31.12.2014

Hei,Hei 2014 - Tervetuloa 2015


Me ei nyt päästä katsomaan raketeita, mutta onneksi voi katsoa viime vuoden raketit videolta. Sehän on melkein sama asia, eikö?

Oikein ratkiriemukasta uutta vuotta kaikille lukijoilleni ja yhteistyökumppaneille!


            

20 kommenttia:


 1. Hyvää uutta vuotta 2015 :-)

  VastaaPoista
 2. Heips! Se on itse asiassa vielä parempi, jää tuo kauhea pauke pois :)! Meidän kisu lymyää vessassa, sinne kuuluu paukut vähiten.. joita ollaan jo viidestä asti täällä Helsingissä kuunneltu :(.

  Parantumista!

  t. toinen Pipsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ei oo kivaa että eläimet tolleen kärsii. Meidät kisut kattelee kiinnostuneita kun välkkyy, tosin siitä ne ei tykkää jos pamahtaa ihan ikkunan edessä - eikä niin sais ees tulla, jos oikeanoppisesti raketteja räjäyttelee.

   Poista
  2. meillä koirat sai jouluviikolla alotetun paukkulääkkeen joka rauhottaa koirat kun ovat paukkuherkkiä,kissat kuuntelevat mielenkiinnolla ja tuijottavat keittiäön baaripöydältä pellolle missä porukka ampuu rakettei :D

   Poista
  3. Pitääkö se lääkitys aloittaa noin aikaisin? Mä aina luulin että se lääke annetaan sinä aamuna kun on uudenvuodenaatto.

   Poista
  4. ainaki jossain ohjeessa lukee että viikkoa ennen :)

   Poista
  5. Tietenkin kannattaa tehdä kuten ohjeet sanoo, mutta mietin vaan että onko koira sitten jo ennen uuttavuotta sellainen rauhallinen vai miten se lääkitys siis toimii.

   Poista
 3. Päätittekö sittenkin avata skumppapullon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei, tuo on vuoden vanha kuva jonka ajattelin ottaa hyötykäyttöön. :) Dom Perignon on kauniisti omassa paketissaan, odottelee loppukuuta.

   Poista
 4. Kuinka paljon käytät vanhoja kuvia postauksissasi? Maisemakuvia ilmeisesti jonkin verran nyt ainakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkun verran, esim. nyt on ollut hankala kuvailla mitään kun ollut kipeänä.

   Poista
 5. Iloista uutta vuotta ja kisulle myös.. <3

  VastaaPoista
 6. Mekin kateltiin vaan ikkunasta ja telkkarista raketteja. Kaupunki ei ilmeisesti järjestänyt mitään ilotulitusta. Aika turhaa rahanmenoa on ite niitä ostaa... Ja tykkään olla kissojen kans kotona, kun eivät kuitenkaan varsinaisesti nauti tuosta illasta. Eipä paljo pelottanutkaan onneks. :) Oikein ihanaa uutta vuotta teidän koko perheelle ja blogille menestystä myös! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo rakettien ammunta turhaa rahanmenoa, ettei siksi ostellakaan niitä itse. Mut tykkään, kun kaupunki ampuu uudenvuoden kunniaksi. Hyvä ettei teidän kissat paljoa pelännyt. Mukavaa uutta vuotta myös teille!

   Poista
  2. Kiitos! Joo, noi kaupungin tulitukset on aina niin eri luokkaakin, kun yksittäisten ihmisten. :) Kerran oltiin Teneriffalla joulun ja uuden vuoden tienoo, niin siellä ammuttiin monena iltana klo 22 upeat ilotulitukset. Siellä oli kanssa todella satsattu, kun monta iltaa jopa ammuskeltiin hienosti.

   Poista
  3. Joo, oon kans kuullu et tuolla päin satsataan noihin. Yks kirjekaveri on tuolta, niin siten tiedän. :) Onhan ne kaupungin tulitukset eri luokkaa kuin yksittäisten ja mä tykkäänkin olla paikalla kuulemassa kun ne isoimmat paukut tulee, se iso BUTUM ääni on hauska. :)

   Poista
 7. Ei kaupunginkaan tarvitsisi asukkaidensa rahoja tuhlata, joten kaikki ilotulitukset pitäisi lopettaa.

  VastaaPoista
 8. Kaikkien mielestäkö kaupungin ilotulitukset on ok?

  VastaaPoista