27.2.2015

-50% Elloksen ALE-hinnoista

Postaus toteutettu yhteistyössä Elloksen kanssa ja sisältää tuotesijoittelua

Nyt olisi saatavilla -50% alennuskoodi Ellokselle joka koskee alehintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja (punaiset hinnat).
Alennus on voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää, kuitenkin vain 1.3.2015 asti. Alennus koskee vain varastossa olevia tuotteita, ei jälkitoimituksia. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, eikä kampanjahintaisiin tuotteisiin.
-50% alennuskoodi:
315708

Mä lupaan että tämä mainostaminen saa nyt tämän jälkeen olla pienellä tauolla, kun tällä viikolla on ollut niin kauhean paljon (3kpl tämä mukaan laskettuna) mainoksia. Mä vaan ajattelin että voisitte tykätä näistä, jos on ajatuksissa ostella jotakin. Itse ainakin tykkään katsella, olisiko jotain alennuskoodeja olemassa, jolla saisi hieman siitä loppusummasta pois. Ja varsinkin tämä tällainen 50% alennus on jo ihan tuntuva, itse ainakin aion katsoa löytyisikö sieltä mitään kivaa kodintekstiilejä, valaisimia tai mattoja. Kivoja vaatteitakin siellä olisi ollut, mutta kun nyt ei ostella mitään vaatteita, niin parempi katsella jotain muita.
17 kommenttia:

 1. Mä ainakin tykkään jos joku vinkkaa alejutuista :) jatka samaan malliin t:kipa

  VastaaPoista
 2. Yritin 3 kertaa tilata Ahkka talvitakin, ja aina kassavaiheessa tulikin ilmoitus, että loppuunmyyty, vaikka sitä ennen näytti, että niitä on jäljellä. Vaihdoin mallia ja kokoa, mutta silti lopussa tuli ilmoitus loppuunmyyty. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omituista. Itse en ole vielä koodia käyttänyt, niin en tiedä onko siinä vikaa. Sähköpostiinkaan ei ollut tullut mitään tietoa koodin korjauksesta yms.

   Poista
 3. No ehkäpä joku juuri samaan aikaan tilasi ne kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä. :) Kun itse katsoin, niin isot koot oli loppuunmyytyjä.

   Poista
 4. Sinne meni tilaus, oikeasti joku 280e, nyt 88e :)!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh, olipas iso tilaus (siis tuo alkuperäinen hinta) :)

   Poista
 5. Kiitos! Kaksi mattoa lähti tilaukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietein kans yhtä mustansävystä mattoa mut se ei oikeen saanu tuulta alleen. :)

   Poista
 6. Mikä paita tuo on? Näyttää niin hyvälle ja raikas kun on puhdas valkoinen + pukee sinua oikein mainiosti :)

  VastaaPoista
 7. Voi Pipsa minkä teit... Minulla ei nyt oikeasti olisi ollut varaa tähän... Mutta pinkit mokkanilkkurit, miten olisin voinut jättää ne ostamatta... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooo, pinkit? MIten ne jäi multa katsomatta. Mäki oisin halunnu!

   Poista
  2. Minäkin huomasin ne vasta, kun olin jo aikeissa sulkea sivun ja sitten noin 10 minuuttia sen jälkeen, kun olin ne ostanut, oli jo loppuunmyyty eli aika hyvä tuuri kävi. :)

   Poista
  3. No kävi kyllä! Kerrohan sitten onko mukavat jalassakin. :)

   Poista
 8. Jaa minua anakaan ei mainostaminen haittaa, päinvastoin!! en ymmärrä ketä haittais, siitähän on vaan hyötyä, ei tartte itse seurailla kaikkea missä milloinkin ale yms

  VastaaPoista