28.12.2014

PipSan Matkassa 22.12.2014

           

26 kommenttia:

 1. Jännää tuo siivoaminen, kun pöydän alla saa olla pullokassi tms ja muutenkin laatikoita siellä täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne laatikot on kissoja varten, kun niin tykkäävät niissä leikkiä. Ja se pullokassi on pöydän alla koska täällä ei yksinkertaisesti ole muutakaan paikkaa niille! :( Mut hei, ainaskaan mä en kärrää niitä jonnekin kylpyhuoneeseen piiloon, että täällä näyttäs täydelliseltä. ;)

   Poista
 2. Miten voi olla noin vähän säilytystilaa? Tai siis voihan niitä pulloja palauttaa vaikka jokaisella kauppareissulla? Olihan ne kissaojen kuuvamuonatkin jossakin kaapiaaa, johon varmaankin pullokassi sopisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuollaisia isoa säilytystilaa on aika vähän. Pienempiä enempi. Voisi ja voisi, eipä sitä vaan tule. Joo, kissan kuivamuonat oli kaapissa mutta ei sinne enempiä mahdu. Varastoon voisi tietenkin viedä.

   Poista
  2. Nykyään tarttis isot säilytystilat kierrätykselle: sekajäte, poltettava jäte, metallit, lasit, pahvit, paperit, pullot... Me olemme joutuneet uhraamaan yhden keittiönkaapin pullosäilytykseen ja kuistilla on laatikko metallille ja lasille. Koiranruokasäkit ovat niin isoja, että niille ei meiltä kyllä kaappitilaa liikene.
   -hss

   Poista
  3. Sekin on totta, jos nuo kaikki kierrättäisi. Me kierrätetään sekajäte, energiajäte, biojäte ja pahvijäte. Me vietiin pullot varastoon, vaikka se hieman epäilyttää tuon pakkasen takia.

   Poista
  4. Ettekö kierrätä metallia?

   Poista
  5. Ei ole metallikierrätystä pihassa eikä olla lähdetty keräämään niitä sillee, et vietäs jonnekin keräyspisteeseen. Nuo neljä saa nyt riittää.

   Poista
 3. Oliko ne kissojen naksusäkit keittiön kaapissa?

  VastaaPoista
 4. Naurattaa muiden kommentit. :D Mua sen sijaan kiinnostais tietää että minä päivänä tammikuun lopussa teille tulee 12 vuotta täyteen? Tapasitteko silloin ekan kerran? Kun oman mieheni tapasin tammikuun lopulla 2003 ekan kerran ja näin ollen ensi kuussa on 12 vuotta täynnä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 25.1. tulee täyteen ja sillon tulee 12v. - tunnettu ollaan kuitenkin kauemmin. :) Ja ekaa kertaa sillon tavattiin ja samantien ihastuttiin.

   Poista
 5. Voisitko lopettaa tuon hiusten haromisen näissä videoissa? Teet sitä jokaikisessä videossasi ja se on häiritsevää kuten kaikenlainen nyppiminen ja pyyhkiminen mitä teet kasvoillesi ja hiuksillesi.

  VastaaPoista
 6. Voi hyvä Ihme pieniä on ihmisten murheet ja nipotuksen aiheet! Miten jaksat aina vastata positiivisesti näihin niponipo-valivali-kommentteihin.. Tsemppiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helposti, en mä vaan välitä. :) Kuvittelen sen kommentin eri äänensävyssä, niin johan helpottaa. :)

   Poista
 7. Olipas jotenkin piristävä ja positiivinen video! :) Oot niin ihanan pirteä ja hauska ihminen, naurahtelen monesti kun katselen näitä videoita. Kiitos kun kirjoitat tätä blogia ja panostat kaikkiin juttuihin suurella sydämellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että pidit. :) Teitähän varten tämä sarja oli tehty. :)

   Poista
 8. Oletko muuten katsonut Curiousnooran jouluvideota? On aivan ihana ja siinä olisi sinullekin hyviä vinkkejä videon tekemisen suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen katsonut ja se on kyllä hieno video, mutta ei sellainen mitä itse tykkään tehdä. :)

   Poista
  2. Aivan ihana video. Miksi et voisi ottaa edes hieman lukijoiden vinkkejä vastaan? Eikö olisi jo aika sinunkin kehittyä näiden videoiden teossa?

   Poista
  3. No, minä oon minä ja meen nyt tällä tavalla kuin itse tykkään. :) Ja kyllähän mie oon vinkkejä ottanut vastaankin, tämä vinkki vaan ei nyt toimi mulle - tai joo, jos te ostatte mulle kunnon editointiohjelman, niin voin mä sitten parempia tehdä. :)

   Poista
  4. Ei se editointi auta siihen hiusten haromiseen ja tota sanos ny-hokemiseen. Tarkoitin lähinnä, että voisit kehittyä ja panostaa videolla esiintymiseen.

   Poista
  5. No itseasiassa taitava editoija osaisi poistaa nuo haromiset ja sanos ny hokemiset. :) Tottahan toki aina voi kehittyä mutta mä vaan haluan videoista just tämmösiä. Mun mielestä tässä on sitä aitoutta, kun antaa mennä vaan. Ainakin omalla kohdallani. Näiden mun videoiden tarkoitus ei ole olla mikään upea, tarkoin mietittyjä sanomisia ja olla kuin uutistenlukija vaan just tommosta rentoa. Maneerien ja kaikkien kanssa. :) Ja jos totta puhutaan, niin vaikka tekisin kuinka hienot videot sun muut, niin aina on joku joka on niihin tyytymätön. Siksipä mä teen videoista sellaisia mihin mä itse olen tyytyväinen. :)

   Poista
  6. Minä pidän Pipsan tyylistä tehdä videoita juurikin aitouden vuoksi... eli allekirjoitan Pipsan argumentin :)

   - Tilda

   Poista