yoursclothing.co.uk/P/Black_drop_pocket_jersey_cardigan-(18440).aspx

  VastaaPoista
 3. En ole koskaan tilannut Yoursilta ja huomasin toimitustiedoista, että Suomeen saa ilmeisesti tilattua maksimissaan 12 tuotetta/tilaus. Osaatko sanoa, onko setit vain yksi tuote? Jos esim. tilaa setin, jossa on viidet alushousut, niin saako vielä tilata 7 vai 11 tuotetta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä en tiedä tuosta varmaksi koska en ole koskaan noin montaa ostanut. :) Mutta kyllä setti lasketaan yhdeksi tuotteeksi, eli voit tilata vielä 11 tuotetta sen jälkeen. :)

   Poista
  2. Kiitos! Toivon mukaan omakaan tilaus ei paisu noin moneen tuotteeseen, mutta jäi mietityttämään, kun löytyi useampikin kiinnostava & settinä myytävä tuote. :)

   Poista
  3. Ainahan sieltä jotain löytyy, ja tosiaankin - setti on aina yksi tuote :)

   Poista
 4. Eipä löytynyt mitään kiinnostavaa. Aika hintavia ja laadusta ei voi tietää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ehkä kannata kaikkista halvimpaa ottaa, mutta ainakin nuo mekot on mun käytössä olleet hyviä. Eli itse oon tyytyväinen mekkojen laatuun. :)

   Poista
 5. Tuo neuletakki on ihana samoin tuo punainen mekko. Jos kiinnostaa, niin tilaa ihmeessä. Vaikka postikulut onkin aika korkeat. Eiks olekin kumma kun tekee tilauksen, niin heti melkeinpä seuraavana päivänä kaikki on alessa. Aika raivostuttavaa välillä :D

  Itse tilaisin vaikka mitä, mutta no money. Ei ole itsekurista kiinni tää homma nyt. Ehkä sit joskus, jos rahatilanne antaa myöden. :)

  Chattia huomenna? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, melkein aina siinä käy noin mutta eipä se mua nyt haittaa. Sain melko samalla alella vaatteeni kuin mitä tässä on tuo alennus. :)

   Chattia ei nyt hetkeen ole. Tai siis katsoo millon on intoa. :)

   Poista
 6. Tänään tuli kuljettajamies paketti kourassa tuomaan mulle yoursilta pakettiani. Mut vitsi noi koot Yoursilla on vaikeeta arvioitavaa! Oon normisti suomiliikkeissä kokoa 52, ja viimeksi kun tilasin yoursilta UK koko 20 oli liian pieni, ja nyt tilasin kokoa 22/24, niin todella isoja olivat kaikki! No ei auta kun myyntiin vaan :D Onko muiden mielestä yoursin koot isompia suomikokoihin verrattaessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu noiden kokojen kanssa. Itse olen kokoa 50/52 ja yleensä koko 20 on sopiva, mutta ei aina. Esim. jotkut topit ja t-paidat tuossa koossa on pieniä vaikka ovatkin trikoota. Miksiköhän ei ole kokoa 22?

   Poista
  2. no niinpä, vois kyl olla pelkkä 22! Se että se on 22/24 nii tekee siitä liian suuren. Tai voisko sit olla et brittejen koot on jotenki reilumpia kun suomikoot, emt. Ainakin jenkkikokojen kans joskus olin sitä mieltä :/. Mut kai se kun tarpeeks monta kertaa on tilannu, niinku Pipsakin, niin oppii tietään sen että mikä materiaali on missäkin koossa itselle se oikee =)

   Poista
  3. Siis kyllähän Yoursin koot on vähän isompia kuin suomikoot. Mut sekin riippuu ihan materiaalista. Jos on puuvillaa, ni se on sama kuin suomessa. Jos siinä on elastaania niin on vähän isompi.

   Mut kyllähän Yoursilla on koko 22. 22/24 on kaksoiskoko ja se on aina isompi. Kyllä tuolta yleensä kokeilemalla löytyy se sopiva.

   Poista
 7. Joo, noi Yoursin koot on hankalia! Mäkin tilasin aika monta tuotetta, ja vaikka niiden piti olla samaa kokoa, niin eri valmistajilla oli hirmuiset erot. Jouduin myymään useamman tuotteen pois minäkin :(. Ja alesta kun olin ostanut, niin en tietty enää onnistunut saamaan paremmin istuvaa kokoa tilalle.

  Sama juttu kun kävi muutamalla ostoskerralla niin lakkasin sieltä tilailemasta. Sen verran arpapeliä oli aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyl aika hankalia, mutta kyllä mulla on melko hyvin tuo koko onnistunut. Et sillo jos otan oman koon ja vaatteessa on paljon elastaania ni se on liian iso. Näin on pain vaatteen kans käyny.

   Poista