24.3.2015

Terveisiä...Täällä Porissa jaettiin (en tiedä jaetaanko noita enää) tällaisia "Pori.Asenne" postikortteja joiden takana on kerrottuna porilaisia asioita yms. ja te ihanat lukijat tulitte heti mun mieleen keitä voisin ilahduttaa tuollaisella kortilla. Nuo kortit oli iso menestys, mäkin kävin muutamaan otteeseen niitä tiedustelemassa ja aina olivat loppu. Lopulta siinä kävikin niin, että rajoittivat korttien määrää viiteen per noutaja. Mutta niin, mulla olisi neljä korttia vailla osoitetta - jos siis haluat itsellesi yhden, laita sähköpostiini (pipsan83@luukku.com) osoitteesi, niin laitan kortin tervehdyksen kera tulemaan.Kaappien siivoaminen on mukavaa, kun sieltä ei koskaan tiedä mitä aarteita voit löytää. Löysin nimittäin tämän lukijan itsetekemän korti, jossa mitä luultavammin töllistelee Siiri ja Silla. Kiitoksia vielä kerran sinulle, joka tämän piirsit. Oon säästänyt kaikki lähetetyt kortit ja niitä tuli monia vastaan. Uudessa paikassa en voi niitä oikein seinälle laittaa, mutta ajattelin hommata sellaisen valokuva-albumin mihin saan laittaa kaikki saadut korit. Niin lukijoiden lähettämät, kuin ystävien ja sukulaistenkin. Ovat kaikki yhdessä paikassa, ja niitä on sitten kiva kiikustuolissa katsella ja muistella. Multa kysytään aika usein, että saisiko lähettää jotain postia ja nyt olisi sopiva aika muistuttaa tästä, että kyllähän mlle tosiaankin voi lähettää postia. Usein myös kysytään että mitä voi lähettää, niin ihan kaikenlaista. Kortteja / kirjeitä / paketteja. Ja noita kaikkia voi lähettää tähän osoitteeseen: Piia Viena - Poste Restante - 28100 PORI.  Ps. kannattaa mainita jos ei halua että lähetyksestä kerrotaan blogissa.Sain tämän eräältä kirjekaverilta ja se pisti hymyilyttämään. Halusin jakaa sen teidänkin kanssanne. Onhan tuosta jonkin verran uutisoitu ettei Postin kirjepalveluita käytettäisi samalla tavalla kuin ennen mutta mun mielestä se on väärää tietoa. Tai riippuu kai mihin sitä vertaa, mutta oman käsitykseni mukaan paperikirje elää edelleen ja moni harrastaa mm. postcrossingia. Pienesti ärsyttää kun joka vuosi postimerkin hinta nousee ja palvelu ei aina ole kovin hyvää - multa esimerkiksi katoilee tämän tästä kirjeitä. Eräällekin kirjekaverille kirjoitin KAKSI kertaa ja kumpaisellakin kerralla kirjeet vain katosivat. Todella outoa. Kaikesta huolimatta aion jatkaa kirjoittamista, koska se on niin ihanan rentouttavaa ja terapeuttistakin. Olen myöskin kirjeenvaihdon saralla tutustunut moniin aivan mahtaviin ihmisiin, joista yksi on Anselmi

9 kommenttia:

 1. Sulta puuttuu numero 83 tosta sun sähköpostiosoitteesta, eikös se ole pipsan83 :)

  Jään odottelemaan korttia :) Ja varmasti vielä jotain lähettelen sullekinpäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niinhän se jäi mut huomasin aika nopsaan ja lisäsin. :) Niin, pitää alkaa korttejakin raapustamaan. Nyt on kaikille saatu osoitteet. :)

   Poista
 2. tosi upee toi lukijan lähettämä!

  VastaaPoista
 3. Tästä postauksesta tykkäisin jos vaan voisin. :)

  T:postilainen

  VastaaPoista
 4. Heippa :) löysin blogiisi kun kirjotin googleen kirjeisiin liittyvän hakusanan, vaikka olen blogiasi aiemminkin kurkkinut! :) Toivoisin löytäväni lisää kirjeisiin liittyviä blogeja, mut nyt ainakin selaan nämä siun kirjeaiheiset postaukset läpi ;)

  VastaaPoista