30.4.2015

Riemukasta vappua!


30 kommenttia:

 1. Onko tää teidän asunnosta? Tuota muovimattoa vaan mietin, aika erikoinen ratkaisu jos omakotitalossa on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla itselläsi on lattiat varmaan marmoria ja seinät mahonkia vai?

   Poista
  2. Öö, en ymmärrä miksi suutuit asiallisesta kysymyksestä? En vaan ole koskaan nähnyt ok-talossa muovimattoa.

   Poista
  3. Miten nuori muovimaton ihmettelijä on :D ? Omakotitaloissahan on paljon muovimattoja, esim. 70- ja 80-luvuilla rakennetuissa. Nykyäänkin laitetaan, vaikka toki vähemmän.

   Poista
  4. Ei ole meidän asunnosta, vaan äitini. :) Ja kyllähän muovimattoja löytyy omakotitaloista, niin uusista kuin vanhoistakin. :) Ettei se nyt suinkaan niin harvinainen juttu ole, mutta ymmärrän jos ei itse ole nähnyt kuin vain kerrostaloissa. :)

   Poista
 2. Eikös tämä ole Piian äidiltä :)

  VastaaPoista
 3. Mitä väliä? Kodin onnellisuus syntyy ihmisistä, jotka siellä asuvat, ei tavaroista.

  VastaaPoista
 4. Tuo kuvan asu on kiva ja vaikket ehkä joka kuvasta välitäkään kuulla kuulla painokommenttia, en malta olla sanomatta, kuinka hoikalta jo näytät. Elämäntaparemontti on purrut tosi tehokkaasti. Voi kun mullakin onnistuisi vähän paremmin... no, pitää vaan edelleen yrittää.
  Mukavaa toukokuun alkua ja puutarhainnostusta. Nyt se sesonki oikein pyörähtää käyntiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puutarhainnostus on kyllä melkein lähtenyt käsistä, mut vielä pitää hieman jarrutella kun on paljon muutakin tekemistä ennen tuota puutarhaa. :)

   Poista
  2. Mä olen kanssa hurahtanut puutarhailuun:) Mukavaa toukokuun alkua sinne!

   Poista
  3. Kyllä tuolla ulkoilmassa ajantajukin katoaa. :) Tänäänkin ollut siellä jo 4h, nyt pieni tankkaustauko ja takas sinne. :)

   Poista
  4. Intoa meilläkin oli alussa, mutta kyllä on hiipunut... Nyt tehdään vaan pakolliset eli leikataan ruoho ja perennat on helpoimmasta päästä.

   Poista
  5. No se voi olla, että täälläkin into hiipuu mutta katsellaan sitä sitten. :)

   Poista
  6. Mun täytyy aina toukokuun keväthuumassa jarrutella itseäni ja olla istuttamatta liikaa kaikkea. Kevätinnostuksessa ei aina ota huomioon, ettei se kitkeminen ja kasteleminen sitten myöhemmin ole yhtä kivaa kuin kylväminen ja istuttaminen ;)

   Poista
  7. Joo, kyllä tässä pientä jarrutusta pidetään eikä täällä varmastikaan ihan överiksi tule mentyä muutenkaan. :)

   Poista
 5. Mitä jos jättäisit nää mainos- ja täytepostaukset vähemmälle ja vastaisit joskus kommentteihinkin? Taas yli viikon vanhoja kommentteja ilman mitään vastausta, eikö tän homman pitäis kuitenkin olla vastavuoroista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelen suuresti, että multa on nyt muutaman postauksen kommentit raahanneet perässä mutta mulla on ollut niin paljon touhuamista täällä kotona ja se tulee ekana, kommentit sitten myöhemmin. Eli en istu 24/7 jossain koneen äärellä. :) Elämässäni kun on nyt muutakin kuin bloggaus. :)

   Poista
  2. Parempi niin päin :) Muutenhan sitten valitettaisiin etteikö sulla ole muuta tekemistä ku istua koneella x)

   Poista
  3. Sulta meni nyt ihan ohi koko pointti. Jos ja kun (ihan ymmärrettävästi) oot kiireinen, niin miksi käytät sen vähäisen blogiajan täytepostauksiin? Ei se määrä vaan laatu. :)

   Poista
  4. Jos meinaat täytepostauksella tuota vapputoivotusta, niin enpä ajatellut sen ärsyttävän noin suuresti. Halusin vain toivottaa vappuja teille kaikille. Suurimmat pahoittelut siis tästä, että ärsytti sinua mutta valitettavasti en aio niitä lopettaa koska mielestäni ne ovat kivoja vaikka joidenkin mielestä olisivatkin turhia. :) Ymmärrettävästi nämäkin ovat makuasioita mutta kun minä en valitettavasti voi kirjoittaa blogia yksittäisten lukijoiden mukaan. Kirjoitan mitä kirjoitan, olipa se täytettä, mainostusta tai täyttä asiaa, tai jos toisilta kysytään niin täyttä sontaa, mutta se on sitä mitä itse haluan kirjoittaa - ja sinä voit lukijana ihan itse päättää luetko vai etkö. :)

   Poista
 6. Kaunis tuo mekko! En yleensä ole "kukkamekkojen" ystävä, mutta tuo on tosi kivan näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on tosiaankin pirtsakka mekko ja en mäkään aikoinaan ole kukkien, tai mekkojen, ystävä ollut mutta niin se kummasti muuttuu, tuo mieli siis. :)

   Poista
  2. Mitä päätit tarjota vieraille?

   Poista
 7. Muovimatot ovat paljon käytännöllisempiä kuin noi laminaattiyökötykset joita joka paikkaan tungetaan. Laminaatti on muovipintaista usein (halvat), jos esine putoaa sille se kopsahtaa ikävästi... kerää pölyä. Jos voisin laitattaisin heti kauniit muovimatot lattioille että on meitä tämmättiiskin. Noh, korkkimattokin ja marmori- tai kivilattia puolustais paikkaansa joissain paikoissa. Vaikka rakennuttaisin minkälaisen linnan taitaisin osin päätyä kauniiseen, hyvätasoiseen muoviin. Kivaa puuhailua sinne puutarhaan. Pipsa niin kasvaa (ei vyötäröstä) elämää varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eihän muotimatoissa ole mitään vikaa ja niissä on niin paljon valinnanvaraakin. :)

   Poista
 8. Joko äitisi huomasi laihtumisesi? Kaunis mekko :)
  -kiia

  VastaaPoista