26.2.2015

The Body Shopin 20% alennuskoodi

Toteutettu yhteistyössä The Body Shopin kanssa ja sisältää tuotesijoittelua

Nyt vinkkaankin teille tämmösestä The Body Shopin -20% alennuskoodista, josta sain ilmoituksen sähköpostiini, ja ajattelin että joku teistä voisi tykätä hyödyntää tämän. Alennuskoodi on kaikille kanta-asiakkaille ja verkkokaupan kautta liittyville uusille kanta-asiakkaille (rekisteröitymälä tulee automaattisesti kanta-asiakkaaksi). Alennuskoodi on voimassa 26.-28.2. välisenä aikana.

-20% alennuskoodi:
M79KPR8J

Tällä kertaa en itse aio tehdä tilausta, vaikka sen hetki tulee aika pian sillä tuo Teepuun kasvonaamio vetelee viimeisiään. Tutkiskelin jo valmiiksi, mitä aion tilata ja katselin että kuiville kasvoilleni voisi sopia tällainen kosteuttava naamio ja kaverini onkin sitä jo aiemmin suositellut. Sitten toinen mitä tulee varmasti tilattua, kunhan saan vanhat pullot ensin käytettyä, niin uusia suihkugeelejä. Oon niin tykästynyt näistä, että niitä tulee hommattua aina kun yksi purkki tyhjenee.

Klikkaa itsesi The Body Shoppiin9 kommenttia:

 1. Nyt alkaa Pipsa menemään tämä mainostus yli sinunkin blogissa :( Harvempi ei haitannut, mutta nyt tuntuu että jatkuvasti on mainoslinkkipostauksia.

  VastaaPoista
 2. Eikö se ollut niin, että työ ette lapsia halua? Ajattelin vaan, että nyt kun sulla paino on pudonnut niin "vahinko" voi käydä hyvin paljon todennäköisemmin jos ei ole varuillaan :) Tiedän mistä puhun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei käy kun huolehtii ehkäisystä ;)

   Poista
  2. Juu, ei me lapsia haluta ja mitenkäs ne lapset nyt silleen vahingossa tulee, jos on ehkäsystä huolehtinut? :)

   Poista
 3. Mikään ehkäisy ei ole satavarma ;) ja nuo bodyshopin tuotteet on huonoja. Täynnä parabeenejä ja muita paaaahoja kemikaaleja. Kannattaa vähän tutkia näitä juttuja :)

  VastaaPoista
 4. Miksi vastata, jos ei ole mitään sanottavaa? Tuollainen ookoottelu on huonoa käytöstä, kyllä asioista voi keskustella, vaikka eri mieltä olisikin. Ajattelin vain, kun sanoit ihosi olevan kuiva, että kemikaalit voivat olla syynä siihen. Itselläni hävisi atooppisen ihon oireet kokonaan, kun vaihdoin luonnonmukaisiin tuotteisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska halusin vasta jotain ja siinä mielessä tuo OK oli aivan riittävä.

   Poista