6.3.2015

PipSan Porinat (luonnon äärellä) 07-2015


Kiitokset Marille mukavasta kävelyhetkestä
ja kuvaajana toimimisesta.

Mukavaa oli, otetaan joskus toiste uusiksi ja käydään
katsomassa se yks toinen lenkki kunhan vähän lämpenee.

           
(KLIK)


17 kommenttia:

 1. Olinkohan eka katsoja? Mä oon koko iltapäivän arvaillu että koska tää putkahtaa :D Kivasti leikattu pätkä ja olen vissiin itse niin tottunut koirani kitinään etten sitä tuolla edes huomannut, nyt kyllä pisti korvaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ihan eka katsoja mutta eka kommentoija :) Meni vähän myöhäseks kun oli niin paljon tota touhua ja ei, en ole muuten vieläkään tarttunut siihen moppiin. :( No ei se vikinä mitään pahaa ollut. :) Mut siinä oli kyl hyvä hoputtaja. :)

   Poista
  2. Voi kuule, mä oon niitä ihmisiä jotka tarttuu moppiin vielä harvemmin kuin sä, varsinkaan lomalla :) Itseasiassa en taida edes omistaa mokomaa, vanhoilla pyyhkeillä vetelen lattiat ja hävettävän harvoin.
   Antoisaa siivousstressitöntä loppulomaa :)

   Poista
  3. Voi kuule, ei tässä siivoomisilta vältytä. :) Vois samalla yrittää käydä noita kaappeja läpi ja katsoa blogikirppikselle tavaraa. :) Laitan tännekin kuvat, kun kaikilla ei välttämättä ole FB-tunnuksia. :) Mut mennään me sitten keväämpänä kattoo se Herrainpäivät. :)

   Poista
 2. Lenkkivaatteesi on kyllä huiput!

  VastaaPoista
 3. Moi! Haastan sinut mukaan The Liebster Award -nimiseen haasteeseen! :)

  http://mjaukasta.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

  VastaaPoista
 4. Pirteät Porinat, tuntui että sai itsekin happea. Kallossa oon uinut monta monta kertaa joten tuntui kotoisaltakin. Marilla on kaunis ja selkeä ääni ja Luigi oli niin kiltti. Nyt sitten odottamaan Pipsan ja The Manin paljastusta (vaiks arvaankin sen, tai on kaksi mahdollisuutta mielestäni). Hauskaa viikonloppua sinne merituuliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan nämä Porinat vähän erilaisemmat, ja miksei myös pirteämmätkin. :) Ja kyllähän se paljastus on varmaan monien mielessä. :)

   Poista
 5. Maaliskuu ja lunta ei oo oikein missään? :O Täällä Oulun korkeudella on täys talvi vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei täällä Porissa oo lunta ollu enää hetkeen aikaan. :) Plussa-asteita vaan. :) Mut eihän se nyt ihme ole kun sie oot siellä pohjosissa ja mie oon täällä etelämmässä. :)

   Poista
  2. Täällä pohjosessa ei tosiaan arvaa, miten pitkällä kevät voi olla jo siellä...ennen kuin itse videoista ja kuvista näkee!

   Poista
  3. Ei todellakaan hoksaa edes ajatella kuinka paljon aikasemmassa kevät voi olla siellä etelässä. Tottunu että maa on paljaana vasta aikasintaan huhtikuulla. :) t. alkuperäinen ano ^

   Poista
  4. Niin, se on itselle kans jännää kun tuolla Tampereellakin oli lunta ja siitä ylöspäin varmaan aimo kaupalla. :)

   Poista
 6. oot niin lutunen ja söpö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ettet nyt vaan tarkoittanut Luigia? :) Se on kyllä lutunen ja söpö. :)

   Poista