9.1.2015

PipSan Porinat 02-2015


PIPSA -CHAT
TÄNÄÄN
klo 22.00-00:00
(tai aiemmin mikäli paikalla ei ole porukkaa)

Klikkaa itsesi chatin puolelle


           


25 kommenttia:

 1. Kiva, kun oli Porinat. Jotenkin luulin, että olit päättänyt luopua viikottaisesta porinoinnista. Hyvä, jos olin väärässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä teen Porinoita kun siltä tuntuu, eli nyt tuntuu tehdä joka viikko mutta tuskin aina. :)

   Poista
 2. Kiitos porinoista. Mukavaa että olit oma itsesi videolla:) mites sulla kävi sen työpaikan kanssa ku etkö käynyykin haastattelussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kiitoksia. En saanut sitä paikkaa, mutta eipä sillä väliä kun uusia on jo tiedossa. :)

   Poista
 3. Niin tosiaan, saitko sen työpaikan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olis ehkä kannattunut leipoa (tai siis suunnitella ne paremmin) eikä kehua olevansa sairauslomalla. Työnantajat "vakoilevat" fB:kia eikä noin oikein olleet sulle hyviksi ansioiksi työnhaun suhteen... ehkä. Mä odotan kovasti sun maisemakuvia tyttö, niis oot huikean hyvä. Mutt parempaa onnea ens'kerralla työnhakuun.

   Poista
  2. Mitenhän tuo leipominen nyt olisi työnhakuun vaikuttanut? Mullahan oli jalka kipeänä, ei se leipomista estänyt. Kyllä mä ihan normaaleja kotijuttuja pystyin tekemään, paitsi siivoamista ja mitään lenkkeilyä ja huhkimista. Siis mitään jalkaa rasittavia juttuja.

   Poista
 4. Säähän olet aina vastustanut dieettejä, niin miksi nyt yhtäkkiä alat sellaiselle? Ois kiva kuulla mikä sai sun ajatukset muuttumaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä ole dieetille alkamassa, eli edelleenkin vastustan niitä. :)

   Poista
  2. Miksi ihmeessä vastustat dieettejä? :o

   Poista
  3. ^ Oletko aina vastustanut laihdutuskuureja? Mistä tuollainen suhtautuminen?

   Poista
  4. kattokaa kun kaikki ei pidä/tykkää dieteistä

   Poista
  5. Siis mun mielestä tuollaiset dieetit toimii vain sellaisille jotka haluaa nopealla aikavälillä muutaman kilon pois. Vaikkapa juhlia varten, että joku mekko istuu paremmin. Tiedän monia jotka ovat diettailleet ja saaneetkin painoa pois, mutta viimeistään sitten kun joudut syömään normaalia ruokaa, lähteekin paino nousuun. Et sä voi ikuisesti elää pienillä kaloreilla. Siksi mä itse suosittelen laihduttamaan ihan normaalilla ruokavaliossa, mutta siihen niin, että paino laskee. Omalla kohdallani en puhu mistään laihdutuskuureista, tai dieeteistä koska haluan tästä pysyvämpää, joten oikea puhuttelutermi olisi varmaankin elämäntaparemontti. Mä oon kyllä kokeillut dieettejä ja kuureja, mutta niiden kanssa tuli vain kiukkuiseksi kun paino ei muutaman viikon jälkeen laskenutkaan. Menetin vain nesteet. Ja jaksoin vielä 3kk yrittää, että jos se laskisikin.

   Poista
  6. Aa mä ymmärsin väärin kun ymmärsin että vastustat ruokavalioita eli dieettejä, siis esimerkiksi VHH tai karppaus yms. Mutta tosiaan tuollaiset pikadieetit ja kaikenmaailman pirtelöpussidieetit on ihan yhtä tyhjän kanssa jos haluaa pysyvämpää lopputulosta.

   Poista
  7. No mä aina aattelen dieetit tuollaisina vähäkalorisina, hetken juttuina. Pirtelöpussidieetit, voi yöks. Mut mikäs siinä, jos jollakulla toimii ja kärsivällisyyttä löytyy. :) En mä niitä tuomitse, mutta oon jo muutamaan otteeseen todennut ettei mun juttuni.

   Poista
  8. Dieetti tarkoittaa mitä tahansa ruokavaliota, ei vain laihdutustarkoituksessa olevia.

   Poista
  9. Kyllähän se tarkoittaakin, mutta mä en silti halua ajatella tätä dieettinä. Itse jotenkin aattelen sen sellaisena pussikeittokuurina.

   Poista
 5. Tosi kivat Porinat! Ja JEE, etta pysyt juuri sellaisena kuin olet! :) Ja hei, tosi hyva valinta toikin kaulakoru (vaikka tiedankin etta odottelet postissa Kalevala-korua myos!) tuohon asuun, nayttaa kauniilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kiva olla takas oma itsensä. :) Tätini koru toimii hyvin tuossa, mutta ei toimi (ainakaan omasta mielestäni) sormuksen ja rannekorun kanssa.

   Poista
 6. Tuo koru toimiikin yksinään parhaiten eli on tyylikäs.

  VastaaPoista
 7. oliko muuten chatissa porukkaa? unohdin tyystin tulla sinne kun niin kovasti väsytti ja menin ajoissa nukkumaan.

  VastaaPoista
 8. joku 16 tais olla yhteen aikaan! :p Hyvä chatti oli!

  VastaaPoista