30.1.2015

PipSan Porinat 05-2015                   
(KLIK)


36 kommenttia:

 1. Meillä tehdään teetä pari kertaa päivässä kannullinen ja useimmiten irtoteetä. Sitä ei todellakaan tarvitse laittaa paljon, joten teepaketti kestää aika pitkään. Ja kannulliseen teetä riittää yksi teepussi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon itekki huomannu ihan just viime päivinä ettei sitä tartte pistää ku ihan vähän. Ohjeissa sanottiin että niin monta teelusikallista kuin on mukillistakin. Mä oon pistänyt vähän enemmän, et eikai ihmekään, et loppuu nopsaan. UUPS! ;)

   Poista
  2. Hanki kunnon hauduttava teepannu, niin teetä ei kulu niin mahdottoman paljon ja maut irtoaa paremmin. Kun tee hautuu siinä kuumassa vedessä pannussa, niin toki maut irtoaa vähemmästäkin määrästä kuin jos tekee kahvinkeittimellä, jossa vesi vain valuu suodatinpussissa olevan teepurun läpi. Haudutinpannut ei ole kovin kalliita, mutta ehdottoman hyvä hankinta jos tykkää juoda hyvää teetä eikä laihaa luirua :)

   Poista
  3. Kyllä mä varmaan joskus sen hommaan, mutta nyt ei oo yksinkertaisesti tilaa sellaiselle. :(

   Poista
  4. Teekannun voi pitää kaapissa tai vaikkapa keittiön pöydällä. Ei vie paljon tilaa.

   Poista
  5. Kaappiin ei mahdu, ja keittiön pöydällä en oikein tykkää pitää.

   Poista
  6. Vinkki: teekannun voi antaa olla lieden päällä, kun et kaikkia neljää levyä kuitenkaan käytä yhtä aikaa!

   Poista
 2. Ootko huomannut että yksi sun vanhoista blogeista löytyy vielä netistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä joku niistä tosi vanhoista löytyy, heitä toki osoite niin pääsen katsomaan. :)

   Poista
 3. Blenderin pesuvinkki oli loistava! Heti testaukseen ;)

  VastaaPoista
 4. Vai että veemäinen naama, voi terve vaan :D... Sun äiti vaikuttaa tosi helposti lähestyttävälle ja lämpimälle ihmiselle...no ei oikeasti! Mutta onneks on omena pudonnut kauas puusta :)

  En ollut mäkään tajunnu tuota pesuvinkkiä ennenkuin näin. Aina vaan tuskaillu harjan kanssa ranne täristen :) . Kannu painaa vielä yli kaks kiloa sen pesuveden kanssa koska on lasinen. Eli siinä on vielä ekstrapelko siitä että tiputtaa koko kannun ja se hajoaisi.

  Heitin sulle muuten sähköpostiakin, vastaile kun kerkeet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tuossa Wilfan tehosekoittimessa automaattinen puhdistusohjelma, joka on tosi kätevä.

   Poista
  2. No osaa se sellainenkin olla. :) Mut ei se kauheesti itseluottamusta vahvistanut, kun oma äiti sanoo tuolla tavalla. Onneks se alko paranemaan kun pääsin kotoa pois. :)

   Mulla sama juttu, että ranne täristen oon aiemmin pessyt mut tää on kyl helpottanu kummasti tuon siivoomista. :)

   Poista
 5. Moi Pipsa! Hyvät porinat ja onnea elämäntapamuutokseen! Toivottavasti tuo paljon hyvää oloa ja onnistumisia elämääsi :)

  VastaaPoista
 6. Kiitti porinoista :) Suosittelen sulle muuten uutta sarjaa minkä löysin itse viikko sitten. Reality kertoo 170 kiloisesta Whitneystä. Ihan huippu ohjelma, huippu mimmi. :) https://www.youtube.com/user/HoneyBooBooChannel/videos Ainakin tolta youtube kanavalta löytyy ekat neljä jaksoa, ja pitäis tulla tonne sitä mukaan mitä tvstä tulee amerikassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En saanut tuosta kuin honey boo boo jaksoja esiin

   Poista
  2. Käyttäjä oli poistanut linkit. Täältä löytyy :) https://www.youtube.com/channel/UCATD1nmydz9MG2RiTQ5lggQ/videos

   Poista
  3. Kiitoksia, vaikuttaa katsomisen arvoiselta sarjalta. :)

   Poista
 7. Onneksi olkoon laihtumisesta! Hienosti olet selvittänyt nämä viikot! Tsemppiä eteenpäin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Kaikista ihaninta on, että kun melkein jo kuukauden on mennyt näin, eikä ollenkaan oo pahanoloista, niin ehkä tästä pystyy jatkamaan pidemmällekin ja saada niitä kiloja monia pois. :)

   Poista
 8. Kiitti blenderin pesu vinkistä..hiukan oli kätevää testasin heti! :) Aina kestäny tuon laitteen pesu harjan kans niin kyllä nyt oli kiva kun ykskaks sai puhtaaksi sen :) Tsemppiä projektiin, hyvin vissiin sujuupi :)

  VastaaPoista
 9. Kylläpä täytyy olla todella sydämellinen äiti sanoakseen pikkulapselleen, että hänellä on vittumainen naama. Sun äidillä taitaa oikeasti olla aika pahoja ongelmia, ilmeisesti vielä nykyäänkin, kuten olet eri tilanteista maininnut. Tuskin äitisi osaa siis arvostaa vieläkään sitä, että lapsensa ovat niinkin paljon hänen kanssaan tekemisissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä sillon enää pikkulapsi ollut, mutta epävarma teini kuitenkin. :) Onhan hänellä ongelmansa ja aina välillä pitääkin muistutella ettei voi vaatia liikoja. Toki nyt autetaan ja noin, mutta ei siellä voi joka päivä istua 8h. Ei vaan pysty. :)

   Poista
  2. Jos minun äitini olisi sanonut minusta noin, en pitäisi kyllä enää mitään suhteita äitiini.

   Poista
  3. Ja toki täytyy muistaa, että kuulemme tarinasta vain toisen puolen.

   Poista
  4. Tuo on totta, että kuulette vain toisen puolen. :)

   Ja sillon nuorempana ei oikein voinut lähteä pois. On näistä asioista keskusteltu mutta ei ne oikein tahdo pitää.

   Poista
 10. Nythän voit sitten katkaista välit.

  VastaaPoista
 11. Hienosti on projektisi lähtenyt käyntiin! Kannattaa ehdottomasti jatkaa yhteistyötä Ringan kanssa, enpä keksi mitään parempaa sijoitusta rahoille kuin oma hyvinvointi :-)
  -Maria-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, eiköhän sitä jatketa jos se vaan onnistuu.

   Poista
 12. Oletko tehnyt muita kokkausvideoita kuin se tiikerikakku ja smoothie? Olisi kiva nähdä sellaisia lisää, onko mahdollista että olisi tulossa joskus? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellen nyt väärinmuista, niin Masaliisan (eli Mokkapalojen) leipomisestakin taisi olla video. :) Ja eiköhän näitä joskus tule, mutta ei tällä hetkellä. :)

   Poista