26.4.2015

Perfume.fi -7% alennus hajuvesistä

Postaus tehty yhteistyössä Perfume.fi kanssa ja sisältää mainoslinkkejä


Ostin itse jokin aika sitten Perfumelta tämän Escadan Island kiss hajuveden koska oon niin tykästynyt tämän merkin tuoksuihin. Harmikseni kaikkia Escadan tuoksuja ei enää saa, mutta tarkoitus olisi hommata kaikki, mitä tuolta vielä saa eli Sexy Graffiti ja Turquoise summer.

En ollut aiemmin Perfumelta tilannut joten hieman se jännitti, kuten aina uusien kauppojen kanssa, mutta kaikki meni oikein hyvin. Tilauksen taisin tehdä maanantaina iltapäivällä ja sain vielä samana päivänä ilmoituksen että paketti on lähtenyt matkaan, joten tiistaina odottelin hyvin malttamattoman postin sivuja päivittäen, kunnes neljän aikaan paketti oli rekisteröity lähimpään valintataloon. Ihana hajuveteni tuli siis vuorokaudessa hyppysiini. Perfumelta luvataankin nopea toimitus jos tuotetta on varastossa, mutta jos tuote tuleekin keskusvarastolta, kestää siinä hieman kauemmin.

Kun olen saanut Escadat ostettua, aion seuraavaksi sitten ostaa Laura Biagiottin tuoksun jota olen ihastellut muutamankin kaverin luona.

Itse voin suositella kyseistä kauppaa, ainakin näin ensimmäisen kerran jälkeen. Ja nyt kun Perfumella on pieni alennuskin joka on voimassa 1.5.2015 asti, niin voit saada kivan alennettuu hintaan haluamasi tuoksun.

Perfume.fi tarjoaa 7% alennuksen hajuvesistä koodilla G7ZAE29757. Alennuskoodin käytölle ei ole minimitilausmäärää. Voimassa 1.5.2015 asti.7 kommenttia:

 1. Aah! Laura Biagiottin Laura <3 Käyttänyt tuhat vuotta (tai ainakin melkein) ja on edelleen suosikkituoksu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyl ihana tuoksu. Oon sitä aina kaverilla nuuskutellut ja miettinyt monia vuosia - siitä lähtien kun ekan kerran tuoksuttelin, että pitäs ostaa. No sitten kun oon nuo Escadat hommannu ni sitten. :)

   Poista
 2. Harmi, ettei suosikkini ole myynnissä tuolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hö. Saako kysyä, mikä on suosikkisi?

   Poista
  2. Lancomen Poem

   Poista
  3. Tarkoitatko siis Poemea? Sitä ei oikein tunnu löytyvän. :(

   Poista
  4. Poemea löytyy kyllä, vaikkapa Sokokselta ja useastakin nettikaupasta.

   Poista