13.2.2015

PipSan Matkassa - Torstai 12.2.2015

             
(KLIK)


27 kommenttia:

 1. Sul on ampiaisvyötärö! :D

  VastaaPoista
 2. Ääh, aiempi kommenttini katosi jonnekin, mutta videosi oli mukavasti toiminnallinen ja hauska. Pidin erityisesti merenrantamaisemista, leppoisasta rupattelusta sekä yllätyksekseni kissaosiosta. Näyttelypostaus voisi olla kiva, jos joskus sellaisessa käytte. Terveisin, Hely

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kuulla, että tykkäsit. No yhdestä näyttelystä löytyy video täältä blogista, Siirin nimellä :)

   Poista
 3. Kiva video, kaikenlaista olet saanut mahdutettua puoleen tuntiin :) Merimaiset todella upeita, omalla tavallaan noi aallot on jopa pelottavia mutta samalla lumoavia. :) On muuten hienoa että pääset bussilla meren äärelle, ja on varmaan aika lyhytkin matka kyseessä vai?

  Ihanat kissat ja tuo kurina sekä miukuna.

  Oikein mukavaa viikonloppua sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä meren äärellä oli kyllä mahtava olla. Se jylinä ei kunnolla välittynyt videolle, kun tuuli niin kauheasti mutta paikan päällä - VAU! Varsinkin kun kuuli sen jylinän jo kymmenien metrien päähän. :) Bussilla tosiaan pääsee meren äärelle, mutta kyllähän tuossa tota matkaa tulee. :) Ja nyt kuulit millasta meteliä nää pitää, tommosta pulunkujerrusta. Maukuvat ainoastaan kun ne haluavat kiinnittää huomiota, tai ovat tosi nälkäisiä niinkuin videolla taiskin kuulua. Mut se toisenlainen kurina on siis semmosta kivaa. :)

   Poista
 4. Hellouu:) joko huomaat itse laihtumisen? Mitäs tuo siivous musiikki oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en silleen, mitä nyt vaaka ja mittanauha näyttävät + parista vaatteesta. Mut ite en sitä konkreettisesti niinkuin näe. :) Musiikki on jotain tuolta Youtuben äänikirjastosta, sieltä vaan metsästämään. Se oli 1-2min kestoltaan, ite jouduin tietty pätkiin pienemmäks. :)

   Poista
 5. Ootpas laihtunut! :)

  VastaaPoista
 6. Miksi maitopurkit on lähes aina tuossa tiskipöydällä? Paljonko teillä juodaan muuten maitoa päivässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. öö missä niiden pitäis sit olla?? ruokapöydällä ?? :D

   Poista
  2. Siis tyhjät maitopurkit!

   Poista
  3. Kiinnostaako maitopurkkien sijaintiasia oikeasti :D ? Hassua, että joillekin toisten kodin pitämiseen liittyvät yksityiskohdat ovat niin tärkeitä. Kukin tavallaan.

   Poista
  4. Kiinnostaa toki ja ihmetyttää! Samoin kuin muovikassit pöydän alla ja tuolin reunasta roikkuva roskapussi tms. Ei uskoisi siivoojan kodiksi... Kaikkea ei voi selittää säilytystilan vähyydellä.

   Poista
  5. Meillä maitopurkit odottavat pöydällä kartonkijätekeräykseen viemistä, tosin sisäkkäin.. ei niitä yksitellen viitsi lähteä sinne viemään, eikä jokaiselle jätelajille ole omaa keräysastiaa niin siinähän odottavat tiskipöydällä.

   Poista
  6. Hassua miten taas yhdet maitopurkit ja roskapussit aiheuttaa närää. :) Nekin lähti siitä samana päivänä pois, mutta se ei nyt kuvaukseen sattuneesta syystä päässyt. :) Joskus niitä pusseja pitää laittaa tuohon kun on sellaista roskaa, mikä ei oikeaan roskikseen mahdu mutta lähtee siitä nopeasti pois. :) Sorii, kun tää ei oo nyt tämmönen täydellisyyteen hipova blogi. :) Täällä voi näkyä maitopurkkeja ja roskapusseja(kin)! :)

   Poista
 7. Mä olen vähän kärsimätön ja hätäinen videonkatsoja, etten ole varma mainitsitko mistä ostit tuon haudutuspallon ja paljonko se kustansi? Mä katselin sellasta Indiskassa, mut en tiedä mikä saituuskohtaus muhun iski, kun mun mielestä yli viisi euroa tuntui sillä hetkellä jotenkin kalliilta :)

  Onneks sulla kävi tuuri ja sait kyydin, ei kuitenkaan ollu maailman hienoin ilma kävellä sitä matkaa. Mä olen kerran joutunu menemään bussilla kouluun Ulasooriin ja sai niitä aikatauluja kattoo pari kertaa takasin lähtiessä kun joka toisen vuoron perässä tuntui olevan jotain poikkeusta. Kotimatka kesti takaisin tullessa tunnin, koska vaihtobussi lähti nenän edestä kun torille pääsi. Et ei niin kauheen jouhevaa tuo bussimatkustaminen täällä Porissa jos joutuu autoa vaihtamaan.

  Ja voi kur ja mur sentään noiden kisujen kanssa :) Niin sivistynyttä ääntelyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tuon oon ostanut Anttilasta joskus aikoja sitten, eikä se tainnut paria euroa enempää maksaa. Tosin muistasin nähneeni tokmannilla halvemmalla kun tuossa joku viikonloppu siellä käytiin. Kurkkaa sieltä?

   No siis kävi kyllä niin mahtava tuuri, että huh! Porin Linjojen aikataulut on hieman hepreaa sellaiselle joka ei niitä usein käytä. :) Mut tuo on tosi, että jos Meri-Porin autolla yrität päästä vaihtoautoon torilla, niin eipä niin juurkaan käy. Tiedän, kun piti itse ehtiä kans sillo aikoinaan ni aina se meni siihen et piti käyttää vaihtoehtosta bussia. :)

   Joo, tommosia ne meidän kissat on ääniensä kans. Nää ei juurikaan mau'u. Paitsi siis jos pitää saada huomiota. Muuten se jutustelu on tota kujertelua. :)

   Ps. Laitoin sähköpostia.

   Poista
 8. Pipsa tee kokkausvideo :)

  VastaaPoista
 9. Olet upeesti jo nyt pudottanut painoa, olen ihan kateellinen sinun kauniista vyötäröstä! Kisut ovat aivan ihanat!

  Pidä oma hyvä positiivinen linjasi edelleen myös kun kommentoit hieman tyhmiäkin lukijoiden mielipiteitä!
  Jess, olet komea nainen!

  VastaaPoista
 10. milloin tulee postaus elämäntaparempan 1kk tilanteesta?

  VastaaPoista
 11. Tosi kiva video! Meri on kylla niin kaunista katseltavaa, tuollainen "elava vesi" yleensakin. Etta olet kylla onnellisessa asemassa etta niinkin lahella merta asustelet! :)

  Toi maukuminen vs. kurina on aika janna juttu. Kaverillani on joku sellainen orientaali kissa (siis siiamilaisen sukuinen) ja nehan eivat myoskaan mau'u kuten ns. normikissat!

  KKat

  VastaaPoista
 12. Outoa katsella meren tyrskyjä, meilläpäin kun meren jäällä hiihdetään aurinkoladuilla, kävellään ja moottorikelkkaillaan!

  VastaaPoista