2.12.2014

Stailauskisan voittajaStailaa Pipsa -kisan voittajaksi on valikoitunut Milja Amelian tekemä stailaus. Tämä vaan osu ja uppos muhun samantien kun näin, vaikka kaikkien tekemät ehdotukset ovat olleet upeita ja olen ne itselleni ottanut talteen, jos vaikka joskus ostelisi sellaisia vaatteita.

Sitten hyvänä kakkosena haluan nyt mainita Jessin tekemän stailauksen. Ja kauhea kisa käytiinkin näiden kahden välillä. Tykkään tässä Jessin stailauksessa tuosta väriskaalasta.

Eli onneksi olkoon molemmille!!12 kommenttia:

 1. ooh! olen erittäin paljon kiitollinen tästä toisesta sijasta :) kiitoksia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain. :) Kovin kyllä mietein että kumpi mutta päädyin sitten näin. :)

   Poista
 2. Apua, kiitos paljon! Ihana juttu että tykkäsit stailauksesta (:

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja kokonaisuuksia, toivottavasti testaat! :) Vai oliko se Yuorsille palauttaminen hankalaa hommaa..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enhän mä kaikkia voi testata, mut ehkä pikkuhiljaa jotain ideaa voi noista ottaa. Ja Yoursille palauttaminen ei varsinaisesti ole hankalaa, se on vaan piruun kallista. :)

   Poista
 4. Ykkösestä laukku ja kakkosesta takki, huivi, käsineet ja kengät olivat ok... lihavalle ja povekkaalle. Muut hirvveitä, toisessa jopa tätimäisiä kolmekymppiselle. Kokeiles arkeen farkkuleggareita ja lähes polveen ulottuvaa, alas hieman kapenevaa yksiväristä (mustaa?) puseroa tai ohutta neuletta, napakoita nilkkureita ja koruja joita jo omistatkin. Pitkään puseroon voit ommella vaikkapa muutaman ihanan suuren napin piristykseksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, makuasioitahan nuo on. Ja määhän oon täti! ;)

   Mut hei, sä kun tykkäät ehdotella niin katsot tuolta mun garderoobista vaatteitani ja stailaa mut niillä. NI jonakin perjantaina kuvailen sit niden vaatteiden kans. :)

   Poista
 5. Laitatko nuo lauantaina linnan juhliin?

  VastaaPoista
 6. Voisitko ihan oikeasti muka pistää jalkaasi noin korkeakorkoiset kengät, kun tuon vaihtoehdon valitsit? Joku voi toki näyttää kivalta mutta en usko, että voisit noita pitää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miljan ehdotuksen kengät eivät ole pahat. Ja onhan mulla korollisia nilkkureita käytössäkin, parit semmoset n. 5cm korkeat. Eikä tämäkään nyt sitä tarkoita että pitäs just samat kengät ottaa, mutta vastaavanlaiset ja sopivammat. :)

   Poista