19.5.2015

PipSa höpinöi                 


10 kommenttia:

 1. Miksi pidät mekkoa housujen kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkö mä sanonut että laitoin tuon mekon vain videoinnin ajaksi? Eli en mä housujen kans mekkoa normisti pidä. :)

   Poista
 2. Hui, turvonnut akku :O Tuliko kalliiksi ostaa uusi akku tilalle? Mulla on sama puhelin, niin kiinnostaa. Itseasiassa on ihan samalla kuosilla ja värillä kuoretkin :D Tai no, sellanen kotelomallinen mihin saa kortteja mukaan myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, mut eipä tuosta onneks ehtinyt tulee mitään. :) Maksoi 29,90€ Expertiltä, netistä noita saa kyl halvemmalla mut ei ollu oikee aikaa ootella mitään netin akkua. :)

   Poista
  2. Halpa kyllä verrattuna siihen, että luulin niiden olevan jotain lähemmäs satasta :D No, nyt tietää ettei ihan kamalasti köyhdy kunhan tuosta alkaa akku piiputtaa :)

   Poista
  3. Joo, ei tuo mikään kamalan kallis ole. Tosin S3:n ei ole vielä mikään ihan järjettömän vanha. Ongelmia voi tulla kun tuosta vielä menee pari vuotta eteenpäin. Ja ite oon huomannut et akku kestää nyt päivän kauemmin jos sillä ei juurikaan touhua ja päivän verran jos touhuaa (tosin sekin riippuu kuinka paljon touhuaa) mut vanha akku meni tosi nopeasti ihan parin tunnin touhuamisella. :( Joten tää uus on ollut hyvä, kun kestää vähän paremmin.

   Poista
 3. Vaikutat tosi symppikseltä! :)

  VastaaPoista
 4. Hortensia on myrkyllinen kissoille. Kannattaa varoa.
  Oot kyllä tosi hauska tapaus. Kiva seurata sun touhuja :-)

  Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut varovainen ja nyt siirsinkin sen ulos kun alkoi Seviä kiinnostamaan.

   Poista