21.3.2015

PipSan Porinat 08-2015 (Pipsan päivissä mukana)


                 
(KLIK)
30 kommenttia:

 1. Mulla on nyt pikkuhiljaa lakannu se Samsara soimasta päässä niin eikös taas sitä joudu kuulemaan :)! Mut ainakin mä sain vahingon kiertämään, muaahhhaahhaa :D

  Mun mielestä tuo musta sisustustarra on aika neutraali ja saattaa jollekin olla just se juttu mikä saa asunnon jäämään mieleen. Ja jos se irtoo helposti niin ei sen pitäisi mielestäni ketään haitata.

  Ihana Sevi! Tuolla samalla lailla meidän se entinen koira tykkäs jauhaa kaikki narut katki kunhan joku piti kiinni langan päistä. Sen silmissä oikeen välähti semmonen hullun kiilto kun pingotin sitä narua ja sillon se sit sai jauhaa langan katki. Naurattaa kun muistelee sitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä senkin kun sait vahingon kiertämää. Tosin mä tykkään tosta kappaleesta, se on jotenkin pirteä. :)

   Se ois kyllä neutraali ja tosiaan, voihan sitä kysyä sitten että haluaako tuleva asukas sen pois ja pitää. Että kun se on vaan tarra, se lähtee helposti pois.

   Sevi on ihana, ja ärsyttäväkin. Lähinnä siks ärsyttävä kun pitää kaikki uudet lelut rikkoa tuolla tavalla. No onneks tota hummeria voi heitellä niille ja silleen, ettei se nyt tyystin käyttökelvoton ole. :)

   Poista
 2. Mukava video:) ookko nää kokopäiväisesti töissä ja teetkö muuta ku siivoojan töitä. T.laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit. Olen töissä, sen enempää ei tarvitse tietää. :)

   Poista
 3. Eikö ne sisustustarrat vois jättää! Ai kysyy sit jos myyttejä vai vuokraatteko asunnon niin uusilta asukkailta et jätetäänkö vai eih!?
  Jos tosiaan myyt sen musta-kelta kuvioisen mekon nii kiinnostunut olen!
  Omaan autooni tarvis kesärenkaat, oliko ne teidän omat minkäkokoiset?
  Itse kans tykkää selata asuntoja. Etuovi.comista kyl löytyneen unelma asuntoja usein. :) tai sit niitä et apua kuinka joku on sisustellut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän ne voi jättää ja aateltiinkin että voidaanhan me siinä kysyä sitten tulevilta asukkailta että haluaako ne siihen vai ei. Kun irrotus on helppoa. :)

   En mä varmaan sitä musta-keltasta mekkoa viitti myydä kun en oo sitä juurikaan käyttänyt, mutta se valko-musta on semmonen josta oon epävarma, eli voisin myydä tai sitten en. Kun se on vähän huonon pituinen mulle.

   Kesäkumit meni jo. :) Ne ois ollut 17" ja soveltu näille SUV-autoille.

   Mä tykkään kans katella, vaikka mun makuni ei oikein sovellu tähän nykyajan trendiin. :)

   Poista
 4. Tsiisus lakkaa myttäämästä niitä kalliita vaatteitas! Jonkun pitäisi ostaa sulle henkareita ja rutkasti :) Useimmat pitävät t-paidatkin henkareissa eikä myttyröissä ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä? Enhän mä niitä mytännyt vaan nätisti laskostin ja pistin takaisin kaappiin. Henkariin laittaisin jos olisi henkaritilaa.

   Poista
  2. Tähän on kyllä pakko sanoa, että sama pisti silmään. Edes huonoimpia maalaus- tai puutarharetkujani en voisi rytätä noin... Mutta jokaisen omat vaatteet :-)

   Hienosti olet pudottanut painoa! Tsemppiä projektiin, ihanaa kevättä ja onnea teille uuteen kotiin!

   -Maria-

   Poista
  3. Heh, ja kun omasta mielestäni laitoin ne ihan nätisti - en parhaiten mutta en kyllä mytätenkään. Mutta tässä sitä näkee, miten me näemme ja koemme asiat eri tavalla. Toisen myttäys, ei oo välttämättä toisen. :)

   Poista
 5. Kiva video! Ja tosi ikavaa kuulla aitisi terveyteen liittyvista huolista. :( Toivottelen parempaa vointia!

  Olisi kiva nahda jonkinlainen asuntopostaus, vaikka vaan sisatiloista, mutta ymmarran ihan taysin jos haluat pitaa ns. "salassa" uuden sijaintisi.

  Ja kissoja oli ihana taas katsella, niin kuin aina!
  -KKat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täytyy toivoa ettei se olisi mikään vakava, mutta mahdollisuus siihen on suuri. :(

   Tottakai mä uuden sijainnin pidän salassa, mutta eiköhän sisätiloista ja noin jotain postausta tule, mutta katsotaan nyt milloin.

   Kissat on aina ihania. :) Ja kun videoita tekee sisältä, niin väkisinhän ne kuvaan tulee mukaan. :)

   Poista
 6. - Mukavat oli porinat :). Kyllä on kismisit sulosia. Me jouduttiin perjantaina lopettamaan meidän Pimu kissa. Mutta parempi näin, ei kärsi enää. Ja aivan ihana toi valkonen mekko!! Jos myyt ni mie tahon! Hinnasta riippuen tietenkin ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, oon niin pahoillani Pimun poismenosta. :( No tuo valkoinen mekko ois mahdollista, että myisin. Laitahan mulle sähköpostia, niin jutellaan siellä paremmin.

   Poista
 7. Todella ikävää kuulla äidistäsi. Toivottavasti kaikki menee kuitenkin hyvin! Ei mikään ihme että olet ollut allapäin. Voimia sinnepäin kovasti!

  Ihanat kissat taas videolla, erityisesti Sevi :)

  Muutossa on melkeinpä parasta se kun pääsee eroon vanhasta roinasta. Toki se vielä paljon aikaa kun käy kaikki tavarat läpi, mutta pääsee eroon siitä mitä on turhaan jo säilytellyt vaikka vuosia kaapinpohjalla ja toisaalta voi tehdä kivoja löytöjä kuten tuo sun kirja :)

  Paljon oli videossa tapahtumia taas, en enää muista puoliakaan mitä kaikkea höpöttelit ja teit :D Mutta hyvä video, näki poria, kissoja, sinua ja jälleen miehesi yllätys kotiinpaluun :D Onneksi ei tosiaan videolla näkynyt, hyvässä kohtaa oli kamera :)

  Ja ymmärtäähän se että halut pitää uuden kotisi salassa, kun nykyisen kodin lähellä pyörinyt ihme hiippareita autoanne kuvaamassa yms. Teidän kotihan se on, ei meidän lukijoiden. Kerrot mitä haluat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täytyy toivoa, ettei tää ois mikään vakava juttu - nyt vasta tutkitaan. Mut kyllähän toi mielen alas veti.

   Sevi on ihan täys kakara. Silleen kun vertaa noihin kahteen isompaan. Ne oli Sevin iässä jo tosi rauhallisia mut tää kakara ei oo. :)

   Se on kyl muutossa ihan parasta, se turhan tavaran heitto, tosin meillä ei pitäs mitään kovin suurta roinamäärää olla. Tuolla ois muutama tauluki minkä voisin heittää menemään. Ei sit yhtään mu makuuni. Mut joo, löytöjäkin on hyvä tehdä. Mä odotan et löydän sen Nousevan myrskyn kaulakorun tuolta jostain. :)

   Joo, ei näkyny mies videolla. Itekki huomasin helpotuksesta vaikka oishna se ollu helppo sieltä katkoa poiskin. Mut oli tämmöset vähän erilaiset Porinat taas. :)

   Niin, kyllähän se vaikuttaa noihin haluihin kertoa mitään. Siis toki mä talosta jotain kerron mutta sijaintia en. En edes ymmärrä miksi kukaan haluaisin tietää mitään tarkkaa osoitetta. Mä en oo koskaan ollu kiinnostunut missä tarkalleen joku bloggaaja asuu.

   Poista
 8. Miten teillä voi vielä olla laatikoita purkamatta edellisen muuton ajalta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvinhän voi, ne on sellaisia tavaroita täynnä mitä ei olla juurikaan tarvittu ja oonkin nyt puhunut miehelle, että ne heitettäs menemään.

   Poista
 9. Viekää hyväntekeväisyyskirpparille, älkää nyt roskiin laittako!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kyllähän me suurinta osaa lahjoitetaan eteenpäin mutta tiedän jo nyt, ettei edes nuokaan kirpparit kaikkea ota.

   Poista
 10. Mikä kangas oli Marimekossa mieleisesi? Joko kävit ostamassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli tuo Lumimarja,ei oo viel ostettu - sitten vasta kun ollaan siel uudes paikas. :)

   Poista
 11. Lumimarja on tosi kaunis kangas minunkin mielestäni. Meillä on olkkarissa kahdessa ikkunassa siitä pitkät verhot. Keittiössä on Kivet-kappa. Makkarissa vanhat retromarimekot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan kaunis kangas, siis lumimarja, mutta myös tuo kivet kangaskin o hauskat. retromarimekoista, tai siis unikkokankaasta en tykkää.

   Poista
  2. Mutta tykkäätkö retromarimekosta? Ite en ole kovin mm:n ystävä. Jokunen kiva löytyy, Vallila on enempi mieleeni.

   Poista
  3. No en kovin montaa kangasta sieltä retropuolelta tiedä, joten en voi sanoa kuin unikon kohdalla etten tykkää.

   Poista
 12. No, onhan niitä retrokuoseja muitakin kuin Unikko. Lumimarjasta en kyllä verhokappaa laittaisi - etkö sitä kappaa ajatellut keittiöön? Menee hieno kuvio hukkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan joo, mutta unikko vain sellainen tunnetuin. Ja sanoin vain etten itse tykkää siitä kuviosta. Myyjä kyllä sanoi että Lumimarja toimisi hyvin myös kappana.

   Poista
 13. Ehkä sulle tuo Unikko on vaan tuttu. Lokki, Ujo, onhan niitä.

  VastaaPoista