12.2.2015

Ystävänpäivän kunniaksi - Yves Rocher

Postaus on toteutettu yhteistyössä Yves Rocherin kanssa ja sisältää tuotesijoittelua


Yves Rocherilla alkoi eilen todella kiva kampanja ystävänpäivän kunniaksi. Eli kun 11.-16.2. aikana teet tilauksen Yves Rocherille, saat valita koko valikoimasta yhden vapaavalintaisen tuotteen kaupan päälle. Nyt kannattaakin siis käyttää hyväksi tämä mahtava tarjous!

Itse ajattelin tilata käsille käsivoiteen hellimään talven kuivattamia käsiäni, jotta niiden ihosta tulisi taas pehmeä. Herkälle kasvolle soveltuvaa kasvonaamiota ja kuorinta-ainetta, että kasvoista saadaan sileä ja pehmeä. Lisäksi haluan tällaisen kasvonaamion, joka lupaa virkistää. Katselin myös huulipunia, suihkugeelejä sekä hiusnaamioita, joista ajattelin nämä tämän anti-agenaamion olevan kokeilun arvoinen. Myös miehen ajattelin yllättää, ja ostaa jotain kivaa kun kerran saa sen yhden vapaavalintaisen tuotteen ottaa. (Mutta hysss, ei sitä voi tänne kertoa mitä ajattelin ostaa - ettei yllätys mene pieleen)

Löysitkö itsellesi mitään kivaa?17 kommenttia:

 1. Teepä postaus noista tilaamistasi tuotteista, kunhan olet kokeillut niitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jään myös mielenkiinnolla odottamaan postausta ja mielipiteitäsi näistä valitsemistasi tuotteista.

   Poista
  2. Juu, pitää tehdä sit jonkinlainen postaus tai sitten Porinoissa niistä kertoa. :)

   Poista
 2. Blogin mielenkiinto alkaa olla nolla, kun joka toinen postaus alkaa olla mainontaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska väite sinulta, kun edellinen mainos oli kaksi viikkoa sitten. :)

   Poista
  2. Minä lasken mainonnaksi kaiken, mitä olet ostanut ja esittelet täällä, ei pelkästään näitä yhteistyökumppaneiden mainoksia. Jopa tuo sormuspostaus on aikamoista Kalevala Korun mainostamista. On kissanruokien esittelyä, on ostettu teetä, kyniä ja salaattikulhoa ja ottimia,kaikki yhtälailla mainotaa. Kaikki tuo kahden viikon aikana. Jopa noi vaateesittelyt voi kyllä katsoa olevan mainontaa, ainahan niissä on mainittu, mistä ne on ostettu.

   Poista
  3. No tuolla tavalla olet kyllä oikeassa, mutta se ulottuu kaikkialle - ei vain minun blogiini. Mainoksia näkyy kaikkialla, niistä ei pääse eroon. Mutta puhutaan liiallisista mainoksista (ainakin mun blogini yhteydessä) kun ne ovat oikeasti mainoksia, eli niissä on mainos ja yhteistyötägit. :) Ja sellaisia täällä ei vielä ole ollut, ainakaan tuota väitettyä joka toista postausta. :)

   Poista
  4. Mun puolesta saat mainostaa vaikka joka päivä, ei kai se ookkaan ongelma. Mut se vaan särähtää, että väitit, ettet ole kahteen viikkoon mainostanut mitään. Eihän niitä mainoksia nykyään pääse pakoon minnekkään eikä kai ole tarpeenkaan, kaikkea ei tarvitse imeä itseensä, vaan antaa mennä ohi.. Sata kertaa mielenkiintoisempaa olis kyllä lukea sun oman elämäs tarinaa kuin näitä mainoksia :)

   Poista
  5. No eipä tulisi mieleenkään joka päivä mainostaa. :) Ja mitäs se nyt särähti? Blogissa ei ole ollut ns. kunnon "mainospostausta" kahteen viikkoon, laskin ihan itse. 29.1. oli viimeisin. Ja mä lasken mainostukseksi juuri tuollaiset, en sellaisia jos nyt postauksessa olen esitellyt kissanruokia, tai vaatteita tai tuollaisia. Koska tuollaisia on loppupeleissä kaikkialla. Ja kyllähän täällä eniten mun omaa elämääni on. :)

   Poista
  6. En myöskään itse tykkää näistä mainostuksista, ja itse en pidä myöskään näitä mainoksia postauksina vaan samanlaisina mainokdina mitä esim netissä pompsahtaa sivuilla. Oletan aina jos tehdään mainosjuttu, että tehtäisiin perään normaalipostaus.

   Poista
 3. Löysin! En olekaan tilannut moneen vuoteen, jotenkin unohtunut koko Yves.. Vaikka tuoteet on loistavia, ja sieltä saa parasta huulirasvaa <3 (Huulivoide - Macadamia) Vastaava on myös Nivealla, mutta ei ole mun mielestä yhtä hyvän tuoksunen. Pitääkin tilata pitkästä aikaa! :)

  Sulla kun on aina välillä tuo hauska Pipsan porina osuus, niin voisit tehdä joskus vaan "Kissan-purina" tms postauksen. Siinä vois olla vaan jotain hassuja pätkiä mitä sun kissat puuhaa tms. Olen koukuttunut youtuben kissavideoihin.. :D (Onko sun kissoista pätkää sielä?) Käykö sun kissat muuten koskaan ulkona valjaissa? :) Rapsutuksia heille <3

  -Tiina

  ps. Tsempiä elämäntapamuutokseen, se näkyy sinussa jo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että jotain kivaa löytyi. Itsekin löysin (kuten tuossa näkyykin, että mitä)

   Kiitoksia muuten kivasta postausideasta. Kissan purinat voisi olla joskus hauska vaihtelu. :) Pitää siis katsoa jotain pätkää kissojen touhuista. Ja kyllähän kissojen videoita löytyy Youtubesta, ainakin jotain niistä. Ja kissat käy valjaiden kanssa ulkona. :)

   Poista
 4. Itse en tilaa mitään Yves Rocherilta kun viimein siitä pääsin eroon! Tilasin tuotteita joskus v.2008 viimeksi..ja vaikka olen muuttanut asunnoista toiseen ovat mainoskirjeet seuranneet sitkaasti! Loppuihan ne joskus 2013..kun en ollut tilannut mitään vuosikausiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, ne mainoskirjeet. No eipä ne mua pahemmin haittaa, vai mahtaakohan niitä alkaa tippumaan joka viikko postista? ;)

   Poista
 5. Miksi et tilaa jotain kallista kaupan päälle, ( vai oliko summa rajattu ) käsivoide on aika halpaa muutenkin?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se käsivoide ollut kaupan päälle, vaan käytin sen yhteen miesten tuotteeseen. :) Eikä mikään kallis edes kiinnostanut. Otin sellaista, mitä tarvitsin.

   Poista